DAATH

Sokban csalatkozik az, ki sokat próbál, s többször hibázik az, ki ébren van, mint ki alszik.

Széchenyi István

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

rizsamatyi


Létrehozás ideje:

2003. február 7.


Utolsó hozzászólás:

2003. december 15.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

27682 letöltés
1000 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Aktuális archívum 0001-1000

rizsamatyi, 2003. február 7.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
1000. bombadiltoma2003. december 15. 15:07
 
 
Ha már szombat este úgyis a 999-es sorszámot kaptam a ruhatárban (egy darabig kétséges volt, hogy nem-e 666), hát hadd legyen ez is az enyém...
Cica: kár, hogy nem bújtál belém... túlképpen leginkább alacsony volt a bejövő ingerek mennyisége és minősége is, gondolom, nem is engedtem be mindent, mint általában, úgyhogy örültem volna valami "erősebbnek"... érdekes módon te mindig nagyon-nagyon sokat jelentesz nekem trip közben. Most is te voltál az egyetlen, aki ki tudott vinni onnan az asztal mögül, a punnyadásból.
Egyébként én először negyed bélyeggel kezdtem, és szinte nulla volt a hatása. A 3/4 is az alsó küszöb volt. Vagyis egyértelműen éreztem a hatást, de pont kicsit kevésnek tűnt. Viszont ugyanúgy ráment másfél napom, amit most éppen el akartam kerülni, szóval ezzel az erővel igazán bevehettem volna egyet...
 

 
999. Biga Cubensis2003. december 15. 14:58
 
 
Rosszul gondolom, hogy az Ozric koncert jobb volt? Vagy csak egyszerűen más? Mindenesetre nekem biztos nem tett volna jót, amit leírtatok....

Cica: azokra az apokrifekre gondoltál, élet a halál után topic?
 

 
998. cellux2003. december 15. 14:46
 
 
(másik oldalról ez lenne a bizonyíték arra, hogy nem csak illúzió ez az egész, egy önbizalomhiányos, akaratgyenge elme képzelődése a "spirituális megoldásról". a bizonyosság viszont csak akkor jön el, ha az ember bevállalja, hogy megismeri az igazságot. ?)
 

 
997. cellux2003. december 15. 14:43
 
 
cica: remélem, megérem azt a pillanatot, amikor szétáradsz majd bennem is. :-)

(azt hiszem, értem, hogy miről beszélsz, de én ettől mindig annyira féltem, hogy soha nem mertem megengedni magamnak. és ezért mindig csak beszéltem a lehetőségről. lyukat beszéltem mindenki hasába valamiről, amit soha nem mertem megcsinálni. abban reménykedem, hogy te ennél tovább jutsz, és be mered vállalni, hogy tedd is, amit tudsz tenni, ne csak kerülgesd a forró kását. mint én.)
 

 
996. cica2003. december 15. 14:17
 
 
saturday night: A pokolra számítottam és ehhez képest az Istent láttam. Narc, azt írtad, az Isten nem volt sehol, csak szétdrogozott állatokat láttál. Én bennük láttam az Istent. Éreztem a nyomort, ilyenkor az én nyomorom is volt. Nem menekültem előle, hanem átéltem. Azt mondtam, add nekem, majd én érzem helyetted. És éreztem, ahogy végigáramlik rajtam, ahogy végigáramoltatja a zene, összeszorítja a gyomrom, majd továbbsuhan. Ilyen szorosan egymásban még sosem láttam a poklot és a mennyet. Éreztem, ahogy szétáradok az emberekben. És ott voltak a barátaink. Beléjük akartam bújni, de nem mertem. Féltem, hogy megijednek.
Maradtam volna még, tartott a zene, lebegtetett az időtlenség. Szeretet, érintés. Pedig nem volt bennem szeretetdrog. Talán azért, mert másokban volt, akiket érintettem. Aztán valami miatt, ami soha nem derült ki, páran hazajöttünk. Chillout nálam, aztán egy szocreál kocsmában vissza, bele az időtlenségbe. A kádban tértem vissza. Dehidratálódott bőröm jelezte, hogy telik az idő, hogy okok vannak, következmények, döntések,amikbe úgy tűnik bele kell szólni.
 

 
995. bombadiltoma2003. december 15. 10:56
 
 
Érdekes tapasztalat volt számomra ez a szombat (első alkalommal voltam ilyesmin), bár nem tapasztaltam meg mindent, amit meg lehetett volna, mert rám jellemző módon nem volt kedvem ide-oda mászkálni. A kékpontos sarokban órákon át punnyadozva azzal próbálkoztam, hogy a szürkeségben, a számomra idegennek tűnő világot tükröző arcok mögé embereket lássak, mindazzal együtt, amit az jelent, hogy embernek látok valakit, nem idegennek. Ez így nagyjából sikerült is, főleg azokkal, akikkel valami kontaktus is kialakult. Leült pl. velem szemben egy 16 éves lány, aki a mosdót kereste, aztán egy darabig beszélgettünk. Azt mondta, egy csomót könyörgött otthon az apukájának, hogy eljöhessen, most meg itt van, és tök elveszettnek érzi magát, minden barátja eltűnt, meg úgy érzi úgy néznek rá az emberek, mintha alien lenne. Úgyhogy ezért akart a mosdóba menni, hogy megnézhesse a tükörben magát. Aztán én voltam a tükre, elmondtam, hogy nem áll fel a feje tetején a haja, hogy nincs az arcán semmi olyan, amitől aliennek látszik, stb. Szóval az volt számomra az egészből a tanulság, hogy ha bármelyikük leülne, és elbeszélgetnénk, rögtön nem érezném idegennek, úgyhogy attól fogva tényleg embereknek láttam őket. Jöttek vízért, pihenni, kekszet enni, kérdezni, nézegetni az asztalon lévő szórólapokat, beszélgetni, telefonálni...

Zene: nehéz lenne azt mondanom, hogy igazán tetszett, mert nem hasonlított arra az érzésre, amikor azt mondom, tetszik valamilyen zene, de meg tudtam érteni, hogy másoknak miért tetszik. Nagyon a hatása alá kerül az ember 3/4 bélyeggel. Tulajdonképpen hajnalra már szabályosan fogva tartott. Indulni készültünk, és valahogy éreztem, hogy nem akar elengedni. Szabályosan küzdenem kellett magammal, hogy el tudjak jönni. Aztán a HÉV-en az összes ütemes zajban visszahallottuk.

Színek: meglehetősen szürkének láttam mindent. Még a színeket is. Szóval láttam, hogy ez vagy az piros, meg zöld, de mégis az volt a benyomásom, hogy ezek nem igazi színek.

Aztán végül is sajnáltam, hogy hosszú időre elszakadtam attól a 3 embertől, akikkel együtt mentünk, azt hiszem ők sokkal jobb setting lettek volna, mint maga a buli. Amikor még kint sorban álltunk, azt mondta egyikük, hogy a pokolba megyünk. Bent ezt néha éreztem is, méghozzá két dolog miatt. Az egyik, hogy szinte mindenki háttal ült le nekem az asztal másik oldalán. A másik, hogy úgy éreztem, akármit meg lehet fogalmazni. Az odáját, a visszáját, nincsen már semmilyen szabály, nem érdekes, hogy bármilyen kontextusban igaz-e, valós-e. Bábel tornya...

Néha lehunytam a szemem, az jó lett volna, csak azon aggódtam, hogy mások esetleg aggódnak, úgy éreztem, ha becsukom a szemem, arra fogom kinyitni, hogy a barátaim ráznak és kiabálnak, hogy térjek már magamhoz.

Összességében a magam számára az a tanulság, hogyha én kis adaggal és ilyen partikon kezdtem volna megismerni az LSD-t, hát azt hiszem azt mondtam volna, ez engem nem hoz lázba.
 

 
993. cellux2003. december 15. 09:34
 
 
Innocence #989 nagyon ott van.

Nekem ez még nem hasított be ennyire mélyen, általában jóindulattal és egyfajta szeretettel viszonyulok a fennakadt szemű, totálszétesett emberekhez is, bár ez a "13-14 éves lány keresi a tömegbeoldódás lehetőségeit", vagy "keresi a nem-tudja-hogy-mit és talán megtalálja (de inkább nem)" tényleg eléggé lehangoló.

Ezek szerint ha ma egy szervező felelősséget érez az emberekért, akkor nem szervez egyáltalán goabulit? Vagy családiasat "szervez" (pontosabban olyat, ami majdhogynem magától szerveződik)?

Nekem egyébként nagyon bejött az Infected Mushroom buli.
 

 
992. Biga Cubensis2003. december 15. 08:44
 
 
Régóta nem járok már ilyen helyekre, én a legnagyobb tömegben tudom a legjobban egyedül érezni magam...
 

 
991. wyvern9092003. december 14. 23:59
 
 
Basszus :-/
Nem tudok mást mondani, van a ló egyik oldala, van a másik oldala, de ha megpróbálunk középen maradni, és meg tudunk maradni józannak szétesve is (egy bulin ez elég fontos), akkor nincs baj sztem. Ez a kislányos sztori iszunk-hányunk-belefekszünk kategória ... szerintem ezt a szintet kéne elfelejteni és kulturáltabban szórakozni. Személy szerint ez volt az utolsó tömegbuli amin részt vettem. Szellemi vágóhíd, vagy inkább marhavagon. Családiasabb, a szervezők részéről nem profitorientált, a résztvevők részéről meg nem filmszakadásorientált bulik kellenének szerintem.
 

 
990. Siphersh2003. december 14. 23:47
 
 
Ne mondd, hogy "bocs". Mindig gazdagságot jelent, ha túllátsz a szokásos gondolati klisék hálóján. És ha ezt leírod nekünk, azzal nekünk is segítesz, hogy el merjük hinni azt, ami megjelenik, és ne csak azt higyjük el, amit gondolni szoktunk róla. Kösz.
 

 
989. Innocence2003. december 14. 22:43
 
 
 neha azt erzem h ez a mostanaban trendi liberalis hozzaallas a drogokhoz kezd tulloni a celon.. tegnap ejjel, complex, chillout, Inno padlon elveszve idoben, terben, haverja sincs egesz egyben, mire jott ket arab arc, zoldet akartak venni. haver mondta h nem ad el, de tekerjunk egyutt, toluk elokerult egy hasis-pipa. eloszor negyunk kozt ment korbe, aztan 2 lany is odault, peace, riszpekt, hála, egyikuktol jott az elso ecstasy, aztan viszont-hála, felmarek ecstasy a padlon. beult ket szénnéporgetett hyperspace-es is, ketamin, lelassitottak magukat, riszpekt, szivarosdoboz a padlon, porok, rögök.. beszeltunk, ertelme nem volt, majd osszeborultunk, es jott az erzes h ez igen, szeretet, beke, szabadsag..
 aztan meglattam egy lanyt, 13-14 eves ha megvolt, kerulgetett minket, helyet keresett.. nem illett a kepbe.. mindenesetre talalt, es zavartan kapkodta a fejet, mas hullamhosszon volt, latszott h valamit akar.. aztan a tekintetek visszahuzodtak a semmibe rola, es akkor mestersegesen termeszetes mozdulattal beleturt az ecstasy-kupacba, lenyomott egyet. azonnal latszott rajta az izgatottsag, az az erzesem volt h elete elso ecstasyja, egyebkent sem volt bulis alkat, lehet az elso ejszaka amikor elengedtek egyedul.. ekkor kezdtem kurva szarul erezni magam.. fogalma nem volt arrol mit csinal, csak latta rajtunk, hogy ez szabad, jo, nem art, es beleolvasztja abba az orult kavargasba.. senki nem kerdezte meg tole, h tudja-e mit csinal, en pedig akkor mar teljesen keptelen voltam barmit is mondani.. talan meg negyed orat nezelodott ott, az amfetamin azonnal elkezdte dehidratizalni, a szeme fenytelen lett, es egyre inkabb mosolygott, de mar nem latszott rajta valodi erzelem.. aztan felpattant, visszamosolygott es lelepett, tobbet nem lattam..
 felkeltem, idegesen osszeszedtem mindent, betoltam az emberek ala, eszre se vettek, bar neztek, de masik dimenzioban.. a nagy szeretetnek es bekenek nyoma sem volt, senki nem szolt hozzam h mire keszulok, fogtam es leleptem.. akkor, ott, mindenki sajat magat unnepelte..

 bocs, tenyleg, onzo, bunko vagyok h ezzel traktallak benneteket.. valojaban itt nincs konkluzio, semmi nem fog valtozni a vilagban, csak egy helyzetjelentes volt egy atlagos mai partyrol.. a haverom meg hisz abban h ez szemelyiseg-fejlesztes avagy tudat-tagitas, en mar inkabb a semmi keresesenek tartom..

" kerestem mindent nézem a semmit
  találtam mindent látom a semmit
  eldobtam mindent érzem a semmit
  beláttam mindent őrzöm a semmit " (q)

/off, sry
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!