 | 
Legfrissebb hozzászólások (42126 - 42135)
 |  |  | | | |  |  |  | | Ja, és a régebbi hozzászólásokban olvastam, hogy homen, meg páran tervezték valami ambient kiadó féleség létrehozását...
Lett ebből valami? Valaki tud segíteni?
ui.rengeteg zene van, amit ti linkeltetek be, de nem tudom őket letölteni, azt az idegtépő not found 404-es marhaságot írja ki. Tudnátok felrakni használható linkeket?
Köszi! Üdv Tomi |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Tessék egy vasárnap délutáni virágszedés. Kellemesen süt a nap, langyos szellő simogatja az arcodat stb stb. . .
Előre szólok, hogy nem vállalok felelősséget az elmétekben okozott károkért.
Jó étvágyat!
Sziasztok! :-)
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Azért ha először szívott az ember, akkor utána lehet tintázni. Akkor nem bánt. Persze olyan, mint simán piálni. Ha túlzásba viszi az ember (neeem éééén sose! :-)), akkor pont kész vagy. De egyébként lehet űzni az ipart "büntetlenül". :-) Belefér abba bizony még jó pár sör. :-))
A nagy hanyattfless legyen veletek!
CFP |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | [ismételt off-topic link] |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Engem a sör altat és abban is van komló, szóval sztem gyanús csak nem müxik mindenkinél. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Zoli: Szerintem az egész oldatban lebegnek mikromici fonalak, de a csomósok azért biztosan powerfullosak.
Chemence: A kálcium-klorid újra hasznosítható ahogy mondod, a másik problémád meg lehet hogy nem is olyan súlyos. a, mert így észre veszed ha nem teljesen steril és elfertőződik. b, nyugodtan sterilizáld újra rövidebb ideig, szvsz a benne lévő szmötyinek nem ártasz vele, ha nem égeted oda.
Egyszer sikerült 100% kisterilizálni egy üveg kukoricát hogy 3 hónapig állt a szekrényemben 27 fokon és nem mozdult benne semmi. Végül a harmadszori beoltással fertőztem el. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | azt olvastam a komlóról, hogy jó altató a teája... erről van valakinek valami tapasztalata? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | ugyerted hogy nem szurod le a fozetet, hanem ugy ahogy van leforralod ihato mereture es kesz? milyen novenyeket hasznalsz? mi lessz a szarazanyaggal? ez erdekelne, irhatnal errol bovebben is . valaki probalta mar hidegvizben elkesziteni a mimosat es magaban fogyasztani? ha joltudom az a tradicionalis fogyasztasi modja, az ital neve yurema. azt mar tudom hogy milyen caapi-val, es milyen harmalaval, de erdekelne hogy milyen a sajat maoi-aval a yuremaminnal. |
| |  |  |  |

|