 | 
Legfrissebb hozzászólások (42126 - 42145)
 |  |  | | | |  |  |  | | Ja, és a régebbi hozzászólásokban olvastam, hogy homen, meg páran tervezték valami ambient kiadó féleség létrehozását...
Lett ebből valami? Valaki tud segíteni?
ui.rengeteg zene van, amit ti linkeltetek be, de nem tudom őket letölteni, azt az idegtépő not found 404-es marhaságot írja ki. Tudnátok felrakni használható linkeket?
Köszi! Üdv Tomi |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Tessék egy vasárnap délutáni virágszedés. Kellemesen süt a nap, langyos szellő simogatja az arcodat stb stb. . .
Előre szólok, hogy nem vállalok felelősséget az elmétekben okozott károkért.
Jó étvágyat!
Sziasztok! :-)
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Azért ha először szívott az ember, akkor utána lehet tintázni. Akkor nem bánt. Persze olyan, mint simán piálni. Ha túlzásba viszi az ember (neeem éééén sose! :-)), akkor pont kész vagy. De egyébként lehet űzni az ipart "büntetlenül". :-) Belefér abba bizony még jó pár sör. :-))
A nagy hanyattfless legyen veletek!
CFP |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | [ismételt off-topic link] |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Engem a sör altat és abban is van komló, szóval sztem gyanús csak nem müxik mindenkinél. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Zoli: Szerintem az egész oldatban lebegnek mikromici fonalak, de a csomósok azért biztosan powerfullosak.
Chemence: A kálcium-klorid újra hasznosítható ahogy mondod, a másik problémád meg lehet hogy nem is olyan súlyos. a, mert így észre veszed ha nem teljesen steril és elfertőződik. b, nyugodtan sterilizáld újra rövidebb ideig, szvsz a benne lévő szmötyinek nem ártasz vele, ha nem égeted oda.
Egyszer sikerült 100% kisterilizálni egy üveg kukoricát hogy 3 hónapig állt a szekrényemben 27 fokon és nem mozdult benne semmi. Végül a harmadszori beoltással fertőztem el. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | azt olvastam a komlóról, hogy jó altató a teája... erről van valakinek valami tapasztalata? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | ugyerted hogy nem szurod le a fozetet, hanem ugy ahogy van leforralod ihato mereture es kesz? milyen novenyeket hasznalsz? mi lessz a szarazanyaggal? ez erdekelne, irhatnal errol bovebben is . valaki probalta mar hidegvizben elkesziteni a mimosat es magaban fogyasztani? ha joltudom az a tradicionalis fogyasztasi modja, az ital neve yurema. azt mar tudom hogy milyen caapi-val, es milyen harmalaval, de erdekelne hogy milyen a sajat maoi-aval a yuremaminnal. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Üdv! Két kérdésem lenne.Az egyik, h sajnos nem sikerült oltani egyből sterilizálás után, és így jó pár nap elteltével már nem vagyok benne biztos h jó ötlet.Annak van értelme szerintetek, hogy még egyszer kifőzöm az egyszer már sterilizált sütiket? a másik, h az eddigi termést kalcium kloriddal szárítottam.Ezt újra tudom hasznosítani úgy mint a perlitet, h sütőbe beteszem egy órára mondjuk?mert ugye kristályvizét vesztené a dolog, csak ez granulátum, ráadásul étkezési cacl2, nem tudom mi a különbség de a vegyszerboltban így adták. szép napot mindenkinek:) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | ott a pont! Se időm, se netem, és az ambícióm is szünetel. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Eckhart Tolle: A most hatalma
"Én az emberi tudatosság mélyreható átváltozásáról beszélek. Nem úgy mint egy messzi jövőbeni lehetőségről, hanem valamiről, ami most elérhető - nem számít, ki vagy és hol élsz. Láthatóvá válik, miként szabadíthatod fel magad az elme fogságából, és hogyan léphetsz be a tudatosság eme megvilágosodott állapotába, s milyen módon tarthatod ezt fenn a mindennapi életedben."
http://www.scribd.com/doc/6794561/Eckhart-Tolle-A-Most-Hatalma |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Szín: -nincs szín- Logó: -nincs logó- Forma: -nincs forma-
egyik bikás sem mdma, az hogy porlik, világos vagy sütét, szerintem attol függ mikori, mivel több széria van belöle, de kb mindegyik egyforma hatásra. hányni nem fogsz töle, viszont nem ajánlom, ha nem birod az spt akkor föleg ne, mivel az biztos van benne nem is kevés. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | megauto:
pontosan ezért álltam le a mindennapi szívással! 1xüen motiválatlanná tesz,és vélemyényem szerint ha nem is butít de tompít! Nem emlékeztem semmire,szétszort voltam és motiválatlan!
Viszont eszembe se jutott pszichológushoz menni!! A Te esetedben bőven a gyengeség jele lenne,nem kell mást csinálnod csak amit előttem tanácsoltak! Keress 1 hobbit,vagy amit Én is csináltam kezdj bele valamilyen sportba! Olyanba ami érdekel és foglakoztat,hatalmas motivációt ad,mindamellett,h egészséges és SZÜKSÉGES dolog! Testileg és lelkileg is erőssé teszi az embert a sport által megkívánt fegyelem és kűzdés! Nekem bevált.ész szívni is tudok mellette,persze már nem minden nap,csakis alkalmakkor...amint alkalmam van rá:DDD Dehogy:-)) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | "Munka után a száraz pezsgő is édes!" |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | És ha dealertől vetted, akkor az valszeg nem 10g fű hanem csak 7-8g. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ahha,köszi,utána nyomozok mi is az.
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Mr.Crow-nak
Szerintem neked, nem 10g THC-d van, hanem 10g füved. Ha otthon szívtok, akkor eszkábáljatok egy vízipipát (nem nehéz). És jó lesz nektek. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Sziasztok!
Na,öröm nézni,hogy fellendült itt az élet! Az élménybeszámoló külön öröm,még jó sok ilyet! Én továbbra is azt gondolom,bár ezt már itt is,és az ayahuascareality-n is sokszor írtam:ezeknek több értelmük vanegy ismerkedő számára. Vannak fontos adatok,tudnivalók,ez tény,de többet megmutatnak ezek a gyakorlati írások.
A másik,főzésről:
Én egyben szoktam lefőzni a dolgokat. Azaz fogok 4-5-6liter vizet,nem forralok,nem szűrök,nem csinálok semmit,csak lefőzöm. Amire figyelek az a főzési idő(minimum 4óra,de tényleg minimum),illetve a forrás erőssége. Nagyon nem szabad túlhevíteni,mert a harmala ugyan nem károsodik,de a DMT igen. Gyakorlatilag szinte mindenki aki először próbálkozik,itt rontja el.
Szóval jó főzést,írást!
Akit meg érdekel még a téma: ayahuascareality.blog.hu |
| |  |  |  |

|