 | 
Legfrissebb hozzászólások (52111 - 52120)
 |  |  | | | | |  |  |  | | | http://www.egykalapalatt.info/index.php?title=LC
Ha gondod lenne a sterilitással felforrás után főzd még 2-3 percig direkte (mikróban), aztán tedd a befőttesüveget egy lábasba amiben van egy kis víz, és úgy tovább 15 percig.
Több kis LC-s üveggel megtöbbszörözöd a siker esélyét, ha csak egy is bejön azt tovább olthatod majd több LC-be.
Mézzel nekem több szerencsém volt mint dextrózzal, a glükóz is biztos jó de magában nem igazán ezért keverni kell valamivel.
Amerikaiaknál már divat az ízesített ásványvíz használata kibontás és sterilizálás nélkül, két pötty szilikon a palack aljára meg tetejére, ezeken keresztül lehet beoltani, ha kész akkor meg kiszívni.
Leteszteltek több márkát, az egyik bejött azt ennyi, itt is ezt kell ha érdekel.
4% körüli cukortartalmú üdítő kell, lehetőleg citromsav és persze szénsav nélkül, de próba szerencse.
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | igen, egyrészt ott van, amit deeptrip mondott, másrészt pedig szerintem, minél tovább van a szádban, annál több hatóanyag szívódik fel a szájnyálkahártyán keresztül és úgy hamarabb üt (szóljatok, ha faság :)
ami még talán érdekes lehet, h ha mindig szétrágod, akkor egy idő után lehet, hogy beadja, már amint megérzed az ízét (jobban, mint amúgy) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | huhúúú, tökéletes volt! :) most már eltehetem magam télre :P |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | UtsCsd a határpara miatt. Amúgy ez már nagyon paranoid, de mivan ha direkt átengednek egy spórás/kites csomagot, hogy mondjuk 2 hónap múlva lecsaphassanak a címzettre, immáron fullos terméssel? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Üdv Mindenkinek!
Próbálkozott már valaki myc-t növeszteni glukóz infúzióban. Egyszer próbáltam mézes vagy cukros vízben, de nem bízok a sterilitásában (a főzés ellenére), pedig valami elindult. Amit gyógyszergyárban állítanak elő az csak steril. Utána csak szivogatni kellene a szaporításhoz. Remélem nem csak vényre kapható :) Akinek van tapasztalata írjon, vagy próbálja ki, és ossza meg a tapasztalatokat. Egyszer már felvetettem hasonló témát almalével, de azt mondták az okosok, hogy a ph nem lenne okés. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Valamivel biztos, mert nagyobb felületen érheti a gyomorsavad. Amúgy meg nem rendelkezik egy kellemes ízvilággal, de persze sok kellemes élmény hatására az íz is megszépül. ;) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Elméletileg igaz lehet, de ez is biztos sok mindentől függ.
Vannak képek amin csak a süti tetején nő, vannak aminek csak az alján, van amin mindenhol, biztos hogy sok mindentől függ még ez.
Nem érdemes ilyen dolgokon sokáig forogni, ha megcsinálod majd kiderül, aztán levonhatod a következtetéseidet.
Bár ilyenkor még minden süti aranyból van tudom, nem holmi kísérleti alanyok. :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Gondolkodtam ezen a dolgon, végülis fűnél éreztem még ezt, amikor már kezdtem abbahagyni, mert nem mutatott újat, de akkor arra gondoltam, hogy a ritkább használattól, a füst miatt érzem ezt, az irritálja a torkom. Most inkább arra gondolok, hogy a légzés technikája változik meg lsdn, talán kisebbeket lélegzek, és erővel fújom ki a levegőt, és emiatt fájdul meg a tüdőm. Egyébként is elég merev vagyok fizikailag, könnyen felejtem magam kényelmetlen testhelyzetben, meg a testet amúgy is másodlagosnak tartom, talán ezek a dolgok erősödnek fel még jobban. Vagy még arra gondolok, hogy tudat alatt így tartok fenn egy biztos pontot, kapcsolatot a testtel, mert pl a járás olyan, mintha a térdemen járnék, vagy a derekamon siklanék, a látás, hallás meg eleve nem túl megbízható. Egyébként a settel, settinggel nem volt még gond, de csak én éreztem ezt a dolgot. Majd legközelebb megpróbálom jobban megfigyelni, hogy mi ez.
Astala vista, Karel :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Ez már érthetőbb volt. Végtelen hála |
| |  |  |  |


|