 | 
Legfrissebb hozzászólások (73096 - 73105)
 |  |  | | | |  |  |  | | "Puszilgasd mint a hülye királylány"
funky ha jól tudom a ríl mese eksön a királylány részéröl egy laza falhozcsapás s a béka ezek után pattan át királysrácba, a békapuszi meg csak egy félrefordított szoftos verzió. :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Azok jó minőségű békák. Gratula hozzá :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | akinek van tapasztalata a smart botanics-al az légyszi írja le h a pénz feladásátol számítva mennyi idő múlva kapom meg a cuccost. thx |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | jo barnak :) itt elegge elterjedtek ezek a barnavarangyok :D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Szevasztok! Ismer valaki papaya nevű,hölgyet. Ha igen,kérnék tanácsot ahhoz hogy megfelelő életkörülményeket teremtsek neki. Úgy hogy aztán ezt ő i s meg tudja tenni nekem. Előre is köszönöm.
Ticcelettel, Szent.
|
| |  |  |  |



 |  |  | | | |  |  |  | | "ha elmúlt 18..." ezittagond :) meg azér nem ingyééééé osztogatják... :) marad az etil. csak azt szeretném megtudakolni hogy azzal hogysmint lehet kivonni. 5let javaslat tanács?... :) előre is kösz |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | A szárításra több módszer van, a gugli biztos sokat kidobna Én olyat olvastam 1X pl, h egy ember egy winyó rackbe rakta, amiben a ventik mozgatták a levegőt Esetleg lehet mellé rakni olyan anyagot, ami beszívja a nedvességet Van valami vegyszer is, amit erre használnak, de jó szeirntem a cipősdobozban lévő cucc is Általános szabályként kb azt lehetne mondani, h friss levegő legyen és száraz helyen legyen Szárítás után meg a szokásos tárolás: száraz, hideg, lehetőleg légmentes hely |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Üdv mindenkinek!
Nem találtam rá utalást,Ti hogyan szárítjátok ki a friss gombát. Ehhez kérném a segítségeteket. Ha friss állapotban hazahozom és kiszárítom,kell valahogy tartósítani ha mondjuk a maradékot kb 3-4 hónapig tárolni szeretném? Valamint figyeljek-e valamire míg hazaérek vele?(Hűteni ugye nem tudom.)
Előre is köszi. |
| |  |  |  |

|