DAATH

A lelkiismeret igen jól nevelt, és hamarosan felhagy azok zaklatásával, akik nem hederítenek rá.

Samuel Butler

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


ÚJ! Felmérés: Kérdőív a koronavírus járvány hatásairól szerhasználóknak (magyar)


Legfrissebb hozzászólások (13 - 112)
 (Témakör: Psychostimuláns)

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 9. 19:30
 
 
facombkivammá: persze ha úgy van visszamegyek, de egyelőre nincs kilátásban. Amúgy is túl korán mentem rehabra, még nagyon nem tartok a végén ennek az egész történetnek.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
facombkivammá2019. április 9. 13:36
 
 
scnartic: Készülsz vissza a rehabra? Vagy ott azt mondták, hogy csak heroint ne használj, minden más oké?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. április 7. 18:06
 
 
Igen, érdemes belenyalni, hátha mondjuk egy nbome, aminek 1mg alatti a dózisa, nem lenne több probléma az élet efféle nehéz kérdéseivel.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 7. 12:48
 
 
scnartic

Még zárásképp annyit hozzáfűznék.., hogy nekem annak idején is hetek/hónapok "kutatásába" tellett mire olyan oldalt találtam amire azt hittem hogy megbízható... (Nem tudom most milyen a helyzet.)
Az is lehet persze hogy küldnek valami varázsszert, de nagy az esély rá hogy semmit nem kapsz (halott oldalak), vagy akár az is lehet hogy cukor vagy só "kristályt" fognak küldeni.
A tesztelés előtt érdemes azért belenyalni... Ugyanis így talán kiderül hogy a kávéba lesz inkább jó, vagy paradicsomot sózni... (De egyébként szívből kívánom Neked hogy találd meg amit keresel!)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 7. 09:14
 
 
Az a probléma hogy nekem az eki vagy a bio speed édes kevés. Ha már anyagozok akkor szeretem kimaxolni a dolgokat. (Valami nem változik). Ok, felfogtam hogy ez nem éppen egy életbiztosítás, de hát ez egy ilyen buli.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. április 7. 01:32
 
 
Ne foglalkozz vele, mit pofázok, elblogolok itt magamnak.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 7. 01:18
 
 
Köszönöm a válaszokat. Én igazából egy kóla kaliberű élményt várok ettől a szertől, de majd meglátjuk mit tud.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. április 6. 21:11
 
 
A methox már nem jellemző, sok helyen kábítószerlistás, viszont hasonló disszociatív szerekből nagyon sokféle van, egy részük elég új és veszélyes.

Az online rendelhető stimuláns kristály cuccokról hogyan mondjunk bármit is vegyület megnevezés nélkül? Nagyon sokszor elmagyaráztuk már ezt, hogy látói képesség nélkül lehetetlen meghatározni (ha esetleg valaki rendelkezik ilyennel, szóljon!)

Ha valaki ezen a szinten mozog, hogy muszáj nyomni valamit valahonnan, kristályt, nem kristályt, mindegy, annak szerintem az eki tabletta lehet a legkisebb rossz. Én úgy hallottam, hogy mostanában kb. bármelyik szórakozóhelyen van.

Illegális, nem egészséges, hosszútávú problémákat okozhat, de legalább több évtizedes kutatások alapján tudni lehet, mi várható tőle, valamint ha széttolod magad és kihívod a mentőket, kapásból tudni fogják kezelni, nem a hullaház várólistára kerülsz.

Én már nem narkózom, csak érdekel a téma, de ha valakinek ilyenje van, mindig érdemes ismerni a tendenciákat. Volt olyan időszak, amikor kb. minden eki tabitól kórházba kerülhettél, mert MDMA-n kívül minden volt bennük. Akkor a dizájner RC-k voltak jók és tiszták, mint a metilon vagy mefedron.
Most a hollandok annyira nyomják, hogy ha látsz valahol egy szebben préselt tabit, az nagy vlószínűséggel MDMA, sőt, általában elég erős fajta és felezni kell. Persze a teszterek ilyen esetben is kötelezőek!
Manapság a szintetikus RC-k olyanok, hogy a klasszikus vegyületekhez közeli, jobb cuccokat betiltották és minden szart eladnak már, ami kerüli a tiltásokat. Tehát nem minőség alapú a szelekció, hanem jogkerülés alapú. Ez nem jó a használónak logikusan.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 6. 20:49
 
 
opps véletlen 2x küldtem el...

subfish

Az nem metox volt (azt már jóval előbb ismertem) hanem valami más alternatíva..., ami sokkal problémásabb volt a metoxnál is.
A durva az volt hogy pörgető szernek küldte el az akkor aktív "razfilmfugránk"
De a metoxról is írtam annak idején egy alaposabb beszámolót az
Új szintetikus drogok - témakör 2403. - 2402. - 2401 hozzászólásban. Csak akkor direkt azt akartam rendelni. Az volt a kettő közt a legnagyobb különbség :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 6. 20:40
 
 
Amúgy viszont mivel Rólad van szó ~ még ezt a képet is ajánlom figyelmedbe (az Új szintetikus drogok témakörből):

https://www.daath.hu/images/milligrammok.jpg

Ugyanis pl a "kristály" esetében (a te fogyasztási kultúráddal) könnyen lehet hogy 5-10 mg döntené el hogy a életben maradnál-e.. Ezek a szerek kb ilyen potensek tudnak lenni!!!
Persze csak ha véletlenül valaha kipróbálnád...
De nem kell ám semmit csinálni, ha nem muszáj :P
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 6. 20:36
 
 
Amúgy mivel rólad van szó - még ezt a képet is ajánlom figyelmedbe (
az Új szintetikus drogok témakörből):

https://www.daath.hu/images/milligrammok.jpg

Ugyanis pl a "kristály" esetében (a te fogyasztási kultúráddal) könnyen lehet hogy 5-10 mg döntené el hogy a életben maradnál-e..

Persze csak ha véletlenül valaha kipróbálnád :P
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2019. április 6. 20:34
 
 
Az methoexatamin volt... nekem is volt hasonló élmènyem vele csak èn az ablakban hajoltam ki és kiabàltam sziàt a Hollandiàban èlő ismerősömnek, mert hogy abban a pillanatban nem nagyon érzèkeltem a teret és időt. ????
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 6. 20:20
 
 
Meg ajánlom figyelmedbe ebben a témakörben ~ 1319. ppnqdd hozzászólását! Kb pont ilyenek szoktak lenni mikor valaki "kristályt" rendel..
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 6. 20:15
 
 
Szia scnartic - jó fejnek tűnsz :)

Tudod én annak idején sokat szórakoztam ezzel :D
Egyszer (legutoljára) rendeltem egy port. Már nem is tudom mi volt a fantázianeve, de kb mintha most "kritsály" lenne.
Elkezdtem szívogatni, de nem vettem időben észre hogy bio ilonka volt.,és felszívtam egy jó nagy kupacot belőle...
Utána azt hittem meghalok (és a többiek is) és kb 12 óráig nem voltam képbe. Hallucináltam, és reggel mikor tisztult a kép el akartam menni dolgozni abba a gyárba ahol kb 3 évvel azelőtt dolgoztam.
Na akkor megfogadtam nem rendelek többet ilyesmit. Ennél már 10000x biztonságosabb az is ha a dealer ad bio spedeet. De komolyan.
A legjobb esetben kapsz valami penta kritály szerű cuccot - amiből nem tudod hogy 1 gyufafejnyi kell - vagy 1 kiskanállal. Ha elbaszcsizod jó esetben túl éled. Ez egy ilyen játék manapság...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 6. 19:25
 
 
Sziasztok. Valaki használt mostanában kristály néven futó szert? (nem az utcai, hanem a netről rendelhető változat) Vélemények?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. március 30. 18:13
 
 
scnartic

Igen. Elég bölcsen látod a helyzetet.
Vigyázni kell az ilyen szerelemmel nehogy a "rózsaszín" köd elborítsa az ember fejét.., mert hogyha nem látunk ki belőle - hajlamosak vagyunk rossz döntéseket hozni. Utána meg sajnos szembe kell nézni a tetteink következményével is.
Óvatosan; ésszel, és bölcsen kell mindig dönteni ~ akkor talán elkerülhető a baj..
Kitartás Neked az utadon!! Büszke vagyok rád ;)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. március 30. 04:47
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=sP7oBLe6fnY
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. március 29. 16:20
 
 
Hát igen, a kóla... nekem is életem legnagyobb szerelme volt, a mai napig nem tudtam elgyászolni. De nem árt vele vigyázni, mert a love storyból könnyen horror sztory lehet! Csak óvatosan és ésszel gyerekek! Jobb ma egy kis elvonás, mint holnap egy halott drogos.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. március 28. 15:27
 
 
subfish

Igen. Szerintem jól látod a helyzetet.
A kóla okozta nekem is eddig a legerősebb lelki függőséget.
Szerintem mindenképp maradj tiszta tőle - és idővel azért jobb lesz.
Az a vicces benne hogy bármit előbb sikerült elfelejtenem mint a kólát. Ahhoz hónapok kellenek... Viszont utána jobb lesz!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2019. március 28. 14:18
 
 
Sziasztok. A kóla nem tudom mennyire vàg témàba. Utóbbi fèl évben majdnem minden hétvègèn használtam, fél, max 1 egész. 2 hete úgy jöttem le róla, hogy se sör, se nyugtató, se spangli csak víz minden óràban és fekvés az àgyban csecsemő pózban. Azóta semmi kemény cucc nem volt csak spárga és amikor elszívom olyan kemény tüneteim vannak, hogy remeg a kezem, a gyomrom mintha ugràlna és csak a kólára gondolok. Lehetsèges, hogy hètvègi hasznàlattól kialakult egy kemèny lelki függőség?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. március 15. 17:05
 
 
megauto

Igen nekem adtak el ilyen néven valami designer cuccot. Először azt hittem megint valami feszülős lesz.., de elég jó volt.
(Bár azér nem lett toplistás.) Nazálisan eléggé erős (maró) vegyszer ízű cumó. Nem kristályos volt hanem inkább sima por (rögös). Hasonló mint a kóla. De a szaga már egyáltalán nem volt hasonló.. Aztán elég gyorsan be is adta ~ egy jó órára odacsattintott, aztán a "high" ennyi. Ahogy viszont redózoltam egyre kevesebbet adott rá (mondjuk lehet túl gyorsan szívogattam) és az élmény is számomra negatív irányba változott. A lecsúszó nem volt olyan vészes közel se mint ezek a penta kristályos keverékek. Összességében nekem tetszett. Ár érték arányban nekem elfogadható volt.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2019. március 10. 21:11
 
 
Hallottatok már valami flex nevezetü cumórol?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
facombkivammá2019. február 27. 21:52
 
 
scnartic: Gratulálok! Sok boldog 24 órát kívánok ;)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. február 27. 00:55
 
 
grat, így tovább, mármint ne úgy, ahogy korábban!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. február 26. 15:14
 
 
Sziasztok!

Közkívánatra írtam egy beszámolót a rehabos tapasztalataimról, hátha valakinek hasznos lehet.

Az előzményekről: öt hónapig használtam különböző szereket, főleg stimulánsokat intravénásan. A leépülésem viszonylag gyors ütemben zajlott, míg végül eljutottam arra a pontra, hogy elég és feladtam az állandó harcot a droggal szemben, beismertem hogy minden téren legyőzött ezért segítséget kértem... és kaptam is.

Így kerültem rehabra, lelkileg teljesen összetörve, egy jó nagy adag szarkupaccal a hátam mögött. A beilleszkedés nehezen ment, az elején még erősen dolgozott bennem a kívülállóság érzése és a tipikus függő attitűd, hogy "én más vagyok". Aztán szép lassan rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok más, akárhogy is nézzük a dolgokat az igazság az, hogy ott ülök egy rehabon és az életem mind szociális mind egzisztenciális téren a nullához konvergál. A kívülállóságból aztán hovatartozás alakult ki és életemben először azt éreztem, hogy otthon vagyok. Öt hónapot voltam bent, ezalatt voltak nagyon nehéz időszakok, de mindig akadt egy segítő kéz, hogy kihúzzon a saját magamnak generált önsajnálatból és kilátástalanságból. Teret és lehetőséget kaptam arra, hogy megtanuljak együtt élni önmagammal, ami sokkal nehezebbnek bizonyult, mint drogok nélkül élni. Ma már a felépülés számomra az életet jelenti. 29 éves vagyok, de fél éve kezdtem el élni.

Azért nem akarom nagyon kiszépíteni a dolgokat, a valóság az, hogy baromi nehéz felépülő függőnek lenni, persze egy fokkal könnyebb, mint aktív szerhasználónak. Attól, hogy nem nyomok magamba szintetikus szarokat, még nem lesz a világ egyből rózsaszín és a problémák sem oldódnak meg maguktól. Minden nap egy küzdelem, de kitartok, nem nézek vissza és járom ezt az utat, még akkor is ha nem látom, hogy hová vezet. Mert számomra csak ez az egy út létezik.

Sn
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
facombkivammá2019. január 26. 15:17
 
 
Én is szívesen elolvasnék egy hosszabb "beszámolót"
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2019. január 26. 10:56
 
 
Sn, köszi az updatet. Esetleg, ha van kedved megosztani, hogy hogy indultál neki, mit kellett elintézni, milyen volt a rehab és most milyen utána... azt szívesen olvasnám.

Persze, ha a többiek nem bánnák, hogy egy kicsit off topic lenne itt.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. január 13. 18:28
 
 
Ez egy jó hír, örülünk neki! Próbáld megtartani a kialakult rendszert az életedben és akkor frankó lesz. Munkát sikerült szerezni?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. január 9. 23:29
 
 
Fotinó. Újra itt vagyok, gondoltam írok. Még élek... most jöttem ki a rehabról és 5 hónapja tiszta vagyok. Üdv, Sn
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2018. október 28. 20:31
 
 
Pnqval értek egyet. És a feléig jutottam ès abba is hagytam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. október 27. 12:09
 
 
Most volt energiám, elolvastam még egyszer, most úgy gondolom, hogy a posztmodern urbánus művészet egy még felfedezetlen alkotóját és művét olvashattuk. Elég veszélyesek lehetnek ezek a még újabb szintetikusok.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
facombkivammá2018. október 27. 02:20
 
 
expista: Ennél viccesebben még sosem láttam leírva a rhabdomyolysist és a myoglobinuriát, feldobtad a napom - igen, ez egy bók akar lenni :D
Igaza van ppnqdd-nek, hogy ez nem egy blog, de ha neked van olyanod, egy linket megköszönnék, mert tetszik ez az írásmód, kicsit Burroughs-utánérzetem volt
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. október 25. 03:55
 
 
Lehet meséltem már. Sok évvel ezelőtt, amikor még érdekeltek az ilyen dolgok, kaptam egy RC stimuláns mintát, amit nem ismertem. Úgy kb 100mg lehetett. Elég új volt, szóval erowid-on vagy ilyen megbízható oldalakon semmi infó. Felmentem hát a fórumokra olvasgatni róla. Ott írta egy arc, hogy 80mg-ot tolt, olyan közepes élménnyel, semmi gáz. Jó hát mondom, akkor a 100 nem lehet para, lenyomtam vízzel, aztán gondoltam, hogy amíg onsetel, olvasgatom tovább a beszámolókat. Kb. két hozzászólással lejjebb írta valaki, hogy "bazdmeg te valami mást kaphattál, mert ebből 10-20mg simán elég gyomorba, orrba meg 5. Enyhén beszartam, gyors kirohantam a konyhába, (pár perc telt el max.) és lehúztam rá legalább 2 deci olajat, hogy lelassítsa a felszívódást. A poén az, hogy működött, egész kellemes kis elnyújtott élmény lett belőle, de azért a várható fosás sem maradt el.
Happy End lett a vége szerencsére, de bele is hallhattam volna a hülyeségembe. Igazából az összes ilyen önkísérletezgető, fórumbeszámolgató szintisámán élete ennyin függ kb. Na mindegy, álljon tanulságul az esetem annak, aki olvassa.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. október 25. 01:31
 
 
Iskolapélda lehetne sajnos, hogy egy eddig értelmes, koherens hozzászólásokat író fórumozó, most pillanatnyi pszichózison megy keresztül random vackoktól. Bízom benne, hogy azóta tisztultak a gondolatok a fejedben és, hogy a következő panaszmentes leveled közérthetőbb lesz.

Teljesen értékelendő, hogy utána próbáltál nézni a dolgoknak és kiszűrted azokat, amitől még hústpisálnál, de mért vagy biztos benne, hogy amaztól nem-e épp az agyad fogod kipisálni és ezt mondjuk senki nem tette szóvá eddig, mert mind kipisálták az agyukat. Sokszor ennyit érnek a különböző kódnévhez hozzáfűzött tapasztalatok. Nem sokat. A kis kínainak félcsukló mozzanat, hogy a nagy szintetizálások közepette épp mire címkézi fel az adott végterméket, ami HPLC ≥98% és research only, ettől függetlenül kipostázzák Marika néninek, a Bükk utca 8 alá, mert teljesen egyértelmű, hogy pincéjében komoly kutatásokat végez, mondjuk a templom egerén, smég véletlenül sem az unokája orrába köt ki az adott cucc.

Ez az eszetlen jogi helyzet csak a végletekig variált analógok piacának kedvez.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. október 24. 08:31
 
 
expista!

A daath.hu fórum, mint ahogy a nevében is látod, egy fórum, nem pedig egy blog. Egy blogon az ember írhat magának is terápiás célzattal, nem feltétlen szükséges a közérthetőség, persze ebből fakadóan a mások általi olvasottsága már kérdésessé válik.
Egy fórumon az ember általában másokkal szeretne megbeszélni dolgokat egyfajta közvetett párbeszéd formájában, amihez sajnos elengedhetetlen a közösen beszélt/írt nyelv használata. Ez itt általában a magyar, de szerintem senki nem sértődik meg az angolon sem, a német már necces.
Bár az évek során elég komolyan fejlődtünk, sajnos a mélyművész alternatív nyelvjárásokat még nem sikerült tökéletesen kitanulnunk. Az a baj velük, hogy mindenki valami új formájával hozakodik elő. Tudod, olyan ez, mint mielőtt feltalálták a métert: mértek lábbal, ujjal, hüvelykkel, stb., de senki nem tudta, hogy mennyi az annyi. Ez nem túl célszerű.
Ezért arra kérnélek, hogy ha közölni, vagy kérdezni szeretnél valamit, esetleg beszámolni bármiről, akkor minimálisan erőltess magadra valami közérthetőbb gondolatmenetet és használj szélesebb körben is ismert kifejezéseket. Köszi!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
expista2018. október 23. 11:42
 
 
De kéretik tudomásul venni, hogy a lentebbi levélben semmi panasz!

Csak a tények.
Mert az örökös lábujjhegyen járásról és végtelen estimesélésről jobb ha nem regélek.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
expista2018. október 23. 11:14
 
 
Kedves Fórumozók!

Azt hiszem bajban vagyok. Azért ide pottyantom a lepcsest mert ebbe a karéjba jön (rám) a legtöbb olyan veccer amire izgulok és kattogok.
Nemrég csak a szokásos szimatkörök nyomán betoppantam egy webes veccer világba ami teljesen magába szipkázott.
Volt egy alap cer (nem stimi) amire vadásztam hónapok óta de egyre-másra csak hamisat leltem, amikbe rendre bele is pusztultam. Mire összehordtam magamat hogy újból nekigyürkőzzek a feladatnak ami nem tűnt nehéznek, megint a kád szélét harapdáltam.
Aztán találtam pár analógot. Gondoltam jó lesz az is, csak legalább az legyen. Rendeltem kicsit. Jó sokért, de vígasztalt a tudat hogy a kutya se köthet bele a származásába mert itt és itt van ni, meg egyáltalán a mibenlétébe mert olyan új analóg, hogy jóformán neve sincs, nem hogy cé listán.
Megkaptam és miután belesímogattam a bőrömbe, kiderült hogy tényleg az. De legalábbis nagyon olyasmi. És kezdtem örülni.
Egy héten át kupálódtam a témában hízlaltam a tudásomat és ismereteimet mindenféle alaptalan jöttment véleménnyel meg harmadkézből lopott élményekből mire olyan szintre jutottam, hogy teljesen ingyen pénzből is kerítettem a postaládámba levelet de meg amúgy is hozattam ezt azt.
Szóval az ingyen levélben volt minden féle, de még rossz is. Azt külön fáradtság volt kiszűrni, de szerencsémre épp volt rá érkezésem és kedvem. Olyat is olvastam ez egyik kakukkról, hogy ha berepül az emberbe ott képes az izmokat megrágni és amaz meg kipisálja a saját emésztett izmát mint barna levet. Azt félretettem.
A többit elkezdtem költeni és erősen figyeltem a kibontakozásukat. Egyik lomhább vigyoribb, másik jobban nyelves meg szaporább, de amúgy inkább az utóbbi.
Aztán látom hogy ezek vadak. Nem győzöm csitítani. De az meg csak lázong, izeg mozog jön bele a számba, orrlikamba fúrja föl magát meg a legelképesztőbb helyekre.
Mostanra ott tartok, hogy éjjel csak az orrom alszik de az is azért csak mert zárlatot kellett elrendeljek a járatokra tatarozás végett. Csúnya helyzet.
De nem ezzel van a baj mert ezt megoldjuk. A járatot is meg a többit is.
Hanem a gyerekek. Meg az unokák...mi lesz az unokákkal? Lesznek-e?
Vágta-e más is ilyenbe és ha igen akkor hol tart?
Mert a baj úgy látom a magamét legalábbis hogy csőstül jön. Nagyon könnyen idetalál és gyorsan.
Az egerem mikor éhes és szimatot fog, ha kell még a szomszéd falra is mászik egy jó falatért, ott kattan párat és kész is a baj. Pedig még csak nem is lopott vagy csalt mert ezek kutatási eszközök. Bárki kutathat. Talán itt a kutya nem is mélyen. Csak győzzem költeni a tojásokat.
Ha zavarosnak találod a történetet akkor jó ember vagy.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2018. szeptember 6. 23:40
 
 
Ez az elèrtem a mélypontot, meg a túl messzire kell menjünk, hogy megtudhassuk meddig mehetünk; hatalmas hazugsàg önmagadnak. Nem vesztettèl el senkit, hanem te hanyagolod őket a kábítószer miatt. A fronyót nem ajánlom, inkàbb igyál 1-2 sört ha lejövőn vagy kólàról, vagy inkább egy jó cigi... felesleges elhitetned magaddal, hogy letudod rakni, mert vissza-vissza fogsz tèrni az önpusztításhoz.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2018. augusztus 31. 17:08
 
 
Sn.
Köszi, hogy írtál.
Milyen rehabot néztél?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. augusztus 25. 18:06
 
 
Fotinó - egy rövid helyzetjelentés

Kb. 3 héttel ezelőtt úgy döntöttem, jöjjön ami még nem volt: a hőn áhított heroin. (Külön nem részletezném milyen volt, annyit azért lábjegyzetben megemlítenék, hogy nem lett számomra egy number 1). Na szóval, 4 nap heroinozás elég volt ahhoz, hogy az amúgy is instabil világom véglegesen széthulljon körülöttem... Munka, párkapcsolat, család - szinte minden téren lenulláztam magam egyik napról a másikra, mintha törvényszerűen ennek kellett volna történnie - és valóban, ez törvényszerű volt. Így utólag viszont úgy gondolom, kellett nekem ez a mélypont, hogy ki tudjak szállni. Azóta semmi, még a frontint is letettem. Nemsokára elmegyek rehabra és megpróbálom összerakni újból az életemet... vagyis valami jobbat kihozni belőle. Kb. itt ér véget most a sztorim...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2018. augusztus 24. 18:58
 
 
Sn.
Néha egy helyzet jelentést feljöhetsz írni. Eddig követtem, amit írtál.
Egy pár dologban magamra ismertem. Igaz nem iv-be toltam dolgokat, meg talán fizikai ártalom szempontjábol kevésbé veszélyeseket, de ez a beállásra ráfüggő elme helyzet még így is igen hasonlónak látom a tiedhez.

 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. augusztus 17. 15:51
 
 
Úgy néz ki, hogy egy ideig távol leszek, úgyhogy a közeljövőben nem igen fogok több izgalmas hozzászólást írni, pedig tudom, hogy mindig élmény volt olvasni, vagy legalábbis kicsit feldobta az életet itt a fórumon... :D
Szóval mindenkinek minden jót!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. augusztus 16. 04:18
 
 
scnartic
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2018. augusztus 3. 09:08
 
 
Ez az egész nekem olyannak tűnik, mint egy spirál, ami egyre mélyebbre húz. Van az a mélység, ahol már tényleg megvisel annyira, hogy segítségért nyuljunk, ekkor elég, ha emlékszel, hogy van ilyen lehetőség.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. augusztus 2. 22:25
 
 
Valamiért még nem tudtam elengedni ezt az egészet, pedig mindig megvan bennem az elhatározás, aztán mégsem sikerül... Azért bízok benne hogy sikerül abbahagynom, mielőtt teljesen tönkreteszi az életemet.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2018. augusztus 2. 18:02
 
 
Ja, és asszem van lehetőség korházi ellátásban részesülni az addiktológián, ahol bent lehet feküdni, amíg szükségesnek tartják (akár hetekig). És figyelemmel kísérik a lejövetelt a szerekről, amit akár gyógyszeresen is segítenek (értsd. nyugtató, vagy ami éppen megfelelő). Itt van 24 órás ügyelet, szóval, ha valami testi baj lenne, akkor tudnak segíteni.

Ők kábé csak ennyit tudnak, esetleg közben pszichológussal beszélhetsz, csoport terápián is résztvehetsz, ahol ugyan csak hasonló emberekkel vagy körülvéve, és még ajánlhatják majd a folytatáshoz az NA-t.
Ha úgy látod, hogy egyedül nem megy, akkor a valódi javuláshoz az NA-t javaslom, persze az addiktológia után. Nem érdemes otthon kockáztatni lejövetelt, amikor van lehetőség ilyenre.

Csak egy kicsit utána kell kérdezősködni, hogy pontosan, hogyan lehet oda bekerülni, mert azt nem tudom. Engem a sürgősségiről vittek át oda. De voltak ott más alkoholisták, drogfogyasztók, akik ott töltötték a kijazanodási szakaszt.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2018. augusztus 2. 17:49
 
 
Szia, érdemes lehet elmenni egy NA (narcotics anonymous) gyűlésre. Ez hasonló (testvérközösség), mint az AA. A sok éves tapasztalatokból, ami világszerte összejött, úgy látják, hogy még a legreménytelenebb esetben is kiút lehet.

Van is egy film az alapító tagról, aki nagyon kemény alkoholista volt, a címe: Nevem Bill W. Itt egy kis belátást szerezhetsz, hogy milyen mélyről szabadult meg Bill, ami nem csak a józanságot illeti, hanem azt is, hogy jobban érzi magát a világban és hogy miről szól az AA (NA).

NA-ban mindenki hason szőrű, olyan problémákkal küszködik, mint mi. És motiválóan hathatnak ránk, mellesleg a régebbi tagot segítenek a lépések elvégzésében, ami a felépüléshez vezet.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 29. 09:03
 
 
Igazatok van, csak általában be vagyok állva (most kivételesen nem) amikor írom a sok hülyeséget és tényleg nagyon okosnak képzelem magamat... Viszont az igaz hogy tényleg le akarok állni, és most már fel is emelem a seggem és teszek is érte ahelyett hogy sírok és magamat sajnáltatom állandóan. A hasznos tippeket, tanácsokat meg köszönöm!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. július 27. 10:43
 
 
Ha úgyis eldöntöd, mi lesz és mindenkinél jobban értesz hozzá, akkor végülis miért kérdezed? Csomó értelmes dolgot írtunk, te meg csak öntöd a szokásos a junkie blablabla-t, amiből már így is létezik pár lexikonnyi. Szemléld meg, hogy hol tartasz, a megoldásaid hatékonyságát.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 26. 19:01
 
 
Igen az lenne a célom hogy eltompítsam a tudatomat, hogy ne kattogjak annyit a lövös témán. Tisztában vagyok vele hogy ez nem megoldás, de a két rossz közül talán a kevésbé rosszabb. Anyagilag legalábbis biztosan, mert nemsokára tényleg a kukák mellett fogom lőni magam valami dizájner vacakkal...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. július 26. 15:20
 
 
Nem ismétlem meg a véleményemet arról, hogy mennyire érdemes lecserélni az egyik függőséget egy másikra.

Azonban ha lenne is terápiás célja a frontin zabálásnak, akkor az úgy sem olyan keretek között történne, mint ahogy valószínűleg te is alkalmazod. Ha csak azért szeded, hogy eltompítsd a sóvárgásod és marékszámra eszed, az nem fog sehová se vezetni, mint mondjuk egy fix dózis, pszichoterápia, majd fokozatos elhagyás.

Ebből a szempontból pedig léteznek előnyösebb hatóanyagok is, mint az alprazolám (frontin). A teljesség igénye nélkül: modafinil, diszulfirám, topiramát.

https://bmcmedicine.biomedcentral.com/articles/10.1186/1741-7015-9-119

https://jamanetwork.com/journals/jamapsychiatry/fullarticle/1756816
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 26. 06:47
 
 
Igen szoktam magammal vitatkozni, illetve az egóm szokott vitatkozni saját magával ha nem tud dönteni, akkor létrehoz egy másik egót akivel vitatkozhat. Engem meg teljesen kikészítenek, mert nem tudok gondolkozni akkora zajjal a fejemben. Néha az is eszembe jut hogy direkt csinálja ezt az egóm, hogy teljesen kikészüljek és átvegye felettem az irányítást. A frontin pl ebben segít, mert megszüntetni a gondolatokat és a zajt a fejemben és kicsit háttérbe szorítja az egót, mert mostanában nagyon nem bírok vele...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. július 26. 04:15
 
 
Most akkor magaddal vitatkozol?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 25. 19:57
 
 
Az esetleg opcionális megoldás ha a kezdeti időszakban pl frontint használok, hogy lejöjjek a cuccról?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 25. 19:51
 
 
Nem szeretnék áttérni semmilyen más fogyasztási módra, végleg le akarok állni. Eleve nincs bennem annyi önkontroll, hogyha már előttem van a cuccli, azt ne fecsivel toljam be. (Arról nem is beszélve hogy ha kiadok annyi pénzt kólára, azt szinte pazarlásnak tartom más módon bejuttatni, mert már tudom mit ad iv-an.) A kérdés tehát továbbra is az, hogy hogyan lehet befejezni ezt az értelmetlen hülyeséget???
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. július 23. 20:53
 
 
IV használóknak legjobb kezdés a rektálisra való átállás, mert az sokkal kevésbé veszélyes minden szempontból. Persze ez idiótán hangzik, meg nem lehet olyan menőn kivitelezni a haverokkal, mint ahogy a Trainspottingban csinálják a belövéseket, de ez az igazság.
Nem baszod el a vénáid, nem szurkálod szét magad, kisebb az esélye a szertől való fertőződésnek, a tüdő embóliának, kicsit kiegyensúlyozottabb a felszívódása, stb.
Persze pszichoaktív szerek fogyasztásánál szerintem továbbra is a gyomorba történő bejuttatás az egyetlen normálisnak mondható fogyasztási mód.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Deadness2018. július 23. 12:51
 
 
Kérj segítséget egy rehabilitációs intézettől, mert úgy tűnik, egyedül nem fog menni.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 21. 14:18
 
 
Hogyan lehet abbahagyni ezt a lövöldözős hülyeséget? Még csak két hónapja csinálom, de már kezdi teljesen tönkretenni az életemet, és ennek ellenére sem érzek magamban elég erőt hogy letegyem. És nem hogy visszavennék kicsit a tempóból, egyre inkább belemegyek és egyre jobban becsavar. Tudom, hogy ha ebben az ütemben folytatom hamarosan iszonyatosan nagy problémák lesznek belőle... Miért nincs meg bennem az elhatározás hogy befejezzem, mikor látom hogy hova vezet és tudom hogy azt nem akarom?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 8. 22:47
 
 
OK. Majd igyekszem.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. július 5. 17:19
 
 
Először az értelmes gondolkodást kellene kipróbálni.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 5. 15:27
 
 
Üdv. Szerintetek túl nagy ugrás lenne kipróbálni a heroint? A kóla elég drága és amúgy is jó lenne kicsit fokozni a hatást...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. június 26. 14:04
 
 
Hja, akkor csak a parairónia beszélt belőlem.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. június 26. 14:00
 
 
Hja, akkor csak a parainória beszélt belőlem.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 26. 06:01
 
 
Komolyan írtam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. június 26. 02:04
 
 
Kösz az iróniát. Pont elgondoltam mennyi értelme van a hozzászolásomnak, hiszen lényegében ugyanaz, amit te elmondtál. De legalább nyomatékosítottam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 26. 00:08
 
 
Kösz nit, pontos összefoglaló.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. június 25. 21:04
 
 
scnartic: Bár írtad, hogy kevesebb alprazolam fogy a kratom mellett, de ha hajlamos vagy túlnyomni a kratomot, akkor végképp hanyagold a kettő kombinációját. Ahogy ppnqdd is írta, az amúgy légzésdeprimáló opioidokat tetőzni egy másik légzésdeprimáló szerrel, eléggé rossz ötlet. A benzokkal amúgy is az van, hogy épp elfelejted hányadik tablettánál vagy, smég bedobsz kettőt. Két óra múlva dettó.

Ebben a formában nem látom értelmét a kratom terápiádnak sem, ezzel csak azt éred el, hogy állandóan beleszel állva valamitől. Ettől nem fog elmúlni sem a depressziód, sem a sóvárgásod. Sőt, így állandóan azon leszel, hogy tompítsd magad valamivel.

Elsősorban az kellene tudatosuljon benned, hogy mi volt az oka annak, hogy ilyen rövid idő alatt leépítetted magad. Kezdésnek azt kellene orvosold, mert másképp csak futod a köröket.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 24. 09:35
 
 
Ja csak alprazolammal ne kombinálj még növényi ópiátot se, szokás mondani.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 21. 22:02
 
 
Kratom terápia eredménye: kratomos nyugalom megvan de a lövés iránti sóvárgás és a hiányérzet nem enyhül, viszont nincs az a stresszes kattoggás. Szóval összességében használható, legalább nem fogy annyi frontin.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 21. 10:31
 
 
Mihez???
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 21. 10:25
 
 
Sok szerencsét hozzá! :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 21. 07:42
 
 
"A sóvárgás enyhítésére, mint ahogy írtam is valószínűleg az lenne a legjobb, ha valami normális fogyasztási formára állnál át kezdésként."

Én azt nem tudom elképzelni, hogy az intravénás használatról áttérjek egy másfajta fogyasztási módra, egyszerűen azért, mert az a hatás már kevés lenne nekem, tehát nem tartom valószínűnek, hogy erről a szintről visszalépjek... túl magasra tettem a lécet sajnos. Szóval vagy nem csinálok semmit és végleg leállok, vagy ezt csinálom.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 21. 04:37
 
 
Lehet, nem tudom, olvasgass vissza a Kratom topciban elkészítési módokat. Megközelítés szempontból viszont egyértelműen szar. Mondd ki magadban: talán a kratom segít kicsit enyhíteni, blabla. Ez a szokásos E/3-tól várt külső segítség. Segíteni úgy tudsz magadon, ha ezt a segíteni képes külső tényezőt visszahelyezed magadba.
A sóvárgás enyhítésére, mint ahogy írtam is valószínűleg az lenne a legjobb, ha valami normális fogyasztási formára állnál át kezdésként. Tök felesleges bármin filózni, amíg még egy ilyen alap dolog is nehézséget okoz.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 19. 22:11
 
 
ppnqdd: régebben párszor kísérleteztem a kratommal, mondjuk mindig a leütős hatásra mentem rá, néha sikerült is csúnyán túladagolni. Viszont arra gondoltam, hogy az a nyugalom, amit a kratom ad, lehet hogy valamelyest enyhítené a lövések utáni hiányérzetet és mégha nem is segítene a leszokásban, a köztes időszakot valahogy elviselhetőbbé tenné. Erről mi a véleményed?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 19. 21:57
 
 
Én nem intravénás használó vagyok :) És a fogyasztásom már csak hétvégékre, péntek-szombat, korlátozódik. De ezeken a napokon egész nap. És sajnos ezt is nehéz abbahagyni. Céljaim vannak persze, amikböl nem nagyon lessz semmi. A hetem abbol áll, hogy munka után az alváson kívül szinte semmihez nincs kedvem, meg eröm se, annyira megvisel a hétvégi 2 nap. Mire összeszedem magam, addigra meg hétvége van, és kezdödik minden elölröl.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 19. 21:43
 
 
Hát még nagyon régen főztem párszor kratom teát, igen. A tea elfogyasztása egy szenvedés colt, bármit raktam bele, akkor is maradt a szar íz. Hatása viszont tetszett. Egy próbát lehet megér
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 19. 13:17
 
 
megauto, olyan szintű önelemzésben vagy, hogy még olvasni is rossz. El kéne kezdeni kicsit kifele fordulni.
Mi érdekel a világban? Mit tanulsz? Hogy van a barátnőd/barátod? Szereted a munkád, mit dolgoznál szívesen? Mi a célod az életben?
Mi az amit ma elértél? Mi az amit holnap el szeretnél?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 19. 13:07
 
 
scnartic, a kratom sajnos nem működik az intravénás szerfogyasztó alap mentalitásával, oda türelem, odafigyelés, kreativitás, rutin kell.

A kényszeres szerfogyasztásról való leszokás pedig nyilvánvalóan úgy a legegyszerűbb, ha nem ez teszi ki az életed 120%-át és mondjuk értelmes dolgokra fókuszálsz helyette: tanulás, munka, barát/barátnő, család.
Ha ezekbe beletanulsz, belerázódsz, minimális energiád és szükséged marad a folyamatos önszétbaszásra, mivel a dolgok prioritása ezt nem fogja megengedni.

A függőség simán kapcsolatba hozható egyfajta szétesett, csapongó pszichés állapottal. Nem véletlen mondom, hogy jó kezdés, ha az okádék intravénás szerfogyasztás helyett mondjuk tanul az ember egy kis szerfogyasztási kultúrát, az már elkezdi helyretenni a fejben a szétesett dolgokat.
Ugyanez igaz a nem intravénás fogyasztásra is: ha már fogyasztasz, ezzel kapcsolatban kialakítasz egy tervet, egy programot, amihez tartod magad.

Pl. eldöntöd, hogy prioritásban mindig megelőzi a fogyasztást a tanulás, a munka elvégzése, a megfelelő pihenés, stb. és mondjuk heti 3-szor, 2-szer, 1-szer fogyasztasz az előre meghatározott időpontokban és ezt betartod.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 18. 19:17
 
 
megauto: olvasva az irományodat, szerintem sokaknak ismerős a helyzet, és sokakban megfogalmazódnak hasonló kérdések. Nekem 3 hónapnyi cuccozás elég volt ahhoz, hogy abba akarjam hagyni, viszont arra is rájöttem hogy ezen a ponton már nem biztos, hogy ez olyan egyszerűen fog menni (persze ugye az se mindegy hogy valaki speedezik vagy kólával lövi magát). Az egész lényege az lenne, hogy a tudatod középpontjában ne a cuccos gondolatok legyenek, mert ha sokáig ott vannak, csak erősödnek és egy idő után azt érzed hogy átveszik feletted az irányítást úgy, hogy észre se veszed, aminek a végkifejlete általában ugye a cuccozzás. Persze baromira nehéz onnan kiszedni ezeket a típusú gondolatokat, mert ha erővel akarod elnyomni, akkor újra és újra előjönnek, mert bennragadnak a tudatban, mégha pillanatnyilag úgy is tűnik, hogy már nincsenek ott. Szóval nem biztos hogy te vagy gyenge, hanem egyszerűen a gondolatokat hagyod túlságosan felerősödni...

iKra tomi: a kratom szerintem is egy jó alternatíva lehet, én is gondolkozok rajta, hátha segít a leszokásban (mondjuk egyszer csúnyán összebalhéztunk, több napos gyomorgörcs meg ilyenek... na akkor megfogadtam többet nem kratomozok, mert nem tudom ésszel használni), de lehet most még adok neki egy esélyt :-)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 18. 19:09
 
 
Hát még nagyon régen főztem párszor kratom teát, igen. A tea elfogyasztása egy szenvedés colt, bármit raktam bele, akkor is maradt a szar íz. Hatása viszont tetszett. Egy próbát lehet megér
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
iKra tomi 2018. június 18. 17:00
 
 
megauto: Csak egy ártalomcsökkentési célzatú tipp: lehet, hogy a sürgető érzés jelentkezésekor segíthet a speed helyett a kratom használata. Messze nem ad akkora löketet, mint az amfetamin, pláne egy rendszeres használónak, de arra talán elég, hogy a kattogáson átlendítsen. Van vele tapasztalod esetleg?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 17. 14:53
 
 
Értem, így már érthető az egész. Akkor valószínűleg ilyesmi miatt van a sracnal is a kristalyos orjonges ha égeti.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 17. 12:28
 
 
megauto:

"Ez a kérdés csak azért érdekelt, mert nem értem, hogy tud egy szer más-más milyenségben hatni, a használattol függően, amikor az agyban fejti ki ugyan ugy a hatását, amitöl beállva érezzük magunkat. "

Azért ad teljesen más hatást, mert amikor a hatóanyag azonnal a vérkeringésbe jut egy robbanásszerű dopamin felszabadulás következik be. Ez maga az a flash, amit csak ezzel a fogyasztási módszerrel érhetünk el (ez szerenként változik, de általában 10-15 perc). Amikor viszont beáll a hatás, az érzés már hasonlít a nazális fogyasztáséra, viszont jóval tisztább, tömörebb, de rövidebb ideig tart. Viszont a probléma ezzel az, hogy a hirtelen dopamin felszabadulás miatt sokkal erősebb a megzuhanás, hiányérzet a végén.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 17. 04:16
 
 
Nemgondoltam volna hogy ilyen hosszura sikerül az irományom. remélem nem írtam össze-vissza érthetetlenül :D
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 17. 04:11
 
 
Perzse vannak azért jó gondolataim is. De többségbe a negatív van. így hogy ennyire körülírtam az egészet, szerintem sejtitek milyen kérdéseim vannak.. Kiváncsian olvasnák olyan beszámolókat olyanoktol, akiknek sikerült végig mennie ezen a rögös uton. Tapasztalataitokra, vélemyényetekre lennék kiváncsi, hátha olvasok olyan kapaszkodot, ami sikerül végig vinni az utamon. Bár lehet, hogy jövöhéten simán sikerül, a mai nap meg pont egy gyengébb napom miatt nem jött össze. Az akaratom megvan az egészhez, else tudom képzelni, hogy nem sikerül leraknom. Tudom azt is hogy ha elfoglalom magam valamivel, vagy ha egy kis célt megvalósíttok, akkor könnyebben menne a leszokás. Csak sajnos ma már olyan erösen éreztem a hiányérzetét ennek a szarnak, hogy minden erömet elvette attol hogy lefoglaljam magam valamivel ami miatt nem gondolok a beállásra. Ezt az érzést kellene csak leküzdenem, de ehhez gyenge vagyok sajnos. Olyan kérdés is megfogalmazódott már bennem, hogy mi lessz ha már nem fogom tudni jol érezni magam tisztán. Előfordulhat az ilyen egyáltalán a speedtöl? Lelehet egyáltalán örökre rakni a szert? Nekem ez lenne a fö célom, örökre abbahagyni, és ugy élni az életem tovább. Bár azzal is kitudnák egyezni, hogy annyira tudnám kontrolálni, hogy 1 évbe maximum pár alkalom, ami nem egész napos beállást jelentene. Rengeteg kérdésem van még, amit majd fel is teszek késöbb, egyenlőre jó lenne ezzel a történetemmel kapcsolatos hozzászólásaitokat olvasni. Örülnék ha egy jó kis beszélgetés, elmélkedés kezdödne, már sajnos egyre ritkábban olvasni az oldalon ilyeneket...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 17. 04:07
 
 
Tudom hogy agyba döl el ez az egész, de ezt az érzést egyszerüen nem tudom leküzdeni. Ugy érzem, hogy eléggé ráfügtem erre a szarra, és ez nem olyan jó érzés. Föleg, hogy azt gondoltam, hogy ilyen velem nem fordulhat elö. Szerencsére az akarat meg van bennem, hogy abba hagyjam, bár ez még kevés ahhoz hogy sikerüljön. Tudom azt is már, hogy ha full tiszta vagyok, akkor sokkal jobban érzem már magam, mint beállva. Egy idö után egyre több minden tünt el a hatásbol, ami miatt megszerettem ezt a szert. Most már beállva is tudok unatkozni, beállva sincs kedvem emberek közé menni, beállva is sokszor elvagyok magamba egy nagyobb társaságban. Szóval már nem olyan jó érzés beállni. Most már ezek miatt az érzések miatt ilyenkor úgy érzem magam mint a huszon éves éveim elején, amikor kezdtem megismerni önmagamat, és hosszu ideig depressziós voltam. Ezek az érzések nekem már nem hiányoznak, eleget szenvedtem a leküzdésükben. És most meg olyan csapdába estem, hogy olyanra függtem rá, ami csak rossz érzést okoz. Persze a beállás érzés jó, csak már ilyen gondolatok gyötörnek, ami miatt nemjó már. Még régebben írtam, hogy a szívem se nagyon díjazza az életvitelemet. Azóta rengetegszer ver furcsán a szívem, félre ver, meg szokott benne lenni egy megfogalmazhatatlan furcsa érzés, olyasmi érzés mintha meglenne feszülve, meg nyomást éreznék benne egyszerre. Használat után 3 napig kb nemvagyok önmagam. Kimondott rossz kedvem nincs, inkább ilyen nyomott érzés, szótlanság. álmosság, farkasétvágy. Munka beli teljesítményemet nagyon minimálisan fogja vissza, de ez szerintem annak is köszönhetö hogy szeretem a munkámat, és egyre jobb minöséget várok el magamtol.Ezek a negatív dolgok kezdenek egyre jobban zavarni, bár már kezdem megszokni ezt a heti körforgást. Hiába látom, és fogalmaztam meg magamban ennek a dolognak a negatív oldalát, mégsem sikerül leküzdenem. Ezzel az érzéssel csak hétvégén kell megküzdenem, hét közben a munka miatt még a gondolat sem merül fel hogy szívjak. Hétközben inkább az a gondolatom erös, hogy semmit nem fogok csinálni hétvégén. Ez az érzés egész péntek delutánig, a munka végéig tart. Utánna mintha kicserélnének, már a cucc körül forognak a gondolataim, pillanatok alatt dobom el az egész hétköznap megfogalmazódott elveimet. Szívás után rögtön jó érzés, meg persze sokkal erösebben büntudat, és a sok negatív gondolat.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 17. 04:01
 
 
Na a fö kérdésem, amit az irományom elején említettem az elsö sorban stimuláns, azon belül is speed fogyasztókhoz szólna. Ha pontosabb akarok lenni, akkor ezen belül olyanokhoz, akik több hónapja, heti 2-3 napon speedet fogyasztanak szinte egész nap. Sajnos nekem ez miatt kezd kialakulni egy problémám, amit rájöttem, hogy nem lesz egyszerü leküzdeni. 3 éve rabolt el hétröl-hétre egyre jobban. Volt 1-2 hónapom, amikor szo szerint minden nap speedeztem. Ekkor még amikor felfogtam 1 vagy 2 hónap után hogy mit csinálok, annyira erös volt a felismerés, hogy rossz uton járok, hogy minden nehézség nélkül letudtam rakni több hónapra. Utánna sajnos visszaestem, de akkor tudtam annyira kontrolálni az egészet, hogy csak hétvégi fogyasztó lettem. Ami 1-2 egész napos beálást jelentett. Itt is eljutottam a felismerésig pár hónap után hogy szüneteltetnem kell. Az nyugtatott, hogy tudtam ha abba akarom hagyni simán sikerül. Aztán itt vettem észre, hogy már nem megy olyan könnyen ez, mint az elözö eseteimnél, itt már kezdtem érezni hogy egyre jobban hiányzik, és ez miatt nehezebb abbahagyni. A 3 év alatt pár ilyen periódus lejátszódott. Azt vettem észre, hogy ha leküzdöttem, és már nem hiányzott a cucc, egyre jobban éreztem magam tisztán. Egyre több jó dolog történt velem, mindent amit elterveztem megcsináltam. Már kimondtam azt is, hogy jobban érzem magam tisztán már, mint beállva. Éreztem, hogy a cucc miatt nagyon gyorsan, észre vétlenül megy el az élet mellettem ugy, hogy egy helyben állok. Sött a cucc miatt inkább már vissza fele kezdek lépkedni. Sajnos minden "leszokásom" csak pár hétig tartott és visszaestem. Most kerek 1 hónapos, heti 2 napos periódusom végéhez értem. Legalábbis azt hittem. Annyi viszont történt, hogy szombat délutánig bírtam. Ennek már örülök, hogy csak 1 napos lett. Annak viszont nem örülök, hogy annyira hiányzott a speed, hogy nemtudtam neki ellenálni. Ez miatt eléggé büntudatom is van, föleg hogy felfogtam, hogyha most nem tudok ellen állni, akkor jövöhéten még nehezebb lesz, ami fogyasztással fog végzödni a mai napbol kiindulva.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 17. 03:57
 
 
Én ezt csak kiváncsisábol kérdeztem :) Nálam az injekció használata semmilyen körülmények között nem jöhet szóba. Nálam jobban szerintem senki nem fél a tűtöl. Másik meg hogy van annyi eszem, hogy tudom annyira kontrolálni a szerhasználatomat, hogy soha nem jutnák el arra a szintre. ( Sajnos csak ebben az esetben tudom ennyire határozottan kontrolálni, de ezt majd a mondókám után kifejteném.) Ez a kérdés csak azért érdekelt, mert nem értem, hogy tud egy szer más-más milyenségben hatni, a használattol függően, amikor az agyban fejti ki ugyan ugy a hatását, amitöl beállva érezzük magunkat. Láttam olyan kristály használót, aki ugy is fogyasztotta a nazális használaton kívül, hogy egy alufólia alatt öngyujtóval hevítette, és a gözét vagy füstjét tüdözte le. Így pár másodperc alatt az ember totál áttváltozott, és elkezdett örjöngeni megy csapkodni. Ez 1-2 percig tartott körülbelül. Utánna látta rajtunk, hogy meghökkentünk a látottakon, és amennyit értettem a mondandójábol azt akarta elmesélni hogy ilyenkor mit érzett. Sajnos a csekély német nyelvtudásom miatt egyáltalán nem értettem a mondanivalóját. Pedig kiváncsi lettem volna rá. Valakinek esetleg van ilyennel tapasztalata?

 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. június 16. 23:31
 
 
Igazad lehet, hogy a kokain kitárgyalása ebben a formában nem tartózik a fórum alapvető témaköréhez, s nem érdemes túl nagy teret engedni neki. Ennek ellenére, magyar viszonylatban, még nincs egy olyan közeg, ahol normális hangvételű beszélgetéseket lehet folytatni az egyes pszichoaktív szerekről. Nagy mértékben javítaná a szerhasználók vagy az azok iránt érdeklődök megítélését, ha volna erre példa.

Nem véletlen, hogy egy pszichedelikumokkal foglalkozó oldal képes ezt a legjobban elérni. Hiszen teljesen más indíttatásból használ valaki egy tudattágító, mint egy önmagában csak euforizáló szert. A közössége is más lesz. Azonban ezen szerek mögött sokkal több van, mint csak az abúzusuk. Történelem, kultúra, tudomány és sok egyéb amiről megfeledkezik a legtöbb oldal, amely csak az ártalom csökkentő maszlagját nyomja le az emberek torkán és nem a valóságot.

Akármennyire alantasnak tűnik az intravénás szerhasználat is, nem mindenki a kukák mögött lövi magát. Vannak köztük akik hihetetlen értelmesen tudják megfogalmazni és átadni ami velük történik, mint ahogy scnartic is teszi. Szerintem ennek teret kellene biztosítani.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 14. 19:07
 
 
ppnqdd:
Én úgy gondolom ez még nem a reklámozás kategória. Hidd el, tudnék olyat is írni, ha az lenne a célom, de mint mondtam egyáltalán NEM ajánlom senkinek és NEM célom senkit erre a fogyasztásra buzdítani!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 14. 16:50
 
 
lehetőleg ne reklámozzuk az intravénás fogyasztás nagyszerűségét, plíz.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 14. 14:08
 
 
Első alkalommal kb. 1/5 grammot felszívva a hatás nekem elég gyengének bizonyult, kicsit megfoghatatlan, enyhe stimuláló, beszélgetős, nem durván szétcsapós (én kicsit többre számítottam egy ilyen drága szertől)...

Intravénásan lökéshullámszerű a hatás, amely folyamatosan emelkedik, kb. 10-15 perc alatt éri el a maximumot, és ezt megtartja kb. 40 percig. Nagyobb adagnál (1/5 gramm vagy felett) ez full szétcsapós, kiütős, összehasonlíthatatlan a nazális fogyasztással. A redózolások újra és újra beadják 100%-ban az élményt, illetve a hullám alatt a hatás hozzáadódik az előző ciklushoz. A hatás elmúlásával eléggé erős megzuhanás, hiányérzet alakul ki.

Viszont ez a fogyasztási mód iszonyatosan nagy pszichikai függőséget okoz már 1-2 használat után is, ezért nem ajánlom senkinek!


 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 14. 13:05
 
 
Mennyivel másabb intravénásan a kóla, mintha felszívnád?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 13. 22:01
 
 
Azóta egyszer használtam intravénásan kokaint és egyszer valami dizájner speedet. Ez utóbbi viszont nem volt valami nagy élmény, meg is fogadtam, hogy ezentúl csak kokaint használok, mivel azt az érzést nem igen fogják ezek a dizájner cuccok beadni, meg nincs is kedvem kísérletezni velük. Ez volt másfél hete... Közben voltam pszichiáternél, azt mondta majd ír fel antidepresszánst, hogy legalább a depressziómat kezelni tudjam. Azt nem állíthatom, hogy végleg felfüggesztettem a szerfogyasztást, mert amíg nem sikerül létrehoznom egy stabil tudatállapotot, addig úgy érzem még párszor vissza fogok esni.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
iKra tomi 2018. június 13. 16:19
 
 
Nos, mire jutottál?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. május 26. 15:40
 
 
Mivel két hónapja folyamatosan mérgezem magam mindenféle vacakkal és a tudatom folyamatos kilengésekben van, nem igazán vagyok tisztában saját magammal és nem tudok megfelelő döntéseket hozni. Egyébként önmagában az, hogy valaki értelmes ember, még nem zárja ki, hogy ilyen dolgokat csináljon. Igazad van abban hogy ez trógerség, gáz, önpusztítás… de ha a tudatod átbillen egy ponton, akkor ez már nem érdekel, nem érdekel semmi, még az sem ha belehalsz, csak hogy azt a vackot a véredbe juttasd.

Egyébként folyamatban van a leállás, meglátjuk mire jutok…
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. május 24. 15:13
 
 
Ez egy tipikus narkós életérzés, nem te vagy az első :D.
Kell találnod valamit az életben a önbaszogatáson kívül mozgat és motivál.
Az intravénás használatról meg nagyon gyorsan le kell állítanod magad. Mindennek megvannak a szabályai, akármennyire is furcsa, még a "drogozásnak" is.
A házban nem szarsz a szoba közepére, hanem elmész a wc-ig, nem? Ez ugyanolyan. Pszichoaktivizálásnál az intravénás használat pontosan az a szint, mint amikor a szoba közepére szarsz.
Vagy egy másik példa: biztos láttál már az utcán ilyen önleokádott zombikat közlekedni, akik mennek a következő hígító adagjukért a közeli barkácsboltba. Na azt is ebbe a kategóriába sorolnám. Gondolom nem akarsz olyan lenni, mint ők.
Még egyszer mondom, az írásod alapján értelmes embernek tűnsz, miért alacsonyodsz le a trógerek szintjére?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. május 24. 07:20
 
 
Igen, feladtam a kontrollt, feladtam az elveimet és elkönyveltem, hogy én ebben a világban így nem tudok működni, ezért inkább menekülök a problémák elől, amit magamnak generálok, és nem merek szembenézni önmagammal. Kívülről úgy látszik, hogy teljesen átlagos életet élek, de van bennem valahol mélyen valami érzés, ami belülről teljesen felemészt és folyamatos szenvedést okoz. Az, hogy mi ennek a szenvedésnek a forrása nem tudom, leginkább a semmi, éppen ezért olyan megfoghatatlan és kezelhetetlen számomra és éppen ezért érzem azt, hogy soha nem is fog megszűnni, hiszen a semmi nem létezik... és ami nem keletkezett, soha nem is fog megszűnni, hiszen az állandó és örök. És tudom, hogy ez szánalmas, hiszen mások sokkal nagyobb és valósabb problémákkal néznek szembe nap mint nap és nem itt rinyálnak, hogy mennyire nehéz és hogy inkább feladják az egészet.

Na kb. egy ilyen alap pszichés állapothoz most hozzájött ez a drogos téma, szóval így eléggé a béka feneke alatt vagyok jelenleg. Ráadásul folyamatosan nyugtatókkal tompítom a tudatomat, amitől még zavarosabb és kilátástalanabb az egész, ráadásul a szuicid hajlamaim és az egyéb rejtett pszichés problémáim is felerősödtek ezeknek a vackoknak a hatására…
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. május 22. 22:43
 
 
Minden pillanatban te irányítasz, max. feladtad a kontrollt a rossz beidegződések miatt. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy kívülállóként gondolsz magadra a helyzetben. Nem, szerves része, irányítója vagy a sorsodnak.
A hivatalos tanácsom az lenne, hogy nézz be egy elvonóra, ott rutinos szakemberek tudnának segíteni a problémák megoldásában és egyáltalán nem kell hozzá lecsúszott drogosnak érezned magad, megy oda mindenki.
A nem hivatalos tanácsom, hogy fejezd be a trógerkedést. A fogalmazásod módjából is látszik, hogy ez nem a te szinted. Az intravénás használat szánalmas, gáz, idiótaság, 28 évesen meg aztán pláne. Bár a legjobb lenne a mostani szétcsúszott állapotodban, de nem mondom, hogy azonnal le fogsz tudni állni egy ilyen meredek kezdés után.
A gyomorba használat, ami az egyetlen értelmes fogyasztási mód adna egy kis kontrollt és magadra tudnál erőltetni némi szerhasználati kultúrát.
Továbbá nem szoktunk anyagokat ajánlgatni, de abban biztos lehetsz, hogy az önetető speed és kokain helyett az eki kevesebb addikciós potenciállal bírna. Persze logikus, hogy nem orvosi tanács illegális kábítószereket illegális kábítószerekkel helyettesíteni.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. május 22. 10:30
 
 
Sajnos jól látjátok a helyzetet, teljesen szét vagyok esve pszichésen, és ami a szerfogyasztás mértékét illeti tényleg iszonyatosan gyors volt a tempó, csak ezt nem vettem észre menet közben, illetve túlbecsültem magam és azt hittem nem csúszik ki az irányítás a kezem alól. Volt több pont, amikor abba akartam hagyni, de nem vettem elég komolyan és így még jobban belementem, mert onnan nézve nem tűnt vészesnek a helyzet. Most viszont már tényleg le akarok állni mindennel, mert már nem kell sok ahhoz, hogy teljesen kikészüljek idegileg…
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 1321)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!