DAATH

Nincsenek tények, csak értelmezések.

Friedrich Wilhelm Nietzsche

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (13 - 112)
 (Témakör: Psychostimuláns)

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fekete Mágus2022. június 23. 07:02
 
 
Leírom a saját tapasztalataim a kólával.
Szerintem elsőre ki kell ismerni a szert. Azt hogy mit ad. Ami egyébként nem könnyű, és több próbálkozás, valamint különböző dózisok is kellenek. Van hogy valaki nem vágja le a lényegét még be nem tol egyszerre egy izmosabb kb 200 mg-ot egy jobb féléből.
Mindemellett a kóla általában különböző. Hasonló mint pl az sp. Nem mindig ugyanolyan. Hasonló, de mindig kicsit más. Van amelyik ilyen - vagy amelyik olyan. Az a jó aminél a rögök közepén kicsi csillogós darabok vannak, és erős paprikához hasonló a tipikus kóla íz.
A hatása is úgy működik hogy benyom az ember pl egy kicsit az olyan 40-50 percig visz. Ha ezidő alatt rányom valaki, akkor az hozzáadódik az előzőhöz - tehát erősíti egymást - és persze nő a hatás időtartama is. Ezt úgy kell elképzelni hogy létrejön egy "mag" ami gerjesztődik, és ahogy újra-újra-újra viszi be az ember úgy egyre jobban készre is vág. (Persze a kólának nem az a lényege hogy elszálljon az ember, de arra is képes crak-ként szívva, vagy intravénásan belőve.)

NORDKOVSKY

Az én egyéni véleményem az hogy nem vittél be elég mennyiséget, és még nem ismerted ki. De hidd el nekem nem is érdemes, mert amilyen tiszta boldogságot be tud adni - utána annál nagyobb a zuhanás. Lehetetlen kibírni egy izmosabb lecsúszót benzók, vagy (ópiátok) pl kratom nélkül (ami pl nagyon jó lecsúszóba). Ha nincs semmi akkor irtózatos lecsúszóra kell készülni, és ennek mértéke a bevitt mennyiségtől függ.
Nekem a heroin mellett egyébként ez volt (mármint a kóla) ami a legerősebb függőséget is beadta (mondjuk én úgy lődöztem) és tapasztalatból mondom hogy nem éri meg azt a rövid idejű elszállást. Ez egy olyan örömérzéssé tud kifejlődni amihez aztán vagy fél, vagy 1 év is kevés mire el tudja felejteni az ember. Összehasonlításban pl az eki is szétcsap, de pár hét alatt el lehet engedni azt az érzést. A kóla az egyik leg addiktívabb! Nagy dózisban kb felejthetetlen, és állandó sóvárgást okoz.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2022. június 20. 00:25
 
 
Talán valaki megválaszolja a következő kérdésemet majd évek múlva vagy évtizedek múlva :) mert biztos ritka mint a fehér holló, akinek volt már szerencséje 40%fölötti tisztaságú kokóhoz, amilyeneket nyugaton is csak a megfelelő forrástól kapsz.

Arra lennék kíváncsi, hogy mi a különbség a szarabb kokókhoz képest?
A hígabbak is ugyanazt adják ha nagyobb csíkot szívsz belőlük? Vagy ez olyasmi mint pl. hogy tegyük fel a szarrá hígított kokót hasonlítsuk a sörhöz, a kevésbé felütöttet meg a pálinkához, magyarán hiába iszol meg több sört, maga a hatás karaktere sose lehet olyan mintha pálinkából ittál volna kevesebbet?

Igazából az az eddigi tapasztalatom a kokóval, hogy egy simán hétköznapi cucc a speed vagy ekihez képest, mert nem pörget annyira hogy ne tudnék nyugodtan megülni a seggemen, nem leszek idióta tőle, mert nem szállok el annyira és nincs depi se utána. Ez csak azért ilyen mert még nem szívtam igazán jó kólát? Vagy egyszerűen ennyi lenne a kokó?

Ha azt vesszük, a kokó csak a dopamin visszavételét gátolja, a speed viszont ezen felül a raktárakból is serkenti a dopamin kivándorlását az idegsejtekhez, (meg nyilván az adrenalinra is jobban hat) Ezért volt hogy a kokó hatását csak a fejemben éreztem és kevésbé intenzíven? A speedtől ekitől sokkal jobban elszálltam mint a kokótól. Vajon ez miért van? Mert eddig csak híg fos kólát szívtam, vagy a kokó ilyen azt kész? Csak nagyon vékony kis csíkokat szívtam, mint aki bekínált. Mondta hogy ismer olyanokat akik többet szívnak de én nem mertem, mert beütött az a kevés is mint egy lórugás, viszont nekem nem volt annyira eufórikus mint a speed vagy főleg a bogyó még annó, (mielőtt behalt az eki piac és bejöttek a csicska dizájner drogok) . Világos hogy össze se lehet hasonlítani a kokót a speeddel mert egy más tudatállapot, node valóban kevésbé elszállós lenne mint az amfi? Mert nekem csak annyi volt hogy felpörögtek a gondolataim meg energikusabbnak éreztem magam de eufória nem igazán volt. Inkább arra gondoltam hogy mi ez a szar? Furcsán éreztem magam tőle mint a spanglitól társaságban, és nehezen tudtam követni a beszélgetést, mert csomó gondolatom támadt közben,és gyakran elfelejtettem mit akartam mondani.

Kétszer kokóztam eddig különböző forrásból, és mind a kétszer hasonlóan éreztem magam. Annyi volt a különbség hogy amikor először csináltam kB 10 éve, akkor zsibbadt tőle az arcom és nagyképű cinikus lettem, viszont mikor másodjára toltam fél évvel ezelőtt egy másik forrásból, attól nem zsibbadt az arcom és nem lettem nagyképű, de az ugyanúgy megvolt hogy nehezen követtem a beszélgetést, mert sok gondolatom támadt egyszerre.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2021. november 9. 20:05
 
 
Kokósan szexeltetek már? Igaz hogy nehezen megy el az ember? Ha speed eki től felejtős volt a szex nekem akkor a kólától is? A fű az király mert a vágyat is erősíti és az érzékeket is, és a teljesítményemet is növeli, de bármi mástól még az alkoholtól is nekem föl se áll, és kedvem sincs hozzá és inkább elérzéketlenít az eki főleg. Miket tapasztaltatok?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
lolli2021. november 6. 22:26
 
 
1284. hsz.: a kratom hatóanyaga a mitraginin nem ópiát, viszont a szervezetben már különféle opoid receptorokon fejti ki hatását

1285. hsz.: a fentebb említett anyag - az ópiátokkal ellentétben - nem okoz légzésdeprimációt, éppen ezért keltette fel a kutatók érdeklődését, mivel különféle szintetikus analógjaival jelentős fájdalomcsillapító hatást tudtak elérni a légzésbénulás veszélye nélkül

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Mitragynine_biased_agonism_.pn
g
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fekete Mágus2021. november 4. 10:46
 
 
Hát így akkor valószínűleg mégis az volt :)
Lehet az is hogy emberfüggő hogy kinek hogy jön be..
Végül is biztosan van egy jó oldala. Az hogy egy bulizós este után nincs másnapja. Persze lecsúszó, megzuhanás az van - de a másnap olyan mintha mi sem történt volna. Ez mindenképp egy pozitívum.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2021. november 3. 12:54
 
 
Lehet rosszul fejeztem ki magam és nem kellett volna a gombához hasonlítanom, mert nyilván köze nincs hozzá, de ugyanakkor a speedhez se meg az ekihez se lehet hasonlítani mint azt egyesek teszik, mert egy teljesen más világ. Azért hasonlítottam a gombához, mert szerintem olyan közegben ahol nem érzed jól magad, ott nem lesz jó kólával sem.

Egyébként gumós volt és csípett rendesen és kevés is adta nagyon. Többször próbáltam két külön forrásból. Nem akárkik tolták és a sajátjukból kínáltak be, szóval szerintem nem rossz kóla lehetett, de fene tudja. Szerintem nem akkora szám hogy megérje a pénzét.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fekete Mágus2021. november 3. 09:16
 
 
Hááát nem tudom. Biztos a kóláról beszélünk?
Az a jó ha az állaga gumós, és a közepében kis apró szemcsék csillognak. Az íze kesernyés, jellegzetes. (Van amelyik a csípős paprikához is hasonlít.)
Hatása kb 1 óra, de ha rá rá szív az ember akkor az hozzá adódik a "mag"-hoz. Amikor viszont megy ki, akkor elég erős megzuhanás van (nagyobb adagok után).
Szerintem a legtisztább "stimuláns" boldogság. Bár írtó rövid, és baromi addiktív.
A kóla egyébként úgy a tuti, hogy elsőnek kell egy bika adag (akár 1/5g) aztán rá rá tologatni kicsiket, így szinten tartva az alapot.

Most mondanám NORDKOVSKY hogy nem igazi kóla volt, de ez így ugye úgysem derül ki :)

Vannak dílerek akik ilyen bió cuccokat, vagy speedet kevernek be kicsi ketaminnal, és azt adják el kólának. Sőt már vannak dizájner kólák is, amik eléggé hasonlítanak az igazihoz. Az igazinak viszont rövid a hatása, és ha pl kis dózisról "lejön" az ember utána szinte semmi utóhatás nincs (ebből könnyebb észrevenni, na meg az ízéről).

Nekem csak annó a sárga mefedron volt életem során ami "boldogság terén" többet adott. Az olyan volt mintha a kólát, a exet, meg az ópiátos nyugalmat összekeverné az ember.
A sima kóla is azonban egy full tiszta nyugalom, boldogság. Egyáltalán nem hasonlít semmihez. Főleg nem a gombához. De persze lehet én vagyok fordítva bekötve :D
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2021. november 2. 23:48
 
 
Egyet értek Megautóval, nekem is hasonlóak a tapasztalataim. Annyit tennék hozzá hogy szerintem alapvetően inkább hasonlít a gombához, mint a speedhez vagy ekihez, mert ha nem jó a set setting, akkor nagyon szar is lehet a hatása pl olyan társaságba n, ahol nem szívesen vagy csak a kóláért mentél azt jönnél haza, de marasztalnak. Ráadásul hazafelé a buszon kajak megőrültem, hogy érjek már haza hogy ihassak valamit ami talán lehoz erről a szarról. Azt vártam hasonló lesz mint a speed csak kényszermozgások nélkül, de semmi jó kedvet, feldobottságot nem adott. Biztos vagyok benne hogy nekem ez a szer jó társaságban is csak elbaszná az estémet. Annyi minden jár egyszerre az eszemben, miközben folyton elfelejtem mit akartam mondani, így be se tudok kapcsolódni a beszélgetésbe. Teljesen elveszek tőle a gondolataimban, ráadásul szerintem simán be lehet golyózni tőle, mint a gombától, csak mégse annyira, főleg ha nincs egy marék nyugtatód hogy véget vess a gyötrelemnek mikor már semmi nem köti le a figyelmed és legszívesebben aludnál de nem tudsz, mert azért ha órákon át szívogatod a csíkokat, akkor a kóla se enged egykönnyen elaludni.

Szóval szerintem a speed meg a bogyó dimenziókkal élvezetesebb szerek. Legalább a speed az biztos hogy bárhol bármikor bárkinek kurva jó lesz, de a kóla az nem ilyen egyszerű mert az a jelenlegi magadat nyomja föl, ezért szerintem alapvetően inkább hallucinogén beütése van, még ha nem is visz olyan szintekig mint a gomba. Erről mi a véleményetek?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2020. október 26. 18:39
 
 
Hát szerintem ez olyan, hogy kinek mi.. Kólával énis úgy voltam, mint az előttem hozzászóló, gyerek korom óta arról töprengtem hogy milyen fasza lehet. Aztán amikor meg kipróbáltam, egy nagy 0 volt. Többször adtam még utána neki esélyt, különböző forrásokbol, de a véleményem nem változott róla. Nekem abszólut nem jön be amit ad, befordulok tőle, rossz kedvem lessz. 1-2 alkalom volt amikor talán kicsit tettszett, de az az érzés közel nem ér meg 100 eurót.... Nekem a speed hatása az igazi, engem kreatívvá, motiváltá tesz, meg maga az a gondolkodásmód ami a hatása alatt van, ez jött be. Csak sajnos volt rövidebb-hosszabb idő amikor rákaptam, és ezeket a tulajdonságaimat gyökerestül irtotta ki. Szóval gonosz egy szer, és több hónapnyi szer mentes időszakom alatt sem tértek vissza ezek a tulajdonságaim. Valójában ha nem dolgozom, csak vagyok, nem csinálok semmit, lusta vagyok. Ha meg kicsit beállok, akkor meg a hatás alatt minden a régi. Van esetleg köztetek valaki, akinek ilyesmit okozott a speed fogyasztás? Vagy nektek milyen negatívot hozott be az életetekbe a túlzott fogyasztás?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2020. október 10. 23:31
 
 
Rátérve a spurira kicsit elgondolkodtatott a dolog. Igazából nagy extrát nem ad, csak szétpörgeted az agyad. Akik havi szinten megesznek mondjuk 3-at 4-et, abból már simán kijön egy akkora adag kóla, hogy egy estét lazán készvagy tőle... mérlegre állítva csak annyiból neccesebb, hogy lelkileg sokkal addiktívabb...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
TrippSurfer2019. május 12. 15:56
 
 
Mindig kérdés, mi a cél? Ha átgondolja az ember mi hova vezet el tudja dönteni kell neki vagy sem az adott dolog. Én próbáltam a kólát olyat amiben tényleg volt is. Ezért probáltam ki mert tudtam az tényleg tartalmaz. Értem és akkor megértettem miért használják és kattannak rá emberek. Megértettem azt az állapotot amit előidéz. Csábító. De ennyi volt. Előre eldöntöttem az egészet. Egyszerűen gyerekkorom ota kiváncsi voltam milyen. Filmekben mindig láttam ,nem tudtam elképzelni. Tudtam erősen addiktív de 1-2 használattop nem leszek függő. Viszont gyorsan rá tud terelni arra az útra. A hernyót sose próbálnám. Volt egy munkatársam akinrá volt szokva. Egy másik akivel kiprobáltam a kólát az azota is , ennek 6 éve. Szerintem sose szabad olyan szert fopyamatosan használni ami a test természetes folyamataiba ennyire beleszól ennyire addiktiv. Ami a doppamin termelést rommá teszi. Utána gáz a helyzet magadtol nem jutsz ki. Ezért vagyok a hallucinogenek mellet. Azok nem addiktivak pl pszilocibin ami nekem NO1. Igaz más dolog más mechanizmus . De alapjaiban minden droghasználat lwlkindolgokbol indul. Nekem a hallucinogenek a felgyorsult tudatállapot miatti ok amiert használom néha. Gyorsitokat sose használnék , idegérzéstelenitőket. Mindenki azt csinál amit akar de senki ne legyen függő valamitől. Elég a kávé függőségnek. :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 24. 11:40
 
 
subfish kösz rajta vagyok a témán, bár már nem olyan nagyban utazok mint egykor, változnak az idők! :D
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2019. április 23. 11:18
 
 
Scnarctic azt tudom neked tanácsolni, hogy kerüld azon emberek társasàgát, akik az ingyen csíkokat làtjàk benned.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 14. 20:52
 
 
Valóban nem érdekel már semmi, feladtam ezt az életet és hagyom hogy bedaráljon a függőségem. Egyébként arra jutottam hogy inkább hanyagolom ezt az RC vonalat meg a stimulánsokat és becélzom az ópiátokat.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2019. április 14. 02:02
 
 

Ez az a kérdés ami nem számít. Tudja jól, hogy nem jó irány. Érdekli? Nem. Egyetlen célja szétstimulálni a még megmaradt dopamin receptorait.

Hiába is jönne le a szerről, ha nem kezeli azt ami elindította ezt a folyamatot benne. Mindaddig ez egy körforgás lesz, amíg végleg véget nem ér.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
speedy gonzales2019. április 12. 20:45
 
 
és szerinted ez a jó irány? mi a célod ezzel?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 10. 23:13
 
 
Hú, egy kicsit hosszú lett. Na de a lényeg, hogy lószart sem értek az egészhez és csak az érdekel hogy minél jobban szétküldjem magam valamivel.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 10. 19:02
 
 
ppnqdd
Teljesen igazad van, ott a pont. Ami azt illeti, meglehetősen hiányosak az ismereteim és valóban nem rendelkezem bármilyen szempontból is értékelhető szerfogyasztási kultúrával. Na de mit vársz 5 hónap használat után? Ennyi idő alatt tényleg csak belekóstoltam kicsit ebbe-abba és nagyjából meg is találtam, amit kerestem. Habár csak egy icipici szeletét ismertem meg ennek az egész drogos kultúrának, azért ez a minimális tudás arra elég, hogy kb behatároljam az irányt, ami számomra érdekes lehet. Amúgy meg valószínűleg felesleges időt és energiát fordítani rám ártalomcsökkentés címén, mert akkor is fejjel megyek a falnak, ha látom hogy ott van előttem. Felfogtam, hogy ez a fórum nem igazán preferálja az efféle szerhasználati mentalitást, de nem is várok senkitől életvezetési tanácsokat. Hiszen mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy tudja.

psy999
Azért nem kell leírni a rehabokat, igenis tudnak segíteni új életet kezdeni azoknak, akik elkötelezték magukat a szermentes élet mellett. Én még nem tartok ott, de így is sokat köszönhetek az intézménynek, ahol voltam, az ottani stábnak, a társaknak és azoknak, akik mellettem voltak (vannak). Viszont segíteni csak azon lehet, aki akarja is! Mindenki csak magát tudja megmenteni, senki nem fog helyettünk felépülni. A rehab persze nem garancia semmire, csupán eszköz és segítség elindulni az úton.

Deadness
Igen jól látod, ez a helyzet. Most mondhatnám azt, hogy azért mert gyenge vagyok, meg függő vagyok, meg hogy nehéz az élet blablabla. Ez persze mind így van, de igazából csak az számít, hogy mit akarok és én még anyagozni akarok. Azért szerintem ez nem olyan meglepő. Valószínűleg még nem volt részem elég szarságban, ami elrettentene ettől az egésztől, talán idővel majd más megközelítésbe helyezem a dolgokat, talán nem. Majd kiderül. Erre szokták azt mondani, hogy van még köröm.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Deadness2019. április 10. 11:12
 
 
Ha jól értem, akkor snartic a rehab és az újrakezdés ellenére most mégis keres valami cuccot, ami készre vágja? Ha így van, az rohadtul szomorú.

Végig figyeltem a sztoriját, nagyon érdekelt, hogy mi van vele, most büszke is voltam rá, erre látom, hogy újra szert keres. Nem értem.

Biztosan nagyon nehéz erős függőség után gyógyulni, én is voltam függő, és az is vagyok, mert mi ilyen jellemek vagyunk - csak közben úgy alakult az életem, hogy van, ami sokkal fontosabb, és jelenleg egyetlen szerem van már csak, de azt kordában tudom tartani.

Az, hogy a rehab nem nagy durranás, az függ a rehabilitálttól is, és biztosan az intézménytől is, elhiszem, hogy onnan is lehet rossz élményekkel eljönni.

Azt a rengeteg pénzt, amit elköltenétek kólára, költhetnétek egy másik, jobb rehabilitációs központra, vagy tudomisén, menjetek el egy Ayahuasca szertartásra Hollandiába. Esetleg iboga?

Ez egy alapvetően enteogén és pszichedelikus fórum, ahol a ártalomcsökkentés és a tájékoztatás a legfontosabb, úgyhogy ne csodálkozzatok, ha nem kaptok túl sok támogatást az önpusztításhoz.

Ha kicsit jobban körülnéztek itt, akkor lehet, hogy találtok valami más megoldást, mint azt, hogy újra szintetikus pörgetőkkel nyomjátok tele magatokat.

Más irányból is meg lehet közelíteni a problémát, a függőség a dopaminhoz erősen kapcsolódik, pszichoterápia és megfelelő étrend is sokat segíthet. A sport is. Tudom, közhely, tudom, nem erre van szükségetek, de így vagy meg fogtok halni vagy börtönbe kerültök, vagy valami olyan végzetes dolog fog történni, aminek úgy is az a vége, hogy vége a normális életnek.

Arról hiába papolnék, hogy engem mi húzott ki ebből, az nem érdekes, mert ez mindenkinek más, a lényeg, hogy meg kell próbálni!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 10. 07:36
 
 
Hogy kicsit tisztább legyen a kép mindenki számára, ezért leírom "én" hogy látom a dolgokat.
Sn-el megismerkedtünk a neten, és küldtem neki pár daath-os linket a történeteimmel.
Ezek a sztorik, meg az hogy zen meditációt gyakoroltam, felkeltette az érdeklődését, és találkoztunk...
Elkezdtünk együtt kipróbálni dolgokat (kratom, fű, HBWR , ?speed, ex...).

Na most amit én tudok mondani a ~ 16 éves szerfogyasztási múltammal, az az hogy amit sokszor speednek vettünk (és pl olyan illata is volt) valójában nem amfetamint tartalmazott (hanem valamilyen designer drogot).
De végül is volt pár alkalom amikor igazi SP került a kezünkbe - viszont szerintem ennyiből még az sem nagyon lehet kiismerni (az ő részéről).

Ekiből néha kaptunk el 1-2 mdma-sat kólára lecsúszóba, de azok is !nagyon gyengék voltak.
Ezenkívül volt pár aminek semmi köze nem volt az mdma-hoz.., és az az igazság az hogy igazi jó ekibe soha nem futottunk bele!

A baj ott kezdődött mikor kipróbáltuk a kólát, és elkezdtük lődözni..! Én mindig is próbálom tartani a távolságot ezzel az intravénás hülyeséggel, mert annyiszor tönkrement már tőle az életem. De Sn-nek ennek az árnyoldalait nem lehet megmagyarázni ~ egyszerűen a lövős flessre ragadt rá!!

Valójában szerintem Ő egy szert ismer elég jól.., ez pedig a kóla. Azt ugyanis elég jól kiismertük a hónapok folyamán. (Ezt a szert viszont előtte én nem ismeretem - mert nem tehettem meg hogy ezzel kísérletezzek.)
Viszont nem hinném hogy azt a "kalibert" bármilyen RC-vel érdemes lenne kutatni!

Aztán Sn bement rehabra, én meg folytatom a bujkálást a világ elől. Nyomatom a meditációt :) Viszont mindig is azt hittem a rehab az aztán a tuti menekülés (csak én félek bemenni) de ezek után már inkább azt látom nem egy nagy durranás...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. április 10. 04:29
 
 
scnartic

Azon röhögök amúgy, ahogy az ekit lenézed a kólához képest. Én a kólát sosem próbáltam, valószínűleg nem is fogom, de azt tudom, hogy a kóla bármennyire hype és tényleg erős cucc, az eki is legalább annyira az, max. kicsivel másabb vonalakon mozog.
Én azt érzem, hogy az egész általad felvonultatott tudás-, élmény- és véleményhalmaz a szerekkel kapcsolatban egy rohadt nagy katyvasz és nagyon idegőrlő, ahogy nem ébredsz tudatára ennek. Azok alapján ahogy és amit írsz, egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a szerek amiket próbáltál, vagy akár hosszútávon használtál egyáltalán azok-e, amiknek nevezed őket, vagy ez csak a díler, a haverjaid vagy akárkinek a álmodozó elnevezése valami véletlenszerű cuccra, ami elérhető volt. Ebből következően az állításaid, az összehasonlításaid, a következtetéseid sem állnak túl biztos lábakon.

Mi a szar egyáltalán az, hogy "bio speed" meg kristály? Te visszaolvasod ezeket? Elgondolkozol azon, hogy mit írsz le és annak van-e bármi értelme? Elolvastál valaha legalább egyetlen szerekkel vagy ártalomcsökkentéssel kapcsolatos írást itt az oldalon a könyvtárból? Felfogtál valaha legalább egy mondatot abból a kb. húsz segítő, tanító, értelmes emberré tenni próbáló hozzászólásból, amit feléd intéztünk?

Egyszerűen nem vágom, miért nem lehet kicsit felfogni, hogy hülyeség az, amit csinálsz, ahogy élsz és meríteni mások gondolataiból. Itt most nem az ekire gondolok, neked sem kóla, sem eki, sem kristály, semmi nem való, értelem kéne.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. április 10. 02:34
 
 
"túl korán mentem rehabra" - új dimenziók nyíltak előttem életértelmezésben.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 9. 19:30
 
 
facombkivammá: persze ha úgy van visszamegyek, de egyelőre nincs kilátásban. Amúgy is túl korán mentem rehabra, még nagyon nem tartok a végén ennek az egész történetnek.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
facombkivammá2019. április 9. 13:36
 
 
scnartic: Készülsz vissza a rehabra? Vagy ott azt mondták, hogy csak heroint ne használj, minden más oké?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. április 7. 18:06
 
 
Igen, érdemes belenyalni, hátha mondjuk egy nbome, aminek 1mg alatti a dózisa, nem lenne több probléma az élet efféle nehéz kérdéseivel.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 7. 12:48
 
 
scnartic

Még zárásképp annyit hozzáfűznék.., hogy nekem annak idején is hetek/hónapok "kutatásába" tellett mire olyan oldalt találtam amire azt hittem hogy megbízható... (Nem tudom most milyen a helyzet.)
Az is lehet persze hogy küldnek valami varázsszert, de nagy az esély rá hogy semmit nem kapsz (halott oldalak), vagy akár az is lehet hogy cukor vagy só "kristályt" fognak küldeni.
A tesztelés előtt érdemes azért belenyalni... Ugyanis így talán kiderül hogy a kávéba lesz inkább jó, vagy paradicsomot sózni... (De egyébként szívből kívánom Neked hogy találd meg amit keresel!)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 7. 09:14
 
 
Az a probléma hogy nekem az eki vagy a bio speed édes kevés. Ha már anyagozok akkor szeretem kimaxolni a dolgokat. (Valami nem változik). Ok, felfogtam hogy ez nem éppen egy életbiztosítás, de hát ez egy ilyen buli.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. április 7. 01:32
 
 
Ne foglalkozz vele, mit pofázok, elblogolok itt magamnak.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 7. 01:18
 
 
Köszönöm a válaszokat. Én igazából egy kóla kaliberű élményt várok ettől a szertől, de majd meglátjuk mit tud.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. április 6. 21:11
 
 
A methox már nem jellemző, sok helyen kábítószerlistás, viszont hasonló disszociatív szerekből nagyon sokféle van, egy részük elég új és veszélyes.

Az online rendelhető stimuláns kristály cuccokról hogyan mondjunk bármit is vegyület megnevezés nélkül? Nagyon sokszor elmagyaráztuk már ezt, hogy látói képesség nélkül lehetetlen meghatározni (ha esetleg valaki rendelkezik ilyennel, szóljon!)

Ha valaki ezen a szinten mozog, hogy muszáj nyomni valamit valahonnan, kristályt, nem kristályt, mindegy, annak szerintem az eki tabletta lehet a legkisebb rossz. Én úgy hallottam, hogy mostanában kb. bármelyik szórakozóhelyen van.

Illegális, nem egészséges, hosszútávú problémákat okozhat, de legalább több évtizedes kutatások alapján tudni lehet, mi várható tőle, valamint ha széttolod magad és kihívod a mentőket, kapásból tudni fogják kezelni, nem a hullaház várólistára kerülsz.

Én már nem narkózom, csak érdekel a téma, de ha valakinek ilyenje van, mindig érdemes ismerni a tendenciákat. Volt olyan időszak, amikor kb. minden eki tabitól kórházba kerülhettél, mert MDMA-n kívül minden volt bennük. Akkor a dizájner RC-k voltak jók és tiszták, mint a metilon vagy mefedron.
Most a hollandok annyira nyomják, hogy ha látsz valahol egy szebben préselt tabit, az nagy vlószínűséggel MDMA, sőt, általában elég erős fajta és felezni kell. Persze a teszterek ilyen esetben is kötelezőek!
Manapság a szintetikus RC-k olyanok, hogy a klasszikus vegyületekhez közeli, jobb cuccokat betiltották és minden szart eladnak már, ami kerüli a tiltásokat. Tehát nem minőség alapú a szelekció, hanem jogkerülés alapú. Ez nem jó a használónak logikusan.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 6. 20:49
 
 
opps véletlen 2x küldtem el...

subfish

Az nem metox volt (azt már jóval előbb ismertem) hanem valami más alternatíva..., ami sokkal problémásabb volt a metoxnál is.
A durva az volt hogy pörgető szernek küldte el az akkor aktív "razfilmfugránk"
De a metoxról is írtam annak idején egy alaposabb beszámolót az
Új szintetikus drogok - témakör 2403. - 2402. - 2401 hozzászólásban. Csak akkor direkt azt akartam rendelni. Az volt a kettő közt a legnagyobb különbség :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 6. 20:40
 
 
Amúgy viszont mivel Rólad van szó ~ még ezt a képet is ajánlom figyelmedbe (az Új szintetikus drogok témakörből):

https://www.daath.hu/images/milligrammok.jpg

Ugyanis pl a "kristály" esetében (a te fogyasztási kultúráddal) könnyen lehet hogy 5-10 mg döntené el hogy a életben maradnál-e.. Ezek a szerek kb ilyen potensek tudnak lenni!!!
Persze csak ha véletlenül valaha kipróbálnád...
De nem kell ám semmit csinálni, ha nem muszáj :P
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 6. 20:36
 
 
Amúgy mivel rólad van szó - még ezt a képet is ajánlom figyelmedbe (
az Új szintetikus drogok témakörből):

https://www.daath.hu/images/milligrammok.jpg

Ugyanis pl a "kristály" esetében (a te fogyasztási kultúráddal) könnyen lehet hogy 5-10 mg döntené el hogy a életben maradnál-e..

Persze csak ha véletlenül valaha kipróbálnád :P
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2019. április 6. 20:34
 
 
Az methoexatamin volt... nekem is volt hasonló élmènyem vele csak èn az ablakban hajoltam ki és kiabàltam sziàt a Hollandiàban èlő ismerősömnek, mert hogy abban a pillanatban nem nagyon érzèkeltem a teret és időt. ????
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 6. 20:20
 
 
Meg ajánlom figyelmedbe ebben a témakörben ~ 1319. ppnqdd hozzászólását! Kb pont ilyenek szoktak lenni mikor valaki "kristályt" rendel..
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. április 6. 20:15
 
 
Szia scnartic - jó fejnek tűnsz :)

Tudod én annak idején sokat szórakoztam ezzel :D
Egyszer (legutoljára) rendeltem egy port. Már nem is tudom mi volt a fantázianeve, de kb mintha most "kritsály" lenne.
Elkezdtem szívogatni, de nem vettem időben észre hogy bio ilonka volt.,és felszívtam egy jó nagy kupacot belőle...
Utána azt hittem meghalok (és a többiek is) és kb 12 óráig nem voltam képbe. Hallucináltam, és reggel mikor tisztult a kép el akartam menni dolgozni abba a gyárba ahol kb 3 évvel azelőtt dolgoztam.
Na akkor megfogadtam nem rendelek többet ilyesmit. Ennél már 10000x biztonságosabb az is ha a dealer ad bio spedeet. De komolyan.
A legjobb esetben kapsz valami penta kritály szerű cuccot - amiből nem tudod hogy 1 gyufafejnyi kell - vagy 1 kiskanállal. Ha elbaszcsizod jó esetben túl éled. Ez egy ilyen játék manapság...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. április 6. 19:25
 
 
Sziasztok. Valaki használt mostanában kristály néven futó szert? (nem az utcai, hanem a netről rendelhető változat) Vélemények?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. március 30. 18:13
 
 
scnartic

Igen. Elég bölcsen látod a helyzetet.
Vigyázni kell az ilyen szerelemmel nehogy a "rózsaszín" köd elborítsa az ember fejét.., mert hogyha nem látunk ki belőle - hajlamosak vagyunk rossz döntéseket hozni. Utána meg sajnos szembe kell nézni a tetteink következményével is.
Óvatosan; ésszel, és bölcsen kell mindig dönteni ~ akkor talán elkerülhető a baj..
Kitartás Neked az utadon!! Büszke vagyok rád ;)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. március 30. 04:47
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=sP7oBLe6fnY
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. március 29. 16:20
 
 
Hát igen, a kóla... nekem is életem legnagyobb szerelme volt, a mai napig nem tudtam elgyászolni. De nem árt vele vigyázni, mert a love storyból könnyen horror sztory lehet! Csak óvatosan és ésszel gyerekek! Jobb ma egy kis elvonás, mint holnap egy halott drogos.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. március 28. 15:27
 
 
subfish

Igen. Szerintem jól látod a helyzetet.
A kóla okozta nekem is eddig a legerősebb lelki függőséget.
Szerintem mindenképp maradj tiszta tőle - és idővel azért jobb lesz.
Az a vicces benne hogy bármit előbb sikerült elfelejtenem mint a kólát. Ahhoz hónapok kellenek... Viszont utána jobb lesz!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2019. március 28. 14:18
 
 
Sziasztok. A kóla nem tudom mennyire vàg témàba. Utóbbi fèl évben majdnem minden hétvègèn használtam, fél, max 1 egész. 2 hete úgy jöttem le róla, hogy se sör, se nyugtató, se spangli csak víz minden óràban és fekvés az àgyban csecsemő pózban. Azóta semmi kemény cucc nem volt csak spárga és amikor elszívom olyan kemény tüneteim vannak, hogy remeg a kezem, a gyomrom mintha ugràlna és csak a kólára gondolok. Lehetsèges, hogy hètvègi hasznàlattól kialakult egy kemèny lelki függőség?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
psychedelic99992019. március 15. 17:05
 
 
megauto

Igen nekem adtak el ilyen néven valami designer cuccot. Először azt hittem megint valami feszülős lesz.., de elég jó volt.
(Bár azér nem lett toplistás.) Nazálisan eléggé erős (maró) vegyszer ízű cumó. Nem kristályos volt hanem inkább sima por (rögös). Hasonló mint a kóla. De a szaga már egyáltalán nem volt hasonló.. Aztán elég gyorsan be is adta ~ egy jó órára odacsattintott, aztán a "high" ennyi. Ahogy viszont redózoltam egyre kevesebbet adott rá (mondjuk lehet túl gyorsan szívogattam) és az élmény is számomra negatív irányba változott. A lecsúszó nem volt olyan vészes közel se mint ezek a penta kristályos keverékek. Összességében nekem tetszett. Ár érték arányban nekem elfogadható volt.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2019. március 10. 21:11
 
 
Hallottatok már valami flex nevezetü cumórol?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
facombkivammá2019. február 27. 21:52
 
 
scnartic: Gratulálok! Sok boldog 24 órát kívánok ;)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. február 27. 00:55
 
 
grat, így tovább, mármint ne úgy, ahogy korábban!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. február 26. 15:14
 
 
Sziasztok!

Közkívánatra írtam egy beszámolót a rehabos tapasztalataimról, hátha valakinek hasznos lehet.

Az előzményekről: öt hónapig használtam különböző szereket, főleg stimulánsokat intravénásan. A leépülésem viszonylag gyors ütemben zajlott, míg végül eljutottam arra a pontra, hogy elég és feladtam az állandó harcot a droggal szemben, beismertem hogy minden téren legyőzött ezért segítséget kértem... és kaptam is.

Így kerültem rehabra, lelkileg teljesen összetörve, egy jó nagy adag szarkupaccal a hátam mögött. A beilleszkedés nehezen ment, az elején még erősen dolgozott bennem a kívülállóság érzése és a tipikus függő attitűd, hogy "én más vagyok". Aztán szép lassan rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok más, akárhogy is nézzük a dolgokat az igazság az, hogy ott ülök egy rehabon és az életem mind szociális mind egzisztenciális téren a nullához konvergál. A kívülállóságból aztán hovatartozás alakult ki és életemben először azt éreztem, hogy otthon vagyok. Öt hónapot voltam bent, ezalatt voltak nagyon nehéz időszakok, de mindig akadt egy segítő kéz, hogy kihúzzon a saját magamnak generált önsajnálatból és kilátástalanságból. Teret és lehetőséget kaptam arra, hogy megtanuljak együtt élni önmagammal, ami sokkal nehezebbnek bizonyult, mint drogok nélkül élni. Ma már a felépülés számomra az életet jelenti. 29 éves vagyok, de fél éve kezdtem el élni.

Azért nem akarom nagyon kiszépíteni a dolgokat, a valóság az, hogy baromi nehéz felépülő függőnek lenni, persze egy fokkal könnyebb, mint aktív szerhasználónak. Attól, hogy nem nyomok magamba szintetikus szarokat, még nem lesz a világ egyből rózsaszín és a problémák sem oldódnak meg maguktól. Minden nap egy küzdelem, de kitartok, nem nézek vissza és járom ezt az utat, még akkor is ha nem látom, hogy hová vezet. Mert számomra csak ez az egy út létezik.

Sn
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
facombkivammá2019. január 26. 15:17
 
 
Én is szívesen elolvasnék egy hosszabb "beszámolót"
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2019. január 26. 10:56
 
 
Sn, köszi az updatet. Esetleg, ha van kedved megosztani, hogy hogy indultál neki, mit kellett elintézni, milyen volt a rehab és most milyen utána... azt szívesen olvasnám.

Persze, ha a többiek nem bánnák, hogy egy kicsit off topic lenne itt.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2019. január 13. 18:28
 
 
Ez egy jó hír, örülünk neki! Próbáld megtartani a kialakult rendszert az életedben és akkor frankó lesz. Munkát sikerült szerezni?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2019. január 9. 23:29
 
 
Fotinó. Újra itt vagyok, gondoltam írok. Még élek... most jöttem ki a rehabról és 5 hónapja tiszta vagyok. Üdv, Sn
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2018. október 28. 20:31
 
 
Pnqval értek egyet. És a feléig jutottam ès abba is hagytam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. október 27. 12:09
 
 
Most volt energiám, elolvastam még egyszer, most úgy gondolom, hogy a posztmodern urbánus művészet egy még felfedezetlen alkotóját és művét olvashattuk. Elég veszélyesek lehetnek ezek a még újabb szintetikusok.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
facombkivammá2018. október 27. 02:20
 
 
expista: Ennél viccesebben még sosem láttam leírva a rhabdomyolysist és a myoglobinuriát, feldobtad a napom - igen, ez egy bók akar lenni :D
Igaza van ppnqdd-nek, hogy ez nem egy blog, de ha neked van olyanod, egy linket megköszönnék, mert tetszik ez az írásmód, kicsit Burroughs-utánérzetem volt
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. október 25. 03:55
 
 
Lehet meséltem már. Sok évvel ezelőtt, amikor még érdekeltek az ilyen dolgok, kaptam egy RC stimuláns mintát, amit nem ismertem. Úgy kb 100mg lehetett. Elég új volt, szóval erowid-on vagy ilyen megbízható oldalakon semmi infó. Felmentem hát a fórumokra olvasgatni róla. Ott írta egy arc, hogy 80mg-ot tolt, olyan közepes élménnyel, semmi gáz. Jó hát mondom, akkor a 100 nem lehet para, lenyomtam vízzel, aztán gondoltam, hogy amíg onsetel, olvasgatom tovább a beszámolókat. Kb. két hozzászólással lejjebb írta valaki, hogy "bazdmeg te valami mást kaphattál, mert ebből 10-20mg simán elég gyomorba, orrba meg 5. Enyhén beszartam, gyors kirohantam a konyhába, (pár perc telt el max.) és lehúztam rá legalább 2 deci olajat, hogy lelassítsa a felszívódást. A poén az, hogy működött, egész kellemes kis elnyújtott élmény lett belőle, de azért a várható fosás sem maradt el.
Happy End lett a vége szerencsére, de bele is hallhattam volna a hülyeségembe. Igazából az összes ilyen önkísérletezgető, fórumbeszámolgató szintisámán élete ennyin függ kb. Na mindegy, álljon tanulságul az esetem annak, aki olvassa.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. október 25. 01:31
 
 
Iskolapélda lehetne sajnos, hogy egy eddig értelmes, koherens hozzászólásokat író fórumozó, most pillanatnyi pszichózison megy keresztül random vackoktól. Bízom benne, hogy azóta tisztultak a gondolatok a fejedben és, hogy a következő panaszmentes leveled közérthetőbb lesz.

Teljesen értékelendő, hogy utána próbáltál nézni a dolgoknak és kiszűrted azokat, amitől még hústpisálnál, de mért vagy biztos benne, hogy amaztól nem-e épp az agyad fogod kipisálni és ezt mondjuk senki nem tette szóvá eddig, mert mind kipisálták az agyukat. Sokszor ennyit érnek a különböző kódnévhez hozzáfűzött tapasztalatok. Nem sokat. A kis kínainak félcsukló mozzanat, hogy a nagy szintetizálások közepette épp mire címkézi fel az adott végterméket, ami HPLC ≥98% és research only, ettől függetlenül kipostázzák Marika néninek, a Bükk utca 8 alá, mert teljesen egyértelmű, hogy pincéjében komoly kutatásokat végez, mondjuk a templom egerén, smég véletlenül sem az unokája orrába köt ki az adott cucc.

Ez az eszetlen jogi helyzet csak a végletekig variált analógok piacának kedvez.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. október 24. 08:31
 
 
expista!

A daath.hu fórum, mint ahogy a nevében is látod, egy fórum, nem pedig egy blog. Egy blogon az ember írhat magának is terápiás célzattal, nem feltétlen szükséges a közérthetőség, persze ebből fakadóan a mások általi olvasottsága már kérdésessé válik.
Egy fórumon az ember általában másokkal szeretne megbeszélni dolgokat egyfajta közvetett párbeszéd formájában, amihez sajnos elengedhetetlen a közösen beszélt/írt nyelv használata. Ez itt általában a magyar, de szerintem senki nem sértődik meg az angolon sem, a német már necces.
Bár az évek során elég komolyan fejlődtünk, sajnos a mélyművész alternatív nyelvjárásokat még nem sikerült tökéletesen kitanulnunk. Az a baj velük, hogy mindenki valami új formájával hozakodik elő. Tudod, olyan ez, mint mielőtt feltalálták a métert: mértek lábbal, ujjal, hüvelykkel, stb., de senki nem tudta, hogy mennyi az annyi. Ez nem túl célszerű.
Ezért arra kérnélek, hogy ha közölni, vagy kérdezni szeretnél valamit, esetleg beszámolni bármiről, akkor minimálisan erőltess magadra valami közérthetőbb gondolatmenetet és használj szélesebb körben is ismert kifejezéseket. Köszi!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
expista2018. október 23. 11:42
 
 
De kéretik tudomásul venni, hogy a lentebbi levélben semmi panasz!

Csak a tények.
Mert az örökös lábujjhegyen járásról és végtelen estimesélésről jobb ha nem regélek.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
expista2018. október 23. 11:14
 
 
Kedves Fórumozók!

Azt hiszem bajban vagyok. Azért ide pottyantom a lepcsest mert ebbe a karéjba jön (rám) a legtöbb olyan veccer amire izgulok és kattogok.
Nemrég csak a szokásos szimatkörök nyomán betoppantam egy webes veccer világba ami teljesen magába szipkázott.
Volt egy alap cer (nem stimi) amire vadásztam hónapok óta de egyre-másra csak hamisat leltem, amikbe rendre bele is pusztultam. Mire összehordtam magamat hogy újból nekigyürkőzzek a feladatnak ami nem tűnt nehéznek, megint a kád szélét harapdáltam.
Aztán találtam pár analógot. Gondoltam jó lesz az is, csak legalább az legyen. Rendeltem kicsit. Jó sokért, de vígasztalt a tudat hogy a kutya se köthet bele a származásába mert itt és itt van ni, meg egyáltalán a mibenlétébe mert olyan új analóg, hogy jóformán neve sincs, nem hogy cé listán.
Megkaptam és miután belesímogattam a bőrömbe, kiderült hogy tényleg az. De legalábbis nagyon olyasmi. És kezdtem örülni.
Egy héten át kupálódtam a témában hízlaltam a tudásomat és ismereteimet mindenféle alaptalan jöttment véleménnyel meg harmadkézből lopott élményekből mire olyan szintre jutottam, hogy teljesen ingyen pénzből is kerítettem a postaládámba levelet de meg amúgy is hozattam ezt azt.
Szóval az ingyen levélben volt minden féle, de még rossz is. Azt külön fáradtság volt kiszűrni, de szerencsémre épp volt rá érkezésem és kedvem. Olyat is olvastam ez egyik kakukkról, hogy ha berepül az emberbe ott képes az izmokat megrágni és amaz meg kipisálja a saját emésztett izmát mint barna levet. Azt félretettem.
A többit elkezdtem költeni és erősen figyeltem a kibontakozásukat. Egyik lomhább vigyoribb, másik jobban nyelves meg szaporább, de amúgy inkább az utóbbi.
Aztán látom hogy ezek vadak. Nem győzöm csitítani. De az meg csak lázong, izeg mozog jön bele a számba, orrlikamba fúrja föl magát meg a legelképesztőbb helyekre.
Mostanra ott tartok, hogy éjjel csak az orrom alszik de az is azért csak mert zárlatot kellett elrendeljek a járatokra tatarozás végett. Csúnya helyzet.
De nem ezzel van a baj mert ezt megoldjuk. A járatot is meg a többit is.
Hanem a gyerekek. Meg az unokák...mi lesz az unokákkal? Lesznek-e?
Vágta-e más is ilyenbe és ha igen akkor hol tart?
Mert a baj úgy látom a magamét legalábbis hogy csőstül jön. Nagyon könnyen idetalál és gyorsan.
Az egerem mikor éhes és szimatot fog, ha kell még a szomszéd falra is mászik egy jó falatért, ott kattan párat és kész is a baj. Pedig még csak nem is lopott vagy csalt mert ezek kutatási eszközök. Bárki kutathat. Talán itt a kutya nem is mélyen. Csak győzzem költeni a tojásokat.
Ha zavarosnak találod a történetet akkor jó ember vagy.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
subfish2018. szeptember 6. 23:40
 
 
Ez az elèrtem a mélypontot, meg a túl messzire kell menjünk, hogy megtudhassuk meddig mehetünk; hatalmas hazugsàg önmagadnak. Nem vesztettèl el senkit, hanem te hanyagolod őket a kábítószer miatt. A fronyót nem ajánlom, inkàbb igyál 1-2 sört ha lejövőn vagy kólàról, vagy inkább egy jó cigi... felesleges elhitetned magaddal, hogy letudod rakni, mert vissza-vissza fogsz tèrni az önpusztításhoz.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2018. augusztus 31. 17:08
 
 
Sn.
Köszi, hogy írtál.
Milyen rehabot néztél?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. augusztus 25. 18:06
 
 
Fotinó - egy rövid helyzetjelentés

Kb. 3 héttel ezelőtt úgy döntöttem, jöjjön ami még nem volt: a hőn áhított heroin. (Külön nem részletezném milyen volt, annyit azért lábjegyzetben megemlítenék, hogy nem lett számomra egy number 1). Na szóval, 4 nap heroinozás elég volt ahhoz, hogy az amúgy is instabil világom véglegesen széthulljon körülöttem... Munka, párkapcsolat, család - szinte minden téren lenulláztam magam egyik napról a másikra, mintha törvényszerűen ennek kellett volna történnie - és valóban, ez törvényszerű volt. Így utólag viszont úgy gondolom, kellett nekem ez a mélypont, hogy ki tudjak szállni. Azóta semmi, még a frontint is letettem. Nemsokára elmegyek rehabra és megpróbálom összerakni újból az életemet... vagyis valami jobbat kihozni belőle. Kb. itt ér véget most a sztorim...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2018. augusztus 24. 18:58
 
 
Sn.
Néha egy helyzet jelentést feljöhetsz írni. Eddig követtem, amit írtál.
Egy pár dologban magamra ismertem. Igaz nem iv-be toltam dolgokat, meg talán fizikai ártalom szempontjábol kevésbé veszélyeseket, de ez a beállásra ráfüggő elme helyzet még így is igen hasonlónak látom a tiedhez.

 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. augusztus 17. 15:51
 
 
Úgy néz ki, hogy egy ideig távol leszek, úgyhogy a közeljövőben nem igen fogok több izgalmas hozzászólást írni, pedig tudom, hogy mindig élmény volt olvasni, vagy legalábbis kicsit feldobta az életet itt a fórumon... :D
Szóval mindenkinek minden jót!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. augusztus 16. 04:18
 
 
scnartic
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2018. augusztus 3. 09:08
 
 
Ez az egész nekem olyannak tűnik, mint egy spirál, ami egyre mélyebbre húz. Van az a mélység, ahol már tényleg megvisel annyira, hogy segítségért nyuljunk, ekkor elég, ha emlékszel, hogy van ilyen lehetőség.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. augusztus 2. 22:25
 
 
Valamiért még nem tudtam elengedni ezt az egészet, pedig mindig megvan bennem az elhatározás, aztán mégsem sikerül... Azért bízok benne hogy sikerül abbahagynom, mielőtt teljesen tönkreteszi az életemet.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2018. augusztus 2. 18:02
 
 
Ja, és asszem van lehetőség korházi ellátásban részesülni az addiktológián, ahol bent lehet feküdni, amíg szükségesnek tartják (akár hetekig). És figyelemmel kísérik a lejövetelt a szerekről, amit akár gyógyszeresen is segítenek (értsd. nyugtató, vagy ami éppen megfelelő). Itt van 24 órás ügyelet, szóval, ha valami testi baj lenne, akkor tudnak segíteni.

Ők kábé csak ennyit tudnak, esetleg közben pszichológussal beszélhetsz, csoport terápián is résztvehetsz, ahol ugyan csak hasonló emberekkel vagy körülvéve, és még ajánlhatják majd a folytatáshoz az NA-t.
Ha úgy látod, hogy egyedül nem megy, akkor a valódi javuláshoz az NA-t javaslom, persze az addiktológia után. Nem érdemes otthon kockáztatni lejövetelt, amikor van lehetőség ilyenre.

Csak egy kicsit utána kell kérdezősködni, hogy pontosan, hogyan lehet oda bekerülni, mert azt nem tudom. Engem a sürgősségiről vittek át oda. De voltak ott más alkoholisták, drogfogyasztók, akik ott töltötték a kijazanodási szakaszt.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2018. augusztus 2. 17:49
 
 
Szia, érdemes lehet elmenni egy NA (narcotics anonymous) gyűlésre. Ez hasonló (testvérközösség), mint az AA. A sok éves tapasztalatokból, ami világszerte összejött, úgy látják, hogy még a legreménytelenebb esetben is kiút lehet.

Van is egy film az alapító tagról, aki nagyon kemény alkoholista volt, a címe: Nevem Bill W. Itt egy kis belátást szerezhetsz, hogy milyen mélyről szabadult meg Bill, ami nem csak a józanságot illeti, hanem azt is, hogy jobban érzi magát a világban és hogy miről szól az AA (NA).

NA-ban mindenki hason szőrű, olyan problémákkal küszködik, mint mi. És motiválóan hathatnak ránk, mellesleg a régebbi tagot segítenek a lépések elvégzésében, ami a felépüléshez vezet.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 29. 09:03
 
 
Igazatok van, csak általában be vagyok állva (most kivételesen nem) amikor írom a sok hülyeséget és tényleg nagyon okosnak képzelem magamat... Viszont az igaz hogy tényleg le akarok állni, és most már fel is emelem a seggem és teszek is érte ahelyett hogy sírok és magamat sajnáltatom állandóan. A hasznos tippeket, tanácsokat meg köszönöm!
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. július 27. 10:43
 
 
Ha úgyis eldöntöd, mi lesz és mindenkinél jobban értesz hozzá, akkor végülis miért kérdezed? Csomó értelmes dolgot írtunk, te meg csak öntöd a szokásos a junkie blablabla-t, amiből már így is létezik pár lexikonnyi. Szemléld meg, hogy hol tartasz, a megoldásaid hatékonyságát.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 26. 19:01
 
 
Igen az lenne a célom hogy eltompítsam a tudatomat, hogy ne kattogjak annyit a lövös témán. Tisztában vagyok vele hogy ez nem megoldás, de a két rossz közül talán a kevésbé rosszabb. Anyagilag legalábbis biztosan, mert nemsokára tényleg a kukák mellett fogom lőni magam valami dizájner vacakkal...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. július 26. 15:20
 
 
Nem ismétlem meg a véleményemet arról, hogy mennyire érdemes lecserélni az egyik függőséget egy másikra.

Azonban ha lenne is terápiás célja a frontin zabálásnak, akkor az úgy sem olyan keretek között történne, mint ahogy valószínűleg te is alkalmazod. Ha csak azért szeded, hogy eltompítsd a sóvárgásod és marékszámra eszed, az nem fog sehová se vezetni, mint mondjuk egy fix dózis, pszichoterápia, majd fokozatos elhagyás.

Ebből a szempontból pedig léteznek előnyösebb hatóanyagok is, mint az alprazolám (frontin). A teljesség igénye nélkül: modafinil, diszulfirám, topiramát.

https://bmcmedicine.biomedcentral.com/articles/10.1186/1741-7015-9-119

https://jamanetwork.com/journals/jamapsychiatry/fullarticle/1756816
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 26. 06:47
 
 
Igen szoktam magammal vitatkozni, illetve az egóm szokott vitatkozni saját magával ha nem tud dönteni, akkor létrehoz egy másik egót akivel vitatkozhat. Engem meg teljesen kikészítenek, mert nem tudok gondolkozni akkora zajjal a fejemben. Néha az is eszembe jut hogy direkt csinálja ezt az egóm, hogy teljesen kikészüljek és átvegye felettem az irányítást. A frontin pl ebben segít, mert megszüntetni a gondolatokat és a zajt a fejemben és kicsit háttérbe szorítja az egót, mert mostanában nagyon nem bírok vele...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. július 26. 04:15
 
 
Most akkor magaddal vitatkozol?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 25. 19:57
 
 
Az esetleg opcionális megoldás ha a kezdeti időszakban pl frontint használok, hogy lejöjjek a cuccról?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 25. 19:51
 
 
Nem szeretnék áttérni semmilyen más fogyasztási módra, végleg le akarok állni. Eleve nincs bennem annyi önkontroll, hogyha már előttem van a cuccli, azt ne fecsivel toljam be. (Arról nem is beszélve hogy ha kiadok annyi pénzt kólára, azt szinte pazarlásnak tartom más módon bejuttatni, mert már tudom mit ad iv-an.) A kérdés tehát továbbra is az, hogy hogyan lehet befejezni ezt az értelmetlen hülyeséget???
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. július 23. 20:53
 
 
IV használóknak legjobb kezdés a rektálisra való átállás, mert az sokkal kevésbé veszélyes minden szempontból. Persze ez idiótán hangzik, meg nem lehet olyan menőn kivitelezni a haverokkal, mint ahogy a Trainspottingban csinálják a belövéseket, de ez az igazság.
Nem baszod el a vénáid, nem szurkálod szét magad, kisebb az esélye a szertől való fertőződésnek, a tüdő embóliának, kicsit kiegyensúlyozottabb a felszívódása, stb.
Persze pszichoaktív szerek fogyasztásánál szerintem továbbra is a gyomorba történő bejuttatás az egyetlen normálisnak mondható fogyasztási mód.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Deadness2018. július 23. 12:51
 
 
Kérj segítséget egy rehabilitációs intézettől, mert úgy tűnik, egyedül nem fog menni.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 21. 14:18
 
 
Hogyan lehet abbahagyni ezt a lövöldözős hülyeséget? Még csak két hónapja csinálom, de már kezdi teljesen tönkretenni az életemet, és ennek ellenére sem érzek magamban elég erőt hogy letegyem. És nem hogy visszavennék kicsit a tempóból, egyre inkább belemegyek és egyre jobban becsavar. Tudom, hogy ha ebben az ütemben folytatom hamarosan iszonyatosan nagy problémák lesznek belőle... Miért nincs meg bennem az elhatározás hogy befejezzem, mikor látom hogy hova vezet és tudom hogy azt nem akarom?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 8. 22:47
 
 
OK. Majd igyekszem.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. július 5. 17:19
 
 
Először az értelmes gondolkodást kellene kipróbálni.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. július 5. 15:27
 
 
Üdv. Szerintetek túl nagy ugrás lenne kipróbálni a heroint? A kóla elég drága és amúgy is jó lenne kicsit fokozni a hatást...
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. június 26. 14:04
 
 
Hja, akkor csak a parairónia beszélt belőlem.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. június 26. 14:00
 
 
Hja, akkor csak a parainória beszélt belőlem.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 26. 06:01
 
 
Komolyan írtam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. június 26. 02:04
 
 
Kösz az iróniát. Pont elgondoltam mennyi értelme van a hozzászolásomnak, hiszen lényegében ugyanaz, amit te elmondtál. De legalább nyomatékosítottam.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 26. 00:08
 
 
Kösz nit, pontos összefoglaló.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
nit2018. június 25. 21:04
 
 
scnartic: Bár írtad, hogy kevesebb alprazolam fogy a kratom mellett, de ha hajlamos vagy túlnyomni a kratomot, akkor végképp hanyagold a kettő kombinációját. Ahogy ppnqdd is írta, az amúgy légzésdeprimáló opioidokat tetőzni egy másik légzésdeprimáló szerrel, eléggé rossz ötlet. A benzokkal amúgy is az van, hogy épp elfelejted hányadik tablettánál vagy, smég bedobsz kettőt. Két óra múlva dettó.

Ebben a formában nem látom értelmét a kratom terápiádnak sem, ezzel csak azt éred el, hogy állandóan beleszel állva valamitől. Ettől nem fog elmúlni sem a depressziód, sem a sóvárgásod. Sőt, így állandóan azon leszel, hogy tompítsd magad valamivel.

Elsősorban az kellene tudatosuljon benned, hogy mi volt az oka annak, hogy ilyen rövid idő alatt leépítetted magad. Kezdésnek azt kellene orvosold, mert másképp csak futod a köröket.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 24. 09:35
 
 
Ja csak alprazolammal ne kombinálj még növényi ópiátot se, szokás mondani.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 21. 22:02
 
 
Kratom terápia eredménye: kratomos nyugalom megvan de a lövés iránti sóvárgás és a hiányérzet nem enyhül, viszont nincs az a stresszes kattoggás. Szóval összességében használható, legalább nem fogy annyi frontin.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 21. 10:31
 
 
Mihez???
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 21. 10:25
 
 
Sok szerencsét hozzá! :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 21. 07:42
 
 
"A sóvárgás enyhítésére, mint ahogy írtam is valószínűleg az lenne a legjobb, ha valami normális fogyasztási formára állnál át kezdésként."

Én azt nem tudom elképzelni, hogy az intravénás használatról áttérjek egy másfajta fogyasztási módra, egyszerűen azért, mert az a hatás már kevés lenne nekem, tehát nem tartom valószínűnek, hogy erről a szintről visszalépjek... túl magasra tettem a lécet sajnos. Szóval vagy nem csinálok semmit és végleg leállok, vagy ezt csinálom.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 21. 04:37
 
 
Lehet, nem tudom, olvasgass vissza a Kratom topciban elkészítési módokat. Megközelítés szempontból viszont egyértelműen szar. Mondd ki magadban: talán a kratom segít kicsit enyhíteni, blabla. Ez a szokásos E/3-tól várt külső segítség. Segíteni úgy tudsz magadon, ha ezt a segíteni képes külső tényezőt visszahelyezed magadba.
A sóvárgás enyhítésére, mint ahogy írtam is valószínűleg az lenne a legjobb, ha valami normális fogyasztási formára állnál át kezdésként. Tök felesleges bármin filózni, amíg még egy ilyen alap dolog is nehézséget okoz.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
scnartic2018. június 19. 22:11
 
 
ppnqdd: régebben párszor kísérleteztem a kratommal, mondjuk mindig a leütős hatásra mentem rá, néha sikerült is csúnyán túladagolni. Viszont arra gondoltam, hogy az a nyugalom, amit a kratom ad, lehet hogy valamelyest enyhítené a lövések utáni hiányérzetet és mégha nem is segítene a leszokásban, a köztes időszakot valahogy elviselhetőbbé tenné. Erről mi a véleményed?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 19. 21:57
 
 
Én nem intravénás használó vagyok :) És a fogyasztásom már csak hétvégékre, péntek-szombat, korlátozódik. De ezeken a napokon egész nap. És sajnos ezt is nehéz abbahagyni. Céljaim vannak persze, amikböl nem nagyon lessz semmi. A hetem abbol áll, hogy munka után az alváson kívül szinte semmihez nincs kedvem, meg eröm se, annyira megvisel a hétvégi 2 nap. Mire összeszedem magam, addigra meg hétvége van, és kezdödik minden elölröl.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2018. június 19. 21:43
 
 
Hát még nagyon régen főztem párszor kratom teát, igen. A tea elfogyasztása egy szenvedés colt, bármit raktam bele, akkor is maradt a szar íz. Hatása viszont tetszett. Egy próbát lehet megér
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 19. 13:17
 
 
megauto, olyan szintű önelemzésben vagy, hogy még olvasni is rossz. El kéne kezdeni kicsit kifele fordulni.
Mi érdekel a világban? Mit tanulsz? Hogy van a barátnőd/barátod? Szereted a munkád, mit dolgoznál szívesen? Mi a célod az életben?
Mi az amit ma elértél? Mi az amit holnap el szeretnél?
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
ppnqdd2018. június 19. 13:07
 
 
scnartic, a kratom sajnos nem működik az intravénás szerfogyasztó alap mentalitásával, oda türelem, odafigyelés, kreativitás, rutin kell.

A kényszeres szerfogyasztásról való leszokás pedig nyilvánvalóan úgy a legegyszerűbb, ha nem ez teszi ki az életed 120%-át és mondjuk értelmes dolgokra fókuszálsz helyette: tanulás, munka, barát/barátnő, család.
Ha ezekbe beletanulsz, belerázódsz, minimális energiád és szükséged marad a folyamatos önszétbaszásra, mivel a dolgok prioritása ezt nem fogja megengedni.

A függőség simán kapcsolatba hozható egyfajta szétesett, csapongó pszichés állapottal. Nem véletlen mondom, hogy jó kezdés, ha az okádék intravénás szerfogyasztás helyett mondjuk tanul az ember egy kis szerfogyasztási kultúrát, az már elkezdi helyretenni a fejben a szétesett dolgokat.
Ugyanez igaz a nem intravénás fogyasztásra is: ha már fogyasztasz, ezzel kapcsolatban kialakítasz egy tervet, egy programot, amihez tartod magad.

Pl. eldöntöd, hogy prioritásban mindig megelőzi a fogyasztást a tanulás, a munka elvégzése, a megfelelő pihenés, stb. és mondjuk heti 3-szor, 2-szer, 1-szer fogyasztasz az előre meghatározott időpontokban és ezt betartod.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 1343)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!