DAATH

Az igazság sohasem tiszta, és ritkán egyszerű.

Oscar Wilde

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Filozófia


Létrehozó:

smallsaman


Létrehozás ideje:

2003. április 17.


Utolsó hozzászólás:

2006. július 24.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

7121 letöltés
94 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Testünk Univerzuma

smallsaman, 2003. április 17.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
94. metametta2006. július 24. 21:04
 
 
Újabb felfedezés:posttraumásstress állapotban összekeverednek a funkciók.
 

 
93. Observer2006. július 24. 18:32
 
 
(egyébként igazából ez mindíg mindenhol megfigyelhető)
 

 
92. deeptrip2006. július 24. 17:41
 
 
Observer, ahogy mondod. Alakul. :)
 

 
91. Observer2006. július 24. 16:20
 
 
Hidrián éltem át hasonló jellegű rendeződést a tánctéren. De szerintem nem kell erőltetni semmit. Alakul ahogy kell. Ha úgy állsz a dolgokhoz akkor úgyis olyan jellegű emberek rendeződnek köréd. Bár mondjuk én meglepődtem mert csak szívtunk és elég keveset meg azért voltak negatív gondolataim, de ettől függetlenül valahogy mégis mindíg egy bizonyos csoport rendeződött körénk. Teljese mind1 honnan jöttünk vagy mit csináltunk mindíg ugyanolyan elrendezésbe köttötünk ki a tánctéren.

Egyébként Gil partyjai nagyrésze előtt különböző jellegű mentális felkészülésekben vesz részt. Gondolom a 24h miatt. Én sajnos kihagytam a partyt :( ...
 

 
90. deeptrip2006. július 21. 03:16
 
 
Kint és bent.

Engedd be ami kint van és eggyé válik a kettő. Sok gomba és lsd tripp után már csak ennyit tudok mondani: légy nyitott és éld át ami történik. Ha valaki tökéletesen nyitott, akkor semmit, egyszerűen semmit se tud rosszul kezelni. Nem volt egyszerű lecke ezt megtanulni, de boldog vagyok, mert a boldogságra is nyitottnak kell lenni.

Liet nagyon érdekes volt ez az élményed, hasonlót goán (majálison) én is megéltem. Deep Trance Rythm. :)
Goa Gil sem volt egyszerű delfinnel. Az a súlyos menetelés, amit csinált zene közben, az szerintem fizikai képtelenség. Egyszerűen irreális volt, olyan mintha valami mozgatta volna őt hihetetlen gyorsan jobbra-balra. Na meg 24 órán át oltotta a spiritet. Ő tud valamit. :)
LSD-n amúgy nem egyszerű a helyzet meg emberkezelésem. Eleinte zavart, ha néztek, de a végén eljutottam papirral arra a szintre, hogy tudom szervezni magam köré a spirites arcokat. Az ilyen részeg vagy hyperes netán helyi kemény csávók egyszerűen kilökődnek egy idő után. Ezt hívom tudat ping-pongnak. Senki nem tud megfogni, nem tudják ráeröltetni az ő valóságukat a tiedre, hogy elkezdj parázni, amikor keménykednek. Fel se merül, egyszerűen félremennek. Interakcióba kerülök az emberek tudatalattijával, tudom ki miért jött oda hozzám, érzem kit vonzok és kit taszítok. Elég súlyos volt.
Előttem keringet egy részeg primitív arc és nem táncolt csak mutogatta a bicepszét a népnek. Ránéztem Gil-re és kértem, hogy takarítsa el. Ő erre benyomott egy szép kis csavart és a tag 5mp múlva már sehol se volt. Megköszöntem neki ő meg biccentett és mosolygott. Mindez szavak nélkül persze.

Ti hisztek ilyen dolgokban? Én nem tudok már nem hinni. Megszűnt a racionalista gondolkodásom görcsös érvényesülni akarása.
Ránéztem az emberekre és láttam kik vannak ott akik a zenéért táncolnak. Na ő rájuk szívől tudtam mosolyogni, ilyet amúgy szinte soha nem csinálok idegen emberekkel. A másik réteg akik magukért táncolnak, mert ők kemények, vagy mert ügyetlenkednek, vagy mert valamit mutatni akarnak "magukból". Ha rájuk néztem csak kis görcsöket láttam a felszínen, amik képtelenek voltak összeolvadni a mélyebb állapottal.

De, hogy ezt Gil, hogy bírja ki 24 óráig 55 évesen. Nem is értem. :)
 

 
89. metametta2006. július 20. 02:20
 
 
Különös fenomén: ha a bal kezemmel festek és az ecset magas frekvenciaértékkel súrolja a kisujjamat, akkor ugyanezt a típusú stimulust érzékelem a bal felső ötös fogamban. Micsoda huzalozástechnikai csúcstermék az emberi test.
 

 
88. Ajtóablak2005. február 2. 00:23
 
 
http:// http://www.tusarok.org/rovatok/cikk.php?id=415
 

 
87. Liet2004. augusztus 27. 12:20
 
 
álkapocsért vagy mi:)
 

 
86. Liet2004. augusztus 27. 12:18
 
 
a történetem ott kezdődik, hogy kicsit többet rágóztam mint kellett volna. a rágóizmaim megerősödtek, de hallucinogen-en kapott terhelést csak két nap után heverték ki. a nyelvem is kivérzett a ritmusra rágásnak köszönhetően. ez azért már gáz volt kicsit. mondták, ha nem rágózok party közben, nem fogok rákattanni sem.
ozorán nem rágóztam és semmi gond...sőt. Azt vettem észre, hogy a levegőt hosszan és méllyen fújom ki, úgy, hogy a melkasom - így az egész testem is - folytonos rezgésben van. ez az om. a himalája hegyeinek kolostoraiban hallható levegőben vibráló valami. (de más vallásokban ugyanúgy ugye). Ez a gyakorlat teljesen magától indult és már automatikussá vált mire egyáltalán eszrevettem, hogy mit is csinálok.
Ahogy méllyen zeng a tested, ugyanazt érzed mint mikor a ritmus megüti a melled, gyomrod - csak ugy folyamatosan. Ha spontán csinálod, teljesen összefolyik a zenével. Nagyon elmélyíti a transzot. A hátára vesz a vibrálás, a bizsergés szétárad a testedben. Ez belülről jön, a zene kívülről. A kettő találkozik és egyéválik - nem is igen tudod már hol van a zene és hol vagy te, honnan jönnek és merre mennek a dolgok.

Mellékesen leszállít a rágóról. A kivérzett ajkak és görcsbeállt álkapcsért cserébe valami egészen rendkívüli ajándákot kaptam.

Azt hiszem a beszéd a legkifinomultabb szabályzást kívánó tudatos testkontrol. A járás, légzés automatikus. A beszéd legtöbbször a tudat fókuszában vagy annak környékén tartózkodik. Az ommmmmmmmmmmmmmmmmm, ez a zengés minden hangképzés őse. A legegyszerűbb hang, ami még nem annyira kívülre irányul mint a többi hang(sor). Zengésbe hozza a tested. Úgy jelenik meg előttem mint valmi kapu amivel a szvak kezdődnek/végződnek. Kapu a tudat szabadsága felé.

Ha a hátára vesz a zene és a testedet már nem kell mozgatnod mert minden megy a maga útján, nincs más hátra mint a gondolkodásodat is átadni a sodrásnak. A szavak kisiklanak a zenén, örvényeket keltenek benne. A szabadság felé vezet az ommmmmm, minden szavak gyökere/forrása. Ha ismered a dolgok gyökerét legközelebb nem kell már keresgélned. A fonál végét ott,messze is felveheted.
 

 
84. Vegha2003. december 10. 12:06
 
 
Mi van ?
 

 
83. Siphersh2003. december 7. 05:39
 
 
No de kéremszépen... és mi van az enteogén oldással? Hát nem lehet mindenből kioldódni és alapvetőbb közegben tekinteni azt? Ez az a benne-is vagyok-meg-alapvetőbben-is-vagyok, ami a misztikus megismerés lényege. Ebből a bennevagyok-hoz képest csak az önértelmező és önigazoló önkép hiányzik. Azt meg ne sirassuk már!
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!