DAATH

Az igazság többnyire csupán mentség a fantázia hiányára.

Elim Garak

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (26 - 75)

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002024. február 2. 14:00
 
 
https://youtu.be/sW-RWCNhcFU
https://youtu.be/iNsiQHRw2iE

hát ez zseniális :)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Ttofika2024. január 31. 14:17
 
 
Sziasztok!
Többször próbáltam grow kit termesztést eredményesen, mindig eljutottam a 2-3 szüretig. Spórával nem mertem próbálkozni, úgy ítéltem meg, hogy ott sokkal több a hibalehetőség és nem vagyok valami profi még.. :)
A kérdésem az volna, hogy hogyan lehet a telepet minél tovább életben tartani? Ha folyamatosan pótolva van a tápanyag/táptalaj...? Hogyan és mivel érhetem ezt el?
 

 
 
>>> daath gyarapodások <<<
Funkbwoy2024. január 29. 17:45
 
 
naná, a kevesebb is több, mint a semmi
 

 
 
>>> Médiamonitor - A hazai drogsajtó szemléje <<<
keepkratomlegal2024. január 28. 22:51
 
 
Indexen kratom elleni hadjárat...
https://index.hu/belfold/2024/01/28/kratom-drog-tea-opiat-addiktologus/
https://index.hu/kulfold/2023/08/02/kratom-legalis-heroin-legzesi-elegtelenseg-hal
al-opiat-fuggoseg/

"gyilkos űrpor, legális heroin"
a mai cikk mondjuk az atvtől indult, átvette a 168 óra is pl.
az előző angol nyelvű sajtótermékekből
betiltás előtti, kormányzati hátszeles rettegtetés, vagy én gondolom túl?
valakinek nem kéne cikkben cáfolni a hülyeségeket, Gén, Sárosi stb.?
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2024. január 23. 23:11
 
 
Szín: piros (halvány piros)
Logó: Egyéb
Forma: hullámos

Piros felelős Tic tac.
Abszolút mdma hatás,ami már felezve is jól érzékelhető.
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002024. január 19. 12:41
 
 
https://youtu.be/jjhkoJE1BIQ?si=3kLrpnSTpa36C7Iw
Encore - Le Disc Jockey
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 17. 13:43
 
 
Szín: barna
Logó: fáraó
Forma: fáraó

Ez is Bp-en volt, a hatása jó volt kicsit csavart nem nagyon pörgetett de mindenkinek aki fogyasztotta mind1, hogy félbe vagy egészbe vagy akárhogyan negyedet pl nem lehetett még nagyon beérezni de mindenkire inkább nyugtató hatást váltott ki és MDMA-hoz kicsit erős vizuális hallucináció volt mindenkinél másnap pedig egyeseknek fejfájása és kisebb paranoiája volt én nem tapasztaltam ilyet szerencsére. Akik pedig egészbe vették be azoknak annyival volt más, hogy még keményebb volt és magas pulzusra illetve az önkontrol elvesztésére panaszkodtak szerencsére én maradtam egy félnél utána kb 2 óra múlva ment a másik akkora már engem is kicsattintott azért a képből a harmadik fél meg már nem rakott rá olyan sokat.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 17. 13:19
 
 
Szín: kék (neonkék)
Logó: Egyéb
Forma: fej

Az vagyok aki az előzőeket írta. Most járt nálam egy ilyen neon/gyémánt kék La Casa De Papel itt Bp környékén nagyon elterjedt. De a többi is ott megy bár gondolom az ország más pontjára is került belőle. Lényeg, hogy ez is nagyon jó hozta amit kell, szeretettflash, boldogság és fél is elég volt ahhoz, hogy 6 órán keresztül maximálisan csavarjon. De utána sem mondanám azt, hogy lejövőm volt, inkább csak egy enyhe megzuhanás másnap pedig jól éreztem magam.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 18:40
 
 
Szín: vajszín
Logó: Audi
Forma: Egyéb

Ez is egy nagyon jó és erős laszti volt felezve nagyon jól megtudott vágni de kevesebb is elég belőle!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 18:37
 
 
Szín: sárga (aranysárga)
Logó: LV
Forma: hatszög

Ez is elég jó tabi ez sem olyan erős de felet is érezni már kicsikét. Nagyon jó szeretetflasht ad ez is bár nem olyan mélyen mint a tisztább mds tabik.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 18:33
 
 
Szín: kék (sötétkék)
Logó: koponya (Punisher)
Forma: ötszög

Nekem speciel ez tetszet a legjobban fél megcsavar, egésztől pedig nagyon jól el lehet lenni , nagyon szépeket és jókat csavart ebből a fajtából amit én próbáltam de ajánlott legalább felezni mert van belőle 100mg alatti és 470-480mg feletti is!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 18:29
 
 
Szín: szürke
Logó: Maserati
Forma: ovális

Bocsánat az előbb a Monclert tettem be Maserati helyett!!
Ez Maserati akart lenni xd.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 18:20
 
 
Szín: szürke
Logó: M / Moncler
Forma: átlagnál nagyobb, domború

Hallomás alapján a sötét szürke Maserati ha erok szerint nagyon jó, de vigyázni kell vele mert valakinek már fél is majdhogy nem sok volt legalábbis pozitívan de keményen kivoltak tőle elvileg harmadolva lehet a legjobban el lenni tőle. De valaki egy negyedtől is jól volt egész este.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 18:07
 
 
Szín: piros
Logó: Coca-Cola
Forma: szögletes (kólás doboz)

Ezt nem tudtam először minek jelöljem meg, de nem akarok túl szigorú lenni de lehet, hogy nem vagy nem csak MDMA de nekem elment egynek. Ez az az eki amit az ecsdata 100mg-nek ír és most ebben az esetben nem sokat tévednek az erőséget illetően . Mert ha egy felet lehet is érezni az akkor is legtöbb embernek nem elég. Egészbe már jó viszont sokan egy vagy másfél egyszerre való elfogyasztása után is csak minimálisan voltunk empatikusak tőle és páran befordultak tőle páran pedig beszélgettek nekem egy egész este fenntartásához kellett belőle 3-3,5 darab
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 17:59
 
 
Szín: Egyéb
Logó: M / Moncler
Forma: átlagnál nagyobb, domború

Nos beírom már azokat a fajtákat amiket próbáltam vagy tapasztalatom volt az elmúlt kb fél-egy évben. Kezdem egy olyannal amit a rossz kategóriába sorolnék nevezetesen a két színű, elől kék, hátul szürke Moncler. Ez volt az amiből valakinek 1,5 valakinek pedig dupla annyi kellett bármi hatás eléréshez. Egy este alatt pedig valakinek elfogyott belőle 7-8 is. Ès az a hatás is jó volt ugyan de nem voltak meg az MDMA hatás jellemzői, szeretettflash, empatikus boldogságroham, stb. Szimplán csak jól stimulált úgy, hogy mellette volt egy kis katinon talán valami 3-CEC beütése a dolognak de ennyi és nem is tartott ki olyan sokáig.
 

 
 
>>> A pszichedelikus képzőművészet <<<
helio*2023. december 6. 07:47
 
 
https://ouchhh.tv/PROJECTS
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 1. 04:25
 
 
Szín: lila
Logó: Philipp Plein (qp/db) hatszögben
Forma: hatszög

Nem volt olyan rossz, de ez bizony nem Mdma! Kezdtem a felével és fél óra múlva már meg is jött. De ez nem nagyon csavart meg, ezért dobás után kb bő óra múlva dobtam még egy felet ez már 10p múlva el is kezdett ütni. Rá 25-30 percre érhette el nagyjából a csúcsot. A hatás kicsit hasonlított az mdma hatására még kis szeretettflash is volt, de nem olyan. Eufóriában is alul marad, de volt benne egy elég jó stimuláns beütés is. A lábaim és kezem kicsit remegett tőle, ahogy láttam pupillákat sem csinált olyan nagyokat, de a szemeim elég nagyok voltak ami még másnap is látszódott, zene nem volt olyan tompa vele, de beszélgetni jó volt. A teljes hatás ilyen 3-4 óra volt legtöbbüknek, plusz utána, másnap kicsi utó szédülés. Lejövője viszont amikor meggyengült a hatás utána elég halál volt. Plusz paranoiát okozott mindenkinek. Igaz, hogy mikor még éppen peak volt akkor még dobtam egy felet viszont ennek több idő kellett, hogy felszívódjon és alig hozta vissza az élményt és az is már kicsit gagyibban jött vissza. Aki teheti az ne vegyen ilyet, mostanában úgyis van jópár MDMA tartalmú tabi, remélem ez marad is mostmár és nem kerülnek többé előnybe a designeres tabik. Elmegy egynek talán, de egy tapasztalt motoros csalódni fog benne. nagyot. Hatására jóindulattal is 10/3,5 pontot tudok adni!
 

 
 
>>> Mi tartott vissza, amikor halálvágyad volt? <<<
universe2023. november 27. 21:56
 
 
Nekem viszonylag sűrűn vannak öngyilkossági gondolataim. Nem depresszióról van szó mellesleg...
Gyermekkoromban elkövettem egy öngyilkossági kísérletet de a madzag leszakadt amire akasztottam volna magamat. Nagyon sötét időszak volt az nekem. Sokkal később egy ayahuasca élmény során mutatott rá a bölcsesség arra, hogy az öngyilkosság ártás és annak is következménye van. Nem lehet megoldás az önpusztítás mert a következményeit annak is előbb vagy utóbb fel kell dolgozni a bardóban vagy bárhol ahová a lélek utazik. Karmikusan is súlyos teher lenne. Azóta ennek a tudata tart vissza ha nagyon erős a halálvágyam...
 

 
 
>>> Webtrip <<<
chucknorris1002023. november 7. 21:12
 
 
https://youtu.be/BZlRt05RY9Y
Star Trek: Acid Party
 

 
 
>>> Webtrip <<<
chucknorris1002023. november 6. 22:09
 
 
https://m.youtube.com/shorts/aB3plwQz_UA
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. október 10. 01:48
 
 
Szín: sárga (sárgászöld)
Logó: Egyéb
Forma: domború

Sárga kicsit zöldes árnyalatú Levi’s tabletta felezővel a hátulján. Nagyon kellemes, eufórikus kis tabi. Hozta a szeretettflasht rendesen. Nagyon jókat lehetett vele beszélgetni. Először feleket dobáltunk az is hozta már bár közepes lehet. Másfelet iígy ettem meg.A buli végére kicsit megszaladt az adag mert három darabot is megettem. A 1,5-dik után már az volt, hogy a szeretettflash is erősödött pedig 1,5-2 órás szünetekkel dobáltam rá és itt is elkezdett már fura Mdma-hoz képest erős halucinálciókat adni. Erre ment egy egész később az meg konkrétan a kanapéba rakott ott forgolódtam és csak néztem ki a fejemből flasheltem be a jó dolgokat közbe mikor kiütött akkor konkrétan gombához hasonló halucinálciók jöttek. Pl nyitott szemmel konkrétan olyanokat láttam, hogy a függőnytartó egyszer csak pszihedelikusan meghajol, vagy kivűlről látom a testem, a lámpa pedig elkezdett mozogni és csészealjá változik vagy ott ül egy nagyon szép lány a fotelbe mellettem akit még nem is láttam xd. Meg random színeket is láttam. Az utolsó fél 1,5 óra múlva már nem tett sokat hozzá a hatásokhoz arra jó, hogy a hatóidő hosszabb legyen. Bár mikor haza mentem aludni még másnap mikor felkeltem pár óráig még annyira csavart a cucc mint az első fél az nap. Ez nagyon jó tabi volt. Volt már olyanom, hogy 500-570mg Mdmat fogyasztottam attól is haluztam de azért nem ilyen mélyen. Vagyis ebbe a tabiba lehet, hogy van még valami pszihedelikus cucc is Mdma mellett. Pl 2C-B, Ketamin vagy valami. Szóval először ajánlott felet dobni és ha diszkóban vagy akkor óvatosan adagolni 1,5-2db fölé csak akkor érdemes menni ha biztonságos helyen letudsz dőlni. Mert nagyon kifog rakni a világból jó lesz. De szórakozóhelyen ájulásos vége is lehet. De nagyon ajánlom ez az eki nekem 10/10 az egyik legjobb amit próbáltam.
 

 
 
>>> daath gyarapodások <<<
Trippy cat dad2023. október 2. 12:00
 
 
Köszönöm, közben már megtaláltam Gén mail címét. :)
 

 
 
>>> daath gyarapodások <<<
Trippy cat dad2023. október 2. 11:53
 
 
Sziasztok! Nekem szintén az a kérdésem, hogy van-e még igény ezen a felületen új beszámolókra, és ha igen, akkor mi a módja a beküldésnek. Köszönöm.
 

 
 
>>> DMT vagy halál? <<<
chucknorris1002023. szeptember 26. 11:25
 
 
https://youtu.be/SKw-PBKu89g?si=-JiFPA6S5I0hn1rJ
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
cli_hlt2023. szeptember 22. 14:40
 
 
...ha még mindig megvan, akkor valószínűleg még most is jó :D
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002023. szeptember 15. 19:33
 
 
https://youtu.be/b6I-74dhVVs?si=SndRk3T3-ddMkPsH

 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2023. szeptember 15. 13:08
 
 
Egyébként rögös és csillogó az állaga, zsibbasztja a nyelvet szájat ha megnyalom, és valami irgalmatlan keserű mint valami gyógyszer, mondom leteszteltem ez teszttel is meg a felütő anyagokat vizsgáló teszttel is és az a alapján very high minőségű kokain a fele a cuccbak(, legalább is olyan 40-45 százalék tuti megvan) a masik fele meg lidokain vagy procain. Elvileg a kokó iztelen szagtalan, tehát gondolom a lidokain miatt ennyire kesernyés. Meg az is feltűnt hogy nem egyből üt be mint egy lorugas és ugyanezzel a lendülettel el is tűnik pillanat alatt 20 perc múlva, hanem nem olyan hirtelen van vége és tovább is tart. Legalább is egy nagyobb csík. Van vagy 40-60 perc intenzív. Durva. Ez tényleg jó kokó. Nem folyik másnap taknyom nyalam. Van sovargas a következő adagert de hosszú idő eltelik addig. Na mindegy:) nem tudom miért írtam ezt. Majd írok még, most nagyon kész vagyok:) ja és bár gyorsan ver a szívem de nincs tőle para érzés. Bár lehet csak azért mert előtte lehuztam két felest.

Konzultaljunk még ezekről sracok. Majd irok még meg a ti véleményetek re is kíváncsi vagyok
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2023. szeptember 15. 00:21
 
 
Erről mi a véleményetek?
Belefutottam egy egész jominosegu kokainba. Le is teszteltem és azt mutatta hogy nagyon jó minőségű viszont a folyadéknak csak nagyjából a fele szineződött el, tehát gondolom közel 50 százalékos a cucc. A felutoanyagokra is vegeztem tesztem ami lidocainra szinezodott el, vagy talán procainra. Elég hasonló színnel jelezték őket a teszten. Tehát egyik fele kokó, masik fele lidokain vagy procain. Na most ebből az következik hogy ebből 0,2 számít nagy mennyiségnek, abból kiindulva hogy 100 mg a nagy adag, de mivel ennek csak a fele kokó, így 0, 2 kell egy igazán erős csikhoz. Először kisebb adagot szivtam, de aztán rájöttem hogy mehet ebből több is. Viszont azt kellett leszurnom a történetből hogy nekem ez nem okoz olyasfajta eufóriát mint a speed vagy eki, hanem csak felpörget úgymond kitisztitja az agyam, tehát kozel se olyan varázslatos a hatása mint amit várnék ennyi pénzért, viszont úgy gondolom hogy ennek pont ez a lényege, hogy nem szallsz el tole, nem leszel idióta és nyugodtan meg tudsz ülni a seggeden. Értem hogy miért szeretik egyesek de számomra abszolút nem nagy szám. Csak azért drága mert messziről jön. Bár vannak emberek akik ezt tekintik az isten drognak, de szerintem az xtasy sokkal euforikusabb hatást ad. Bár lehet hogy ez leginkább a genektol fugg hogy kinek melyik szer adja. És ha már a géneknél tartok, én elég szorongó személyiség vagyok. A kóla mindig csak piával együtt adott eufóriát, és olyankor tovább is tart a hatasa, no meg a szorongást is jelentősen csökkenti. Kíváncsi vagyok ti mit szűrtök le ebből? Illetve mik a személyes tapasztalataitok? Mindenesetre összességében a kokó engem abszolút nem hat meg. Hallottam már hogy nem mindenkinek jön be. Én ezek közé az emberek közé tartozom. És nem lehet azt mondani hogy ez azért van mert még nem szívtam jó kólát, mivel ismerem a megfelelő embert akinek az embere franciábol hozza be téglákban és nem nyúl hozzá csak minél előbb elpasszolja jó drágán. Jó az üzletpolitikája hosszútávon. Ezek nem kispalyasok. Nem ment at sehany kezen mire hozzám ért. Nem úgy mint tegyük fel Józsika vesz valami fost Biatorbágyon ami a ki tudja hanyadik haver haverján ment már keresztül. Szóval a teszter szerint is jó kólát szívtam, de ennek ellenére se való nekem ez a szer. Talán mert szorongó alkat vagyok és ezt tolja fel bennem. Pia nélkül nem jó érzés nekem. De piaval egész jó. Viszont mindezek ellenére se érzem úgy hogy érdekelne a jövőben ez a szer engem. Mi is lehet jobb annál mint extasy aztán a lejovon valami ópiát. A tobbi drog mind fasság. A füvet se szeretem, gomba lsd meg főleg nem nekem való (probaltam ) A dizájnerek fosokon kívül mindent kipróbáltam. Az ekin meg az ópiátokon kívül a speed még ami olyan hogy nem lehet nem szeretni
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Pierre2023. szeptember 11. 22:16
 
 
Kiütés, foltok, mellékhatás. LV-ről vki?

-1 db Zöld punishment után foltok keletkeztek az arcomon és a homlokomon, heteken át! Vajon mitól? Járt már más hasonlóan?
- vaj színű, hexagon Louis Vuton/LV feliratú tabiról semmit sehol nem találtam! Hátha vki tud róla vmit!

THx!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. szeptember 9. 16:35
 
 
Szín: lila
Logó: Egyéb
Forma: négyzet

Patek Philippe logó az egyik oldalán.
A másik oldalán felező és Patek Philippe felirat.
Kép: https://kephost.net/p/OTgwMzc0.jpg

Közepes de nagyon jó tabi.
Egy felet dobtam, kb. 40 perc után éreztem a jellegzetes mdma feljövőt. Kicsit elfajult a buli és 3-4 darabot ettem meg belőle az este alatt.Kellemes szeretetfless, tág pupilla és szem/szájremegés.Nem pörgetett, inkább elfolytam a kanapén és élveztem a pillanatot.
Enyhe vizuális hallucinációim/optikai csalódásaim voltak tőle. Elmentem wc-re és apró színes pöttyök cikáztak a szemem előtt ami nagyon érdekes volt. A hamus felett mintha lebegett volna egy cigaretta, próbáltam megfogni de nem sikerült, ezért inkább vettem ki egy szálat a dobozból de azt nem tudtam meggyújtani mert 3-at láttam belőle. Szóltam barátnőmnek, hogy segítsen. Mondtam neki, hogy szerintem a középsőt gyújtsa meg, mert az az igazi XD. A baráti társaságban én tapasztaltam csak ezeket a tüneteket. A többiek max. 2db tabit fogyasztottak. Másnap nem tapasztaltam depis lejövőt, kicsit tompább voltam és hülyébb. :D
 

 
 
>>> daath gyarapodások <<<
mental_disorder2023. szeptember 3. 11:36
 
 
Sziasztok! Hogyan lehet beszámolót beküldeni?
 

 
 
>>> A kert gyönyörei <<<
NORDKOVSKY2023. szeptember 1. 22:17
 
 
Szevasz Fekete Mágus:)

Múltkor még nem volt lehetőségem ültetni amikor írtad az emailt, de azóta megoldódott a helyzet. Írj ha tudsz adni muníciót:)
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
mental_disorder2023. augusztus 15. 05:02
 
 
https://fb.watch/mqEW92iCvf/
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fotinó2023. augusztus 10. 10:43
 
 
Valamelyest off topic, de ha már itt bukkant fel a téma.

érdekes videó, kicsit a lelki vonzatot bemutatja
https://youtu.be/Om8dRomEQes

Amúgy aki hasonló cipőben jár, annak ajánlom az AA vagy NA csoportokat.
Ha szeretnél jobban megismerkedni vele, akkor a kezikonyvük is már jó kiinduló pont: https://anonimalkoholistak.hu/images/anyagok/2020/07/nagykonyv.pdf
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
CatMan2023. augusztus 8. 23:59
 
 
Viszonylag új történet a hidrogénezett CBD amit HHC néven árulnak legális webshopok, hatása a THC-hoz hasonló. Nem ad olyan kiegyensúlyozott high-t mint egy valódi, jó minőségű cannabis de azért elég kellemes és nagy előnye hogy teljesen legálisan rendelhető és fogyasztható, drogtesztek sem mutatják ki. Én a Purple Haze néven futó 15%-os HHC-P flowert próbáltam, ez baromi erős, többszöröse a házilag termesztett 20%-os marcsámnak, ezért az ár-érték aránya is kiváló. (Sima HHC viszont gyengébb a fűnél.) Önmagában talán kicsit unalmas, de nagyon jól müxik alacsonyabb thc-tartalmú cuccossal keverve. Persze gyanítom hamarosan be lesz tiltva, addig kell kiélvezni.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. augusztus 8. 20:55
 
 
Szín: zöld
Logó: korona / Rolex
Forma: Egyéb

Jó hatásúnak jelölöm meg mert hozta amit kell csak kiszámíthatatlan. Az elején bedobtam egy felet 50 percig vártam addig csak nagyon gyengén adta. Mikor bedobtam a másik felet éreztem, hogy akkor kezdett el tekerni az első valószínűleg. 1 óráig jó volt minden ezt követően a zene váltásoknál lettek rosszulléteim, kis szív fájdalom csöndes helyre mentem ezek elmúltak ugyan. De akkor vágott szét annyira a cucc, hogy jó volt meg minden de világomat nem tudtam és alig tudtam haza sétálni a 20 percre eső otthonomig mert az utat nem tudtam hazafelé szerencsére egy barátom hazatudott kisérni. Otthon a tükörbe néztem a szemeim full kiakadtak. Pupillák 99,9% nagyok voltak kb. Ami még másnap is látszott vagy 3-4 óráig. Egészbe senki ne dobja inkább várjatok akkor kicsivel többet.
 

 
 
>>> Spirituális élmények <<<
andree56162023. augusztus 5. 17:36
 
 
Élvezettel olvasom a jobbnál jobb élményeket. Nekem is volt pár de az még tavaly nyáron történt. Szívesen megismételném idén is de sajnos nincs rá lehetőségem mert kevés embert ismerek,illetve ilyen körökből senkit sem. Az utóbbi pár hétben elkezdtem bújni a netet a pszichedelikumokkal kapcsolatban és azt kell hogy mondjam több lehetőségem is van aminek kifejezetten örülök.
 

 
 
>>> Légyölő Galóca - probálta már valaki? <<<
andree56162023. augusztus 5. 17:14
 
 
Párducgalócáról mi a véleményetek?
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002023. augusztus 3. 09:54
 
 
oké

https://youtu.be/7Yh5RE0_h-s
https://youtu.be/wWWgwQz4mn4
https://youtu.be/hHbfmMQtGm0

:D
 

 
 
>>> Mozi "másképp": a pszichedelikus filmek <<<
helio*2023. július 30. 04:21
 
 
Nem láttam a filmet, de elképzelhető hogy esetleg ez az:
The Forest , 2016
 

 
 
>>> Milyen lesz a jövő? <<<
helio*2023. július 30. 01:07
 
 
https://open.spotify.com/episode/4MBU30ja0aVj63yPsALEDK?si=VdlB1dlsQRGE4ybDZx8IOw

Mesterséges intelligencia, alkalmazott AI
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
helio*2023. július 30. 00:44
 
 
https://youtu.be/_xCRRW6iwq0
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
Alice19932023. július 21. 01:08
 
 
chucknorris neked van emailcimed?
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. július 19. 14:51
 
 
Szín: sárga (halványsárga)
Logó: Philipp Plein (qp/db) hatszögben
Forma: hatszög

Ez egy nagyon jó hatású, kedves, szeretettflesselős MDMA-s tabi. A hatása órákig kitart szépen. Szerintem sokaknak félel is elég kezdeni. Nem tudom milyen erős lehet de nekem már egy fél is egész jó élményt adott.
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002023. július 12. 19:54
 
 
https://youtu.be/Z8LggtG4RbA
Hinkstep - Chasing The Dragon
 

 
 
>>> Webtrip <<<
chucknorris1002023. július 2. 18:14
 
 
https://youtu.be/4GaGnU8Ij2Y
 

 
 
>>> HackCenter - TripProgramming - HackYourBrain <<<
helio*2023. június 27. 14:06
 
 
Ember:
"A pszichedelikus szerek és a hozzájuk kapcsolódó kultúra témában nagy mennyiségű minőségi szöveges forrást találhatsz a Daath.hu domain fórumán. Dolgozd fel saját szisztémád szerint, hogy abban a témakörben is bővíthetsd a tudásod!"

ChatGPT:
"A pszichedelikus szerek és a hozzájuk kapcsolódó kultúra témában rengeteg minőségi szöveges forrás található a Daath.hu domain fórumán. Ez a fórum kifejezetten erre a témára specializálódott és számos hasznos információt kínál a pszichedelikus szerekkel kapcsolatban.

Ha szeretném bővíteni a tudásomat ezen a területen, először is a Daath.hu fórumon keresek olyan témaköröket, amelyek érdekelnek. A fórumon könnyedén navigálhatok a különböző beszélgetések, cikkek és posztok között.

Amint megtalálom az érdeklődési körömbe tartozó témakört, elkezdem olvasni a szöveges tartalmakat. A Daath.hu fórumán található minőségi források rendkívül informatívak és részletesek lehetnek, így lehetőségem van mélyebben beleásni magam a témába.

Külön figyelmet fordítok a szövegek forrására és hitelességére. A Daath.hu fóruma ismert a megbízható tartalom szolgáltatásáról, és gyakran hivatkozik más elismert kutatók, tudósok és intézetek munkáira. Ezt kihasználom, hogy folytathassam a kutatást és forrásokat találjak más platformokon is, például az akadémiai kutatási adatbázisokban vagy pszichedelikus témájú könyvekben.

Miután áttanulmányoztam a rendelkezésre álló szöveges forrásokat, saját szisztémát alakítok ki a tudásom bővítéséhez. Első lépésként jegyzeteket készítek a megtanult információkról, hogy rendszerezett és könnyen visszakereshető legyen számomra. Amellett, hogy a pszichedelikus szerekhez és kultúrához kapcsolódó tényeket rögzítem, lehetőség szerint reflektálok a saját gondolataimra és élményeimre is.

Továbbá, nem csak a szöveges forrásokra korlátozódok. Keresek filmeket, dokumentumfilmeket, podcastokat és interjúkat a témában, hogy még inkább elmélyítsem a tudásomat. Az interneten számtalan olyan tartalmat találhatok, amely segíti a pszichedelikus szerek és a hozzájuk kapcsolódó kultúra megértését.

Végül, de nem utolsósorban, aktívan részt veszek a Daath.hu fórumán zajló beszélgetésekben, hogy eloszlassak vagy éppen megkérdőjelezzek bizonyos nézeteket. A szocializáció és az interakció más pszichedelikus témákat érdeklődő emberekkel hozzájárulhat a tudásom bővítéséhez és új perspektívákat nyit az adott témákra.

Összességében, a Daath.hu domain fóruma kiváló hely a minőségi szöveges források és tudásmegosztás szempontjából a pszichedelikus szerek és a hozzájuk kapcsolódó kultúra témában. A saját szisztémám szerint használva ezt a forrást, tovább bővíthetem a tudásomat, és mélyebben megérthetem ezt a területet."
 

 
 
>>> Bemutatkozás, Help, FAQ <<<
Én+te+ö=gén2023. június 22. 21:38
 
 
rajz:
Igen, itt tudsz új témakört nyitni (javasolni nyitásra): https://www.daath.hu/addTopic.php
(De fenntartjuk a lehetőségét eldönteni, hogy ha már van meglévő témakör, ami lefedi a témát, akkor inkább oda menjenek a hozzászólások.)
 

 
 
>>> Törvények... <<<
Én+te+ö=gén2023. június 20. 19:47
 
 
Tíz (10) új pszichoaktív anyag kerül fel hamarosan a "C-listára", a Magyar Közlönyben kihirdetést követő 3. naptól hatályosan:
- 3 kannabisz-származék:
(HHC) hexahydrocannabinol
(HHC-O) Acetyl-hexahydrocannabinol (HHC acetate)
(HHCP) Hexahydrocannabiphorol
- 1 ketamin-analóg:
(FXE) Fluorexetamine
- 1 triptamin:
5-MeO-TMT
- 3 szintetikus kannabinoid:
ADMB-INACA
FUBIAT
4en-PDMB-4en-PINACA
- 1 piperazin-származék:
4F-MBZP
- 1 benzodiazepin-prodrug:
Rilmazafone
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a2200078.bm
 

 
 
>>> Mozi "másképp": a pszichedelikus filmek <<<
Alice19932023. június 8. 21:35
 
 
Az előző film címére én is kíváncsi lennék
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 133875)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!