DAATH

Lehet a dolgokat részekre szedni azért, hogy beszélhessünk róluk, de nem szabad elfelejteni, hogy mi szedtük részekre, és azt, hogy ezek nem valódi részek.

Feldmár András

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Siphersh


Létrehozás ideje:

2004. július 7.


Utolsó hozzászólás:

2024. január 23.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

5698716 letöltés
8035 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ)

Siphersh, 2004. július 7.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!


Ez a témakör kizárólag az Ecstasy tabletták leírásával és hatásaival foglalkozik.

Az adatok az   Ecstasy tabletta adatbázis-ba kerülnek fel.

A tabletta-információt nem tartalmazó hozzászólásokat a szerkesztők a könnyebb áttekinthetőség végett saját belátásuk szerint eltávolíthatják.

Ecstasy/MDMA témájú
- részletes információk az Anyagismertetőkben találhatók
- beszélgetés az "Ecstasy, a szeretdrog" témakörben
- kérdések a "kerdes az ecstasy-rol" témakörben

Tablettainformációk máshol:
PillReports EcstasyData ChEckiT! SaferParty DrugScouts MDMA-Team DIMS SafeZone

Okostelefon appok:
TripApp KnowDrugs

 
7886. 2020. augusztus 16. 01:01
 
 
Szín: lila (világoslila)
Logó: Mitsubishi
Forma: háromszög

Lili Mitsubishi, illetve barna szellem, kerek kék színű logó nélküli tabletta.
bk-ebdb tartalmaznak esetleg még metamfetamint, methylsulfonylmethanet , koffeint.

A bk-ebdb a butilon bk-mbdb gyengébb verziója ami bejutott az országba! És tipikusan jellemző az mdma szerű eufória, illetve az amfetamin származék, kokain szerű flash, pőrgés. Bár a buphedrone adta inkább a kokainos flesst egy kis szeretettflash érzéssel és halucinálciókkal kombózva. Bár az inkább a mefedron hatását próbálja kicsit másirányból megcélozni. Ezek megint mások ezeknél szeretettflash még kevésbé valószínű pláne az ebdb esetén. Ha be is adja nagyobb adagok kellenek hozzá. És ezért talán túl is adagólhatja magát a használó ha nem elég türelmes. A high elvileg 30-60 perc. Ezt az időt az újra adagolások között érdemes ki lehet várni. Esetleg talán 25 perc elteltével pl második adag után már lehet redoseolni. De inkább érdemes lehet először várni több időt, hogy kitapasztald, hogy mennyi ideig tart, mikor szívódik fel. Igaz ezek nem olyan veszélyes anyagok mint az előbb említettek de jobb vigyázni. Igaz ezek inkább az ecsdata alapján Amerikába futnak. De ide is bekerűlhetnek. A jurrasic worldos tablettában is ilyesmi lehetett esetleg egy újabb verziójú piperazine valszeg nem mcpp,stb. De arra az alkohol is rá tehetett . Azokat a tabikat amik nem tartanak olyan hosszú ideig. Talàn ezekkel üthetik mdma helyett. Mert ezek a tabletták általában kb 70-80% körűl tartalmaznak mdma-t. A maradék 20-30% az bármi más lehet. És mivel az mdma van előnyben. Ezért a tesztek nem biztos, hogy ki mutattják a másik anyagot.
Ezt úgy kell érteni, hogy pl egy 200mg-s tabletta. Igazából általában csak 130-180 mg mdma-t tartalmaz. A többi az lehet bàrmilyen elrontott kémia elem, designer cucc, koffein, akármi. Amit a tesztek nem biztos, hogy ki mutattnak. És az ecsdata csak random oda írja egy tabira pl, hogy 200mg mdma. Ebből lehet, hogy olyan 70-80 mg az valami más! pl nem egyszer hallani olyanról, hogy valakit egy fél 200mg tabletta vagy negyed 240-250 mg tabi is úgy megcsavarta a használott mintha egészet dobott volna egészben. Pl rózsaszín redbull esetén is halottam ilyet. És azt azért nem hiszem el, hogy nagyon előfordulhat olyat, hogy 250 mg-ből pl 180-200 mg-t pont abba a negyedbe, félbe nyomtattak volna. Főleg ha figyelnek rá. És általában azok a gyártok akik normális tabit akarnak gyártani oda figyelnek erre. Még ha nem is akkor is nagyon ritkán fordúlhat elő olyan, hogy az egyik pl fél vagy negyed tabletta pl 200 mg-t tartalmaz a maradék 40-50 mg meg éppen pont a másik fél,háromnegyedben van benne. Ennek pl mikroszkopikus lehet az esélye. pl egy 250 mg-s fél tablettában általában 110-140 mg körűl lehet a hatóanyag (mdma) bár ezt nyílván általában erősebbnek. érzed mivel a 250mg csak 250mg. Csak felezve nem olyan toxikus. De mégis általában olyan flesst ad be egy ilyenből fél mintha egész 160-170 mg-s tabletátt dobtam volna. Csak fizikálisan,mentálisan nagy esélyel csak annyira megterhelő általában mint pl egy egészben dobott 120-140 mg-s tabletta. Ez a legtöbb ember számára pont jó egszerre bejutatott adag vagy határ esett még tolerancia nélkül is toleranciával főleg. De pl fehér maserati kereken 250 mg nem mindenkinek de legtöbb embernek sok volt egy fél akár még toleranciával is volt akit fél jobban megcsavart a kelettnél. Tehát azt pl érdemes inkább harmadolni/negyedelni. Lehet, hogy az a 250mg igazából több, mivel ezek az oldalak sem tudnak pontos infot adni az adagokról sem inkább saccper, vagy az is felvolt ütve valamivel, esetleg mikroszkopikus eséllyel úgy gyártották őket, hogy pont az egyik félbe, negyedbe sokkal több mg van benne mint a többi részében. De erre valszeg nagyon kicsi lehet az esély. Pláne, hogy valszeg nem mindeggyik tabletátt ugyanúgy gyártották.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!