DAATH

Minden bölcs gondolkodó jobban fél attól, hogy megértik, mint hogy félreértik.

Friedrich Wilhelm Nietzsche

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Siphersh


Létrehozás ideje:

2004. július 7.


Utolsó hozzászólás:

2024. január 23.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

5688383 letöltés
8035 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ)

Siphersh, 2004. július 7.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!


Ez a témakör kizárólag az Ecstasy tabletták leírásával és hatásaival foglalkozik.

Az adatok az   Ecstasy tabletta adatbázis-ba kerülnek fel.

A tabletta-információt nem tartalmazó hozzászólásokat a szerkesztők a könnyebb áttekinthetőség végett saját belátásuk szerint eltávolíthatják.

Ecstasy/MDMA témájú
- részletes információk az Anyagismertetőkben találhatók
- beszélgetés az "Ecstasy, a szeretdrog" témakörben
- kérdések a "kerdes az ecstasy-rol" témakörben

Tablettainformációk máshol:
PillReports EcstasyData ChEckiT! SaferParty DrugScouts MDMA-Team DIMS SafeZone

Okostelefon appok:
TripApp KnowDrugs

 
7982. 2021. július 30. 22:27
 
 
Szín: Egyéb
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: tégla

Halványsárga tabi kicsit szürkés beütéssel. Tehát Halványsárga (szürkés). A logó alapján nem lehetett nagyon felismerni azonban sokan azt mondták, hogy Rolls Royce. És amikor megnéztem a szarul nyomott hátuljából mintha az R körvonalát lehetett volna kivenni. Kezdtem egy féllel, mivel azt mondták elvileg annyira nem erős. És általában 200-220 mg alattiakat egészben szoktam bevenni. Főleg, hogy 3 hete és azelőtti héten is csináltam ezt. Azonban erről már halottam korábban rossz dolgokat is. Nagyon hamar már 10-15 percel a bevétel után elkezdett hatni. Éreztem, hogy nem lesz vele gond. Ekkor rögtön rá dobtam egy másik felet mielőtt élete volna a csúcsot. Igazából nem a hatásával volt a baj mivel felpőrgetett kedvet kaptam táncolni, mozogni, beszélgetni. A szeri fleest azonban nem igazán akarta adni. Általában már 80 mg tiszta mdma jobban adja. És még meg is tudtam állni egy helyben is ha úgy volt. Mármint ez nem eset nehezemre attól még, hogy pőrgetett. Nem volt olyan erős tabi. Mivel a lábaim remegtek de pl a szemeimet nem remegtette meg. És nem is izzadtam tőle mint a ló. Ragora is leginkább akkor szorultam mikor mentünk táncolni és hangosabb volt a zene. 3 óra múlva kezdtem érezni, hogy gyengűl. Igaz nem úgy, hogy nagy megzuhanást érezzek tehát nem olyan lejövős volt. Viszont eléggé betompult ezért bevettem a másikat. Azzal ellentétben, hogy az első milyen hamar hatot ennek kB egy óra kellett, hogy eleje a csúcsot. Itt már nem csak zene közelben kellett rágot bevenni. És nehezebben tudtam irányítani magam, hogy ne mozogjak össze-vissza. És ez még mindig nem akarta nagyon adni a szeretetflesst ehelyett. Erőteljes nyitott szemes haluk fogadtak pl ilyen random sétáltak előttem akik igazából ott sem voltak. Vagy ott ülök a patkán és mentálisan, fizikálisan is azt érzem, hogy ott bulizok a szinpadnál. Ennek a csúcs hatása is kB 3-4 órát vett igénybe. Utána szépen fokozatosan gyengült amikor mentem haza campusrol. Mert rossz volt, hogy vége lett ennek. Na meg történt valami 2 nappal előtte amin még mindig jogosan vagyok depis. Akkor néha majdnem kaptam depi fleeseket. De eltudtam nyomni magamban. Otthon még vissza is ütött. De fáradt voltam és le is feküdtem aludni. KB 3-4 óra alvás volt. Na a probléma csak ezután jött olyan depressziósan ébredtem mint még soha egyik bogyotol sem. És néha kaptam olyan depi rohamokat, hogy azt hittem ott helyben esek össze. Ezért egész nap adagolnom kellett magamat benzokkal. Ami miatt délután is bealudtam 1-2 órára és ugyanez fogadott. Megint bekelett vennem. Hajnalba lefekvés előtt is kellett még. És nagyon durva alvás paralizis tört rám. De még az elkovetkezo 2-3 napban is. És konkrétan még szerdán is eléggé depis voltam miatta. Tehát az utó hatásai miatt teszem ezt a rossz kategóriába. Bár maga a hatása sem olyan volt mint az igazinak. Senkinek nem kívánom azt a lejövőt. Tehát hanyagoljátok!
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!