DAATH

Vágy és kielégülés között épül az eleven világ, oly embertelen akarattal, ahogy a fáraók építtették meztelen tömegekkel a piramisokat.

Márai Sándor

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Siphersh


Létrehozás ideje:

2004. július 7.


Utolsó hozzászólás:

2024. január 23.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

5698715 letöltés
8035 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ)

Siphersh, 2004. július 7.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!


Ez a témakör kizárólag az Ecstasy tabletták leírásával és hatásaival foglalkozik.

Az adatok az   Ecstasy tabletta adatbázis-ba kerülnek fel.

A tabletta-információt nem tartalmazó hozzászólásokat a szerkesztők a könnyebb áttekinthetőség végett saját belátásuk szerint eltávolíthatják.

Ecstasy/MDMA témájú
- részletes információk az Anyagismertetőkben találhatók
- beszélgetés az "Ecstasy, a szeretdrog" témakörben
- kérdések a "kerdes az ecstasy-rol" témakörben

Tablettainformációk máshol:
PillReports EcstasyData ChEckiT! SaferParty DrugScouts MDMA-Team DIMS SafeZone

Okostelefon appok:
TripApp KnowDrugs

 
8001. 2022. október 25. 02:32
 
 
Szín: vajszín
Logó: koponya
Forma: fej

Mostanában nem nagyon szoktam ide tabletta infókat kitenni mert ahogy nézem az oldal sajnos nem túl aktív mostanában. De ezt most kiteszem figyelmeztetésnek.
Szóval volt ez a tabletta és ugye lényegében az összes többi amit mostanában próbáltam.
És felkell, hogy világosítsak mindenkit! Oké jó szokott lenni a hatásuk ezeknek az ekiknek, viszont ezek nem MDMA-s bogyók, vagy ha van is bennük MDMA. Akkor is, ezek bizony valamivel ütve vannak. Mert szerintem eleve több kell, hogy normálisan kiüssön fél tabi nem tud igazán megcsavarni. Bár azt nem tudom, hogy ezek eleve milyen erősek voltak mert az ecsdatán is pl ebből a szürkés-arany színű tablettából is van 5 darab az ecsdatan. Plusz vannak olyan tabik amik fent sincsennek azon az oldalon egyenlőre.
Folytatom a dolgot, ez a tabletta pl azt csinálta, hogy a comeupnál adta a szeretetfleest utána mikor beütött inkább csak pörgetett meg csavart még 3 óráig. De szeretettflees az eléggé hiányos volt. Pedig ment egy egész utána 1,5 óra múlva még egy fél, ami csak kicsit lökött a hatás erején.
A nagyobb baj pedig az, hogy ezek a tabik azt csinálják, hogy hatalmas nagy másnap is levágós meg buliban is szerintem gázabb mint a 250mg egszerre elfogyasztott igazi MDMA-tol. Fullba feltekeredett meg remegő szemek. XD Úgy, hogy maga a pupillát csak ilyen felére tágítja. Viszont nem a pupilláról beszélek maga az egész szem méretéről. És ha olysn adagot veszel be amit kevésbé érezni mondjuk felet akkor sem sokkal kisebbek a szemeid plusz legalább nem is kapod meg eléggé. És tabitól függően másmilyen a hatás a pörgés + elszállás mindnél jelen van. Viszont valamelyik egyátalán nem ad szeretetfleest akármennyit tolsz be. Valamelyik kevésbé vagy rövid ideig, utána csak inkább stimuláció, valamelyik már erősebben és hosszabb ideig adja. De nem olyan erősen és tisztán mint az MDMA. De a szemek itt is hatalmasak. Én speciel ezt a Szürkés Koponyát, Zöld Heinekent, Kék Guccit, Fehér Miniont, Kék Redbullt, Rózsaszin Bitcoinosat próbáltam. És mindegyikre ez volt a jellemző. De szerencsére nem tűnik veszélyesnek mert volt amiből 5-öt megettem de semmi bajom nem volt. Viszont aki fogyasztja számítson rá, hogy jól fogja érezni magát de közel nem úgy mint a régi MDMA tabiktól. Na meg főleg azzal, hogy a szemek még másnap akár egész nap is nagyok maradhatnak. Pláne ha túl tolod. Az MDMA-ra a nagy pupilla de nagyjából normális méretű szemek lennének a jellemzőek. Pillreports alapján nem igazán lehet eligazodni mert más országokba nem ugyanazokat a tabikat hozzák be mint ide.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!