DAATH

Ha élünk, élünk; ha meghalunk, meghalunk; ha szenvedünk, szenvedünk; ha félünk, félünk. Nincs ezzel semmi probléma.

Alan W. Watts

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (111 - 210)

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
jimspie2022. október 7. 13:18
 
 
Érdemes a külföldi fóromukat olvasni, amerikában azért ez nagyon elterjedt szer az ópiátkrízis lévén ugye az ópiátok kiváltására, nem is örül neki a bigpharma, nem is csodálom. Aki amiatt aggódik, hogy mi lesz a kratom sorsa a vesében stb szerintem nem kell aggódni, nem rakódik le, tizenéve használják egyesek amerikában ,rengeteg beszámolót lehet találni, a függőségen kívül szinte semmi konkrét egészségügyi kockázatot nem találtam pedig higyjétek el nem fél órát foglalkozok vele napi szinten (többet) és igyekszem nem elfogult lenni a kratom irányába, de ennyi pozitív meglepetés után már nehéz negatív színben feltüntetnem ezt a növényt. Lehet, hogy a kratom homokszerűnek tűnik ,de ez egy szerves anyag, növény, egy levél amely jó része rost, ezt pedig lebontja az emésztőrendszer simán.
Amióta ilyen mennyiségben használok kratomot azt kell ,hogy mondjam pozitívan változott az életem minden területen. Többet dolgozok, többet edzek, jobbakat alszok, boldogabb vagyok. Olvastam, hogy valakiből elveszett az életöröm a kratomhasználat után. Szerintem itt nem a kratom a ludas, bármely hasonló hatású szer kiváltotta volna ezt. Nem vagyunk mindannyian egyformák, van aki dependens pszichésen mert az külső választ akar kapni a belső sivárságra, boldogtalanságra így, ha megtalálja azt akkor könnyen megjelenik a dependencia és rájön milyen is lehetne az élet egészséges pszichés állapotban. Szerintem senki ne használjon ilyen szereket akinek nincs rendben az élete, semmi mást inkább ne használjon, a problémás, traumatizált egyének nagyon hajlamosak a függőségre ugye ez nem új. Végső soron krónikus fájdalomra és depresszióra mégis érdemes kipróbálni mert ezek súlyos szituációk és még mindig kevésbé kockázatos kratomhoz nyúlni mint esetleg öngyilkossággal próbálkozni vagy végigszenvedni fájdalmak között az életet, ne adj Isten komoly függőséget okozó gyógyszerekhez nyúlni lásd ópiátok, benzo és hasonlók.
Remélem nem tiltják be ezt a növényt is mert akkor felvásárlom az összes boltot :).
Nekem a kratom egy cheat, IDDQD, God mode. Minden könnyebb tőle az életemben és azóta rohadt jól érzem magam persze korábban sem volt egy mild OCD-n kívül semmi komolyabb bajom, nem gyógyítok vele semmit, egyszerűen rekreációs és bevált.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
jimspie2022. október 7. 13:14
 
 
Nem kell ám beparázni attól, hogy csak úgy rászoksz (persze ez is egyénenként változó), alapból ha kihagysz napokat és csak 1x használod azokon a napokon amikor úgy döntesz, hogy iszod/eszed + alacsonyan tartod a dózist (2-4g) akkor szinte semmi esélyed a rászokásra, legalábbis fizikailag, pszichés függésről nem tudok nyilatkozni általánosságban mert ez nagyon az egyénen múlik. Ilyen mennyiségnél a tolerancia sem alakul ki. Heti 4x szedem kb ilyen adagokban már egy éve és semmi függés, tolerancia nem alakult ki.
Személy szerint nekem a fehér a kedvenc, abból is a maeng da, zöld hasonlóképp jó. A kettő között a lényegi különbség annyi, hogy a zöldnek erősebb a fájdalomcsillapító hatása és kicsit kevésbé euforizál.
A fehérrel iszonyat kemény kardióedzéseket nyomok, a zöld a súlyzós edzéseket támogatja meg fókusszal és a fájdalomküszöb kitolásával. Érdemes a potenciálókra is ráfeküdni kcisit mert kevesebb kraomból többet ki lehet általuk hozni (uborkalé, fekete borsmenta, savas gyümölcsök, koffein). Pirosból a bali és az indo erőteljes nyugtató és szedáló hatást biztosít. Írta itt valaki, hogy a red maeng da nem jó alvásra, egyetértek. Super red maeng da-m van és nem szedál, nem nyugtat úgy mint a bali, alvásra sem olyan jó ellenben a bali-tól olyat alszok, hogy a létezésemről sem tudok reggelig. Nálunk az egész családnak beváltak ezek a strain-ek, moderált mennyiségben, odafigyelve használjuk, én személy szerint pedig hobbiból elég komoly energiát fektetek ennek a növénynek a kutatásába (másba is, pl MDMA - ez még egy érdekes témakör). Szerintem a megfelelő ismeretekkel ez majdhogynem egy csodaszer, egyszerűen szinte mindenre jó. Nem akarok kioktatónak tűnni vagy ilyesmi, leírtam a tapasztalataimat és szummázva az ismereteimet, reggelig tudnám írni a kratom igét, de nem untatok mindenkit egy kilóméteres posztban (így is már fél km), szívesen olvasom mások tapasztalatait is, lehet tudok segíteni, lehet ti tudtok segíteni nekem, ha valami nem tiszta számomra, de úgy vélem ennyi effort után elég tisztán látom a helyzetet a kratommal kapcsolatban (persze tudom sokminden szubjektív).
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
jimspie2022. október 7. 13:11
 
 
Sziasztok!
Kicsit visszaolvasgattam a fórumban kedvenc növényemről és meglepődtem egy-két informálatlanságon. No offense, elnézést. Tele van az internet kratom témakörben ismeretekkel, főleg a youtube, rengeteg tanulmány is született a kratomról (csupán nem a hivatalosan jegyzett, regulation-höz szükséges kutatások közé tartoznak) és mégis olyanokat olvasok itt, hogy hú, 15-20g mint szedálós hatás, atyámuram, nem tudom milyen minőségű kratomot tol az aki 20g-tól nem hányja össze a szobát, de, hogy pocsék az biztos.
A kratomnál a kevesebb több. 10g-nál többet normális minőségű kratomból biztos nem szabadna beszedni bár biztos ez is nagyban változik egyénenként ahogy látom valakinek a fehér pl nem pörget. Én is rengeteget teszteltem ezeket a strain-eket és míg bátyámnak a 3g zöld vagy fehér az esetek 99%-ában pörget, stimulál úgy nekem a 3g gyakran átcsúszik a nyugtató hatásba és nem pörget, esetenként semmit nem érzek mert valahogy pont a határát kapom el a hatásnak így senem pörget senem nyugtat. Feleségemnek a fehér szinte sosem hat semmit. Szóval valóban sokat kell próbálkozni, nincs egy arany középút, mindenki más, de hogy 20g-t nem kellene beszedni normális esetben az is biztos.
Ajánlom a JoeyTalks csatornát youtube-on, nagyon összeszedett és rengeteg infót biztosít, nem csak ilyen általános dolgokat.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. szeptember 29. 20:51
 
 
Szín: sárga (sárgászöld)
Logó: Coca-Cola
Forma: négyzet

Zöldessárga tabletta egyik oldalán kidomborodó kólás üveggel, a másik oldalán coca-cola felirattal és a harmadó vonalakkal.
A színt leszámítva (mivel a miénk zöldes volt) így néz ki:
https://www.pillreports.net/images/fullsize/36439.jpg

Hárman fogyasztottunk, fejenként egy-egy tablettát. Én harmadoltam. Nagyon emlékezetes élményeket szereztünk. Betöltött minket a szeretet, amit egymással meg is osztottunk és (mindenféle védekezési mechanizmus nélkül) megnyíltunk egymásnak. Beszélgetni volt a legjobb, de zenét hallgatni, táncolni vagy egyéb tevékenységeket (pl. fagyűjtés a tábortűzhöz vagy rágozás) csinálni is élvezetes volt. Éberségünket fokozta. Nekem hallucinácót nem okozott.

Második harmad bevétele után hozzám került egy kék minion, amit az élmény elnyújtására akartam fogyasztani, de, ahogy futott fel ez a harmad úgy teljesen megelégedtem az állapotommal és beláttam, hogy ezt még egy plusz ekivel (vagy annak egy részével) már nem akarom fokozni (mivel még megvolt a harmadik harmada is), így végül egyik barátom és egy ismerőse fogyasztotta el a kék miniont (aminek minion alakja volt). Barátomnak tetszett az élmény, az is MDMA-s tabi lehetett.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. szeptember 27. 23:49
 
 
Szín: szürke
Logó: Tesla
Forma: alak

Sziasztok! Szürke Teslával vagy minion-al találkozott valaki mostanság?
Köszi, ha van infód ès megosztod!
 

 
 
>>> Koffein (kávé, tea, kóla, energiaital) <<<
Funkbwoy2022. szeptember 25. 18:45
 
 
erről van szó
aki egy kicsikét is utánaolvasott a dolgoknak, már rég elfelejtette ezt az orrba szívósdit...
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002022. szeptember 25. 13:28
 
 
https://youtu.be/6lEWB2SM5jo
Suntree - Light of Darkness
 

 
 
>>> Koffein (kávé, tea, kóla, energiaital) <<<
ppnqdd2022. szeptember 20. 00:40
 
 
Tartom magam ahhoz, amit leírtam. Ismétlésként:

1. Orrba szívni baromság bármit is.
2. A kokain csak orrban jó bullshit is már megdőlt. Én sosem használtam szerencsére, de elég sokat olvastam erről. Nehéz találni normális beszámolókat, mert mindenki filmsztárnak képzeli magát és orrba szivkodja. Aki próbálta gyomorba, egyértelműen azt írja, hogy jobb, kellemesebb, biztonságosabb és hosszabb. Mondjuk engem nem hat meg annyira.
3. Még mindig nem értem, mit akarsz az orrba szívott koffeintől. Megiszok melegen egy hosszú kávét, úgy szétb*sz, hogy fél centiket kitér a kezem a remegéstől, totál idegbeteg vagyok és a falat kaparom, hogy legyen már vége. Milyen intenzívebb hatás kell ennél, vagy micsoda? Hiába szívod orrba, nem lesz euforikusabb, nem fogja a szerotonin receptoraid simogatni.
 

 
 
>>> Koffein (kávé, tea, kóla, energiaital) <<<
CatMan2022. szeptember 18. 00:25
 
 
Mitől proli? A kokain-szippantás kimondottan a felső tízezer hobbija az egész világon. A kokalevél rágásnak is ugyanaz lenne a hatása mint a tömény por felszippantásának? Nem így hallottam, olvastam. Tapasztalataim szerint emésztőrendszerből sokkal lassabban szívódanak fel illetve részben fel sem szívódnak ezek a cuccok, a máj rögtön elkezdi lebontani, míg ha egyből a vérkeringésbe jut akkor gyorsan és intenzíven üt be, ahogy írtam koffein nyelv alá tételénél percek alatt jön az ütős hatás, míg kávé, tea, csoki fogyasztás után csak sokára és főleg gyomorba, hasba ami nem túl kellemes számomra. Orrba szippantásnál van még pluszba egy olyan effekt is hogy onnan valami ér közelsége miatt egyből az agyba megy fel a cucc, nem véletlenül csinálják így a koxszal.

Mellesleg:
https://www.beveragedaily.com/Article/2002/09/02/Coffee-acts-just-like-cocaine-say
s-scientist
 

 
 
>>> Törvények... <<<
CatMan2022. szeptember 17. 23:54
 
 
666. vacsad:

Van már olyan cég amelyik magyarországi lerakatból szállít és mivel legális (CBD) termékeket is forgalmaznak, kívülről megítélhetetlen a csomagról hogy mit tartalmaz. Nekem megjött tőlük a többedik pakkom kb fél évvel ezelőtt.
 

 
 
>>> Koffein (kávé, tea, kóla, energiaital) <<<
ppnqdd2022. szeptember 17. 23:53
 
 
Elég proli dolognak hangzik. Hülyeség. Szívhatod akárhova, a hatás minősége nem ettől függ, hanem az idegrendszeri receptoroktól, amikre hat. A koffeintől ne várj semmi nagy varázslatot! Az orrba szívása bárminek amúgy is egy nagy baromság.
Ha akarsz valami normális hatást koffein jellegű vonalon, inkább rendelj be egy tényleg minőségi zöld teát, abban más, magic anyagok is vannak, amik adnak egy kis high-t. Nem leszel hülye tőle és még egészséges is.
 

 
 
>>> Koffein (kávé, tea, kóla, energiaital) <<<
CatMan2022. szeptember 17. 23:40
 
 
100%-os koffein-por orrba szippantását próbálta már valaki? Neten egyre többet lehet olvasni erről hogy állítólag a kokainhoz hasonló hatást lehet vele így elérni, de nagyon vigyázni kell az adagolással mert könnyen befigyel a szívroham. Én egyelőre csak a nyelvem alá mertem tenni és hagyni a szájnyálkahártyán keresztül felszívódni, így sokkal gyorsabban és intenzívebben üt be mint lenyelve, ráadásul egyből a fejembe száll és nem a gyomromat, belemet kínozza fölöslegesen.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
CatMan2022. szeptember 17. 23:28
 
 
Rossz termés miatt kénytelen vagyok egy ideig a megszokott fűmennyiség kb 1/5-ével beérni ami persze nagyon kevés, erre kerestem valami megoldást. Azt már korábban is tapasztaltam hogy a koffein tudja fokozni a fű hatását, most
kipróbáltam mi van ha Kannát (Sceletium Tortuosum) is keverek a mixbe, ráadásul a koffeint (porrá tört tabletta, 100 mg) és a Kannát (100x-os kivonatból egy csipetnyi) a nyelvem alá teszem és a számból hagyom felszívódni, mert így hamarabb jön, erősebb a hatás és inkább a fejembe száll. Már ennek a mixnek is van egy kellemes alap hatása, de a csoda akkor jön amikor rászívom a füvet kb 1 órával később, olyan durván üt be mint 30 évvel ezelőtt az első alkalmakkor, először szinte megijedek tőle, kb mintha 10x annyit szívtam volna és az erős hatás sokáig megmarad, később további piciket rászívva pedig kb a felsőközépkategóriás részegséghez hasonló állapotot sikerül összehozni, kellemes szédelgés és nyomás a fejben, forróság-érzés, eufória, elégedettség-érzés, pörgés és nyugalom egyszerre, mindez az alkohol kellemetlen mellékhatásai (ordítva hányás, zöld arcszín, emésztési panaszok, letargia, stb) nélkül és a másnapja is minimális, ráadásul egyáltalán nem kellemetlen, inkább stimuláló. Így most már ez lett a bevett módszerem az esti betépésre, csak a Kanna adagolásával kell vigyázni mert ha több a kelleténél abból már kellemetlen szédelgés, fejfájás, émelygés, egyensúlyzavar alakulhat ki és hosszú órákig tart mire enyhül. Mértékkel viszont maga a csoda, ráadásul fityingekből, és úgy alszom utána mint a bunda (pedig alapból nagyon rossz alvó vagyok). Gondolom az állhat a jelenség hátterében hogy mindhárom szer ugyanazokat a neurotranszmittereket birizgálja különböző utakon, így a hatásuk nemhogy összeadódik, inkább szorozzák egymást...
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. szeptember 17. 01:11
 
 
Szín: kék
Logó: róka / fox
Forma: fej

Hallott már valaki a kék foxrol?
Ugyan így néz ki csak kék!
https://www.pillreports.net/index.php?page=search_reports&sent=1&name=Fox&logo=&co
lour=®ion=all&pp=10&submit=Search+Reports
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. szeptember 13. 10:43
 
 
Szín: kék
Logó: farkas
Forma: fej

Az elején egy farkas fejét ábrázolja a hátulján pedig pici "Wolf 250 mg" felirat ha jól emlékszem. Valószínű újabb típus lehet mert nem találtam ilyet egy adatbázisban sem szóval gondoltam írok róla pár sort hátha segítség valakinek.

Viszonylag nagy a toleranciám illetve azt vettem észre hogy amit ráírnak az nem felel meg a valóságnak szóval egésszel kezdtem, kb 50 perc múlva jött is az első jel ami nálam erős szívdobogás szokott lenni és ami meglepő volt hogy gyors volt a feljövő vagy csak épp jókor érkeztünk meg a buliba de szinte pár perc alatt azt vettem észre hogy már nagyon jó, eufórikus állapot jött erőteljes bulizós és táncolós hangulattal közepes szeretetflash-el, mellette a szokásos dolgok szemremegés, rágózás, ivási kényszer mind megvolt és ezután feleket adagolva kb összesen 3 csúszott le és 6-7 órán át tartott a hatás.

Több mint valószínű hogy nincs benne 250 mg, találkoztam már erősebbel is de mindenképp korrekt cuccnak mondanám, tapasztaltaknak mehet egészben kezdőknek felező (amúgy van is rajta persze)
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. szeptember 11. 04:31
 
 
Sziasztok! A napokban szereztem egy zöld Heineken tabit. Téglalap alakú. Valakinek van valami friss beszámolója róla esetleg?
 

 
 
>>> THC/Drog Kimutatás <<<
ppnqdd2022. szeptember 3. 01:45
 
 
Ne told egy darabig és menj el egy magán tesztre előtte, aztán meglátod, hogy állsz. Ha fél napra se tudod letenni, akkor hagyd az egészet!
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002022. augusztus 29. 20:34
 
 
https://youtu.be/O_NTOKmTuiY
Lauge & Baba Gnohm - Hypnose
 

 
 
>>> THC/Drog Kimutatás <<<
Griffin12022. augusztus 10. 10:26
 
 
Sziasztok!

SWIM az egyetemi felvételi pontok miatt tervez Önkéntes Katonai Szolgálatban részt venni. (Ez még nem biztos, még tájékozódik.) A követelményeknél van olyan, hogy laborvizsgálatok (kiemelten a drogteszt, a HIV-vizsgálat és nőknél a terhességi teszt). A drogteszt leendő időpontját még nem tudja. Alapvetően napi rendszerességgű kender fogyasztó. A fű fogyasztást 5 hete szünetelteti, kivéve egy 2 hete történt sütizést. Naponta fut, ennek köszönhetően állandó (csekély) fogyásban van.

Gondolom így jelenleg lehet pozitív a tesztje, ha korábban zsírban elraktározott THC szabadul fel. Ezt jól gondolom? A THC mennyi ideig képes az emberi zsírban lenni? Akár évekig is?
Ilyen laborokban milyen tesztet használnak? Az jóval pontosabb, mint egy patikában vehető gyorsteszt? Melyik tesztet érdemes venni, amivel előtte otthon is próbálkozhat?

Ha a teszt előtti napokban abbahagyja a mozgást és zsírt kezd el raktározni, és nem a nap első vizelete lesz, amit tesztelnek, akkor elvileg negatív tesztje lesz, igaz?

Legrosszabb esetben egy pozitív tesztnek milyen következményei lehetnek? Nyílván nem veszik fel. De lehet belőle jogi eljárás vagy házkutatás vagy valami más is?
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002022. július 28. 15:58
 
 
https://youtu.be/-7FP9rgS-Js
Sunshine-Hoogshagenii - Temple Gong
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2022. július 21. 01:51
 
 
A legjobb lenne, ha sem kratomot, se semmilyen más pszichoaktív kemikáliát, vagy növényt nem használnál. Túl nagy energiákat fektetsz a dologba és túlságosan nagy szeletét jelenti az életednek.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2022. július 19. 18:18
 
 
Ez mondjuk igaz. Tervezem is a közeljövőben
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2022. július 17. 01:08
 
 
NORDKOVSKY, javaslom pszichológus, de inkább pszichiáter felkeresését. Komoly bajok vannak és ezt komolyan írom.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2022. július 15. 00:01
 
 
Ja meg ha már kratom témakör :) amióta nem iszok alkoholt, másfél hónapja nem bírtam megállni hogy csak heti egyszer max kétszer kratomozzak, napokig toltam aztán pár napig nem de többnyire inkább toltam, ráadásul nemrég szabadságon voltam másfél hétig, ami alatt minden nap végig. Csak napi egyszer de nem kis adagot. És most az van hogy hiába nem használtam egy hétig sivárabb a világ semmit nem javul a kedvem. Amíg ritkán toltam, még másnap is boldogabb voltam tőle, de most hogy tegnap megint használtam egy hét szünet után, ezt már nem adta egyáltalán. A végét járja ez a szer is nálam. Már mindenről leálltam (a gyógyteákon kívül) és sajnos be kell látnom hogy a kratomtól is meg kell válnom a közeljövőben, mert ez csak egyre rosszabb lesz. A gyakori használat alattomosan kiöli az örömöt belőlem. Pedig fantasztikus szer ha ritkán használod, de rendkívül nehéz megállni hogy ne igyam minden nap. Nálam bő fél év után "szakadt a cérna" úgymond, addig is szerintem csak a sör mentett meg a gyakori kratomozástól, most meg már semmi sem óv meg tőle.

Tehát ez a kulcsmondat: NE LEGYEN KÉTELYED AFELŐL HOGY BIZONY A KRATOM KURVÁRA KIÖLI AZ ÖRÖMÖT BELŐLED HA HETI EGYNÉL TÖBBSZÖR TOLOD

Az a komoly ebben hogy nem szarul vagy utána, ami után újra jó kedved lesz idővel (mint egyes szerek esetében) hanem maga a lét tűnik sivárabbnak és ez nem lesz jobb egy hét után se. Szerintem az agy elkezd kevesebb endorfint termelni ha hetekig szinte minden nap tolod, mert megszokja hogy kívülről kapja. Ugyanaz mint a morfin csak kicsiben.

És akkor még milyen lehet ha mindezt
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2022. július 14. 23:30
 
 
Na jó híreim vannak a kék lótusszal kapcsolatban, mert baszott hatásos teát lehet belőle csinálni ha kb 20 g ot percekig kevergetve főzöd a nagylángon lobogó bő 7 - 8 deci vízben, és csak ezután zárod el a gázt majd lefedve állni hagyod negyed óra 20 percet. Aztán ha még forró, várj míg kihül annyira hogy vedelni tudd. Én a felét bírtam meginni annyira beütött egyből, hogy hú vaze feküdjünk má le mee mingyá ideájulok fakker :) ez a max szerintem amit ki lehet hozni belőle, nyilván nem tépsz be tőle, mert ez csak egy gyógytea, viszont azért hoppá odakólint. Szintekkel erősebb mint pl a citromfű. Jobb mint 2 sör az tuti. Kellemesen beérzős ebből 5-10 g is ha rendesen kifőzöd, de tény hogy ez a 20-30g jóval ütősebb, viszont részemről pazarlás. Ezt persze döntse el mindenki maga. 5-10g 4-5 deci vízzel optimális szerintem ahhoz hogy a végeredmény egyrészt ne legyen híg, másrészt abból csak kb 3 deci tea marad mert a növény felszívja hiába préselgettem. No meg arra kellett rájönnöm, hogy a 20-30g ot ne csak 4-5 deci vízzel főzzem, mert akkor még jobban felszívta alig maradt 2 deci brutál tömény cucc de az nem hatott olyan erősen mint amikor ugyanannyi mennyiséget azaz a 20-30g ot bő 7-8 deci vízzel főztem le és abból maradt bő fél liter irdatlan tömény teám ami nagyon beadta amit kell :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2022. július 14. 22:38
 
 
Egyébként a kokóról még annyit hogy akivel utoljára toltam, azt mondta hogy míg a speed hangulatjavító, a kóla tudatmódosító, tehát hogy a speed jó kedvet ad a kokó meg úgymond téged tol fel. Én is hasonlóan éreztem ezt, lehet hogy bár nem gondolná az ember de a kokónál is számít talán némileg a set setting? Lehet hogy mivel én társaságban szorongóbb ember vagyok, ezért nem éreztem igazán jól magam a hatása alatt, viszont itthon egyedül beadta volna amit kell? Vagy Fekete Mágus nak van igaza és elsőre nagyobb csíkot kellett volna szívnom? Te is említettél olyasmit Fekete Mágus hogy a kokó mindig más egy kicsit. Ezt mire értetted? Maga az állaga vagy a hatása? Mert ha a hatása, akkor lehet benne valami, hogy a set setting a kokónál is számít.
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002022. július 12. 15:02
 
 
https://youtu.be/stdyhfeYxxI
Piano Fantasia - Song for Denise
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2022. július 11. 19:55
 
 
---Szerintem az a jó ha egyszerűen jól érzi magát az ember. Van akinek ehhez különböző színű porok kellenek, és van aki a porok nélkül is megtalálja. Ha nincs más, nincs egy nagyobb cél, akkor talán felesleges is elengedni a szereket :)-----

Erre a megállapításra már énis sokszor rájöttem. Az van hogy szeretem az érzést amit ad a cucc, igazábol szerintem olyan nincs is hogy aki fogyasztó volt, hogy végleg, örökre lerakja :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2022. július 11. 19:47
 
 
Célkitűzéssel úgy vagyok, hogy szinte mindenem megvan már ami kell egy normális élethez, szóval nagy célokat nemtudok kitűzni. Ezeket most anyagi, meg tárgyi dolgokra értem. Lelki téren van pár dolog amin jó lenne változtatni. Elsösorban az egyre erösödö szociális fóbiám, ami kezd zavarni, meg a hétköznapi üresség érzet és motiválatlanság. A cucc elhagyással úgy vagyok, mivel hogy csak hétvégi fogyasztásról van szó, simán abba tudom hagyni, párszor volt is tobb hónap szer mentesség. Nem érzem, hogy rálennék lelkileg függve, mert hétköznap nem kattogok a cucc után egyáltalán, eszembe sem jut hogy de jó lenne szívni, már a munkám miatt sem. Csak megszokottá vált, hogyha itt a hétvége akkor egyértelmü hogy péntek munka után szombat estig megállás nélkül kábulat. Biztos hogy nagyon erős szer, a hétvégi fogyasztások is elegek voltak ahhoz hogy full kiüresedjek. Amikor párszor szünetet tartottam akkor pár hét után mondhatni nagyjábol vissza tértek belém az érzések, eljárkáltam mindenhova jól éreztem magam, cuccot is simán vissza tudtam utasítani. De viszont egy 2 hónap után mindíg elkezdtem unatkozni, és ilyenkor kezdödött újra a mókuskerék. Vérnyomást nem szoktam mérni, meg semmi ilyesmit. Hát a szívem amúgy is szar, nagyon sokszór szúr, furcsán ver, kezeim is sokszor volt hogy lezsibbadtak. Mostanába kezdtem el a tüdömnél is ilyen szokatlan dolgokat érezni. Ugyhogy pár szervem megszenvedi a hétvégeimet. Speedet régen a pikó elött ugyan így hétvégente sokáig fogyasztottam, nagy kedvenc volt. De viszont az jobban megviselt lelkileg másnap. Attól tényleg rendes rossz kedvem volt. Mostanában párszor belefutottam, de már nem éreztem tőle azt mint régen, inkább csak befeszültem töle.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fekete Mágus2022. július 10. 18:04
 
 
megauto

Az üresség - motiválatlanság nálam is megvan - de nekem a függőségem véget. Igazából ebbe nagyon nem akartam belemenni, de nagyon rég - és nagyon sok szert használtam (különböző érzésektől függővé váltam). Már nem hiszem hogy valaha le tudok sokkal állni (és már próbálkozni sem próbálkozok) mert nem akarok egy "általános" életet tovább élni. Így viszont nincsenek (és nem is lesznek) normális emberi kapcsolataim, és kb egyedül maradok a függőségemmel. Viszont én ezt az egészet már elfogadtam, és nem igen akarok már bármi mást kihozni az életemből.
Talán te is csak egy jól megszokott ritmust követsz, amit valahogy felvett az életed. Lehet talán ellene harcolni és változtatni rajta ha már nem tetszik. Viszont a változtatásokhoz mindig nagyobb erőfeszítés kell, mint benne maradni a régi megszokott dolgokban.
Szerintem az a jó ha egyszerűen jól érzi magát az ember. Van akinek ehhez különböző színű porok kellenek, és van aki a porok nélkül is megtalálja. Ha nincs más, nincs egy nagyobb cél, akkor talán felesleges is elengedni a szereket :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fekete Mágus2022. július 10. 17:48
 
 
Hááát szerintem az a meth (vagy Szlokák pikó) iszonyat nagy megterhelést ad a szervezetnek. Nekem még a sima speed is hosszú a kis 8-12 órás fő hatóidejével. A pikó meg valami nagyon erős mert kb 24 órán át egyetlen adag is megállás nélkül pörget.
Igazából én életemben csak 2 alkalommal használtam, de erősen túlzásnak tartom a többi stimulánshoz képest. Lehet idővel hozzá lehet szokni, és talán lehetne kisebb dózisokban is megfelelően használni, de pl én függő vagyok (ha ilyen kerülne hozzám nagy dózisban abból biztos hogy baj lenne).
Szóval túl sokat erről nem tudok mondani.
Van akinek bejöhet, de szerintem nem árt közben néha vérnyomást is mérni. Én pl erősen középkorú vagyok és nem igazán tolerálná már a szervezetem a több napon át tartó 140-es pulzust :)
Amúgy viszont annyira nem ismerem ezt a szert. A speed miatt is volt hogy hetekig nem aludtam és hallucináltam. De hát kinek a pap - kinek a papné.. Nekem pl annyira nem tartozik ez a kedvenceim közé.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
megauto2022. július 10. 08:51
 
 
Kólával nekem is olyan érzésem van, hogy mi kerül ezen ennyi pénzbe? Nekem abszolút nem jön átt az az érzés amit ad. Én passzív leszek töle, olyan mintha belennék fordulva. Sok ismerösömnek meg telljesen mást ad, nekik a kóla a favorit. Én szerintem, meg pár embertöl már hallotam ugyan ezt, hogy a kóla nem mindenkinek adja be azt a jó érzést amiröl mindenki áradozik.
Ha már így bele merültünk a témába, nektek milyen tapasztalataitok vannak a pikóval vagy methamfetamin, vagy kristály, ki hogy ismeri. Nem épp a hatására gondolok, hanem a negatív utóhatásaira amit okoz. Hétvégi használatrol van szó legföképp, bár 2x volt olyan periódusom, hogy több héten keresztül minden nap használtam, igaz ennek már lassan 2 éve. Ez a hétvégi használat meg szerintem egy 6-7 éve megy kb. Negatív hatása, ami nagyon kihat a hétköznapjaimra, az az hogy full motiválatlanná, céltalanná, üressé tett. És ez nagyon zavar, mert belekerültem egy olyan körforgásba, hogy munka-alvás-hétvégi szívás. Tehát ha hazajövök melóbol, nem csinálok semmit, nem megyek sehova, mert semmi motivációm semmihez, így alszom. Tehát a hétköznapjaim elég egyhangúk így hogy amikor nem alszok akkor dolgozom. Eljön a hétvége, akkor ugye tele leszek a cucctol motivációval, rögtön megtudom csinálni azokat a dolgokat amiket hétköznap tologatok. Így eltelik a hétvégem úgy hogy megcsinálom a házi munkát, valami baromságnak mindíg neki állok bötykölgetni, és legtöbbször nem megyek sehova, hanem egymagamba elszívogatom a hétvégét.Hétfön meg ugye kezdödik a körforgás elölröl. Többször próbáltam már kihagyni pár hétvégét, de akkor meg áttalszom az egész hétvégét is álltalában. Engem eléggé zavar, vagy jobban mondva nem az hogy zavar, hanem inkább tudom hogy ez így nem jó, mert csak ugy elröpülnek céltalanul, unalmasan, legtöbbször magányosan a napjaim. Már annyira megszoktam ezt az életmódot, hogy elfogadtam hogy ez van így fogom leélni az életemet. Nem okoz rossz kedvet meg semmi, csak legbelül tudom, hogy ez nagyon nemjó amit csinálok, és nagyon kevés az akarat eröm hogy ne szívjak, és talán a régi lessz minden. Nektek volt hasonló, vagy ismertek olyat aki ugyan így járt? Ez az üresség, motíválatlanság, ez elmulik ha abbahagyom a szívást, vagy végleg kiölt belölem mindent ez a szar?
 

 
 
>>> A kert gyönyörei <<<
Fekete Mágus2022. július 5. 17:02
 
 
Hát én tavasz végén szoktam a zöld gubósból néha főzni teát. Szerintem a száraz nem jó, de amúgy ezt nem tudom. A zöldet is kemény meginni. Ebben az évben már leérett amúgy a mák.

NORDKOVSKY - dobtam egy mailt ;)
 

 
 
>>> A kert gyönyörei <<<
NORDKOVSKY2022. július 5. 16:59
 
 
https://www.amazon.ca/Opium-Poppy-Seed-BreadSeeds-Annual/dp/B07WV3NGNZ

Nem tudom ez igaz-e hogy ez magas morfintartalmú magok, meg hogy lehet e egyáltalán magyarországra rendelni az orvosi kamara engedélye nélkül, de fizu után kiderül : ) Ha másnem jobbhíján veszek itthon alacsony morfintartalmú vetőmagokat, aztán a mezőn szerencsét próbálok vele.
 

 
 
>>> A kert gyönyörei <<<
NORDKOVSKY2022. július 5. 16:49
 
 
Csak az éretlen gubókban van morfin? A tejnedvet állítólag az éretlenekből nyerik ki. De ha teának kell, jók az öregebb gubók is?
 

 
 
>>> A kert gyönyörei <<<
NORDKOVSKY2022. július 5. 16:30
 
 
Köszönöm Fekete Mágus a szakszerű tájékoztatást! Teszek egy próbát talán piacon kapok olyan magokat, amik valamennyire megfelelnek a paramétereknek, vagy legalább minimum kicsíráznak.
 

 
 
>>> A kert gyönyörei <<<
Fekete Mágus2022. július 5. 14:53
 
 
A mákkal az a helyzet hogy mindegyikben van valamennyi ópium, csak van amelyikben nagyon kevés. Minél kevesebb van benne - annál több cumó kell - és annál nehezebb meginni (kibírni a mellékhatásokat).
A boltokban legálisan kapható mákokkal nem is nagyon érdemes szórakozni. Kisebb településeken, falukban vannak olyan öregek akik évről évre visszaültetik - ilyesmi helyről érdemes beszerezni.
Azok általában jobbak általában amik fehér virágúak, és kisebb gubójuak (ezek sokszor késői - őszi mákok). Viszont ha ilyen nincs akkor a nagy gumójú (korai fajta) lilás is megfelel.
Igazából bármelyikkel lehet kísérletezni, csak nekem ezzel a két fajtával vannak pozitívabb élményeim. A fő szabály az hogy ha 10 gubótól már lehet érezni egyértelműen valamit, akkor az már jó. (Igaz pl én a sztondulást szeretem amihez 15-20 gubó is kell néha.)
Az is fontos hogy nagyon vigyázni kell az adagolással. Ha 20 gubónál többet főz ki az ember ahhoz már 1-2 liter víz is kell, és baromi nehéz meginni akkora mennyiséget (irtózatos íze van). Érdemes tehát kb 5 gumónként inni, és várni 2 órát hogy megjöjjön. Ha túl erősen üt, akkor nem szabad ész nélkül rátolni. Az is fontos lehet hogy egy tőről kb ugyanolyan erős gumók jönnek le, viszont külön tövekről különböző erősek. Nagyon vigyázni kell nehogy egy erősebbel túltolja az ember!
Bevagdosni is be lehet, de annak nagy mennyiségnél van értelme. Ha feldarabolva lefőzi valaki teának akkor ahogy írtam a jobb félékből 10-15 gubó is elég egy emberre. Ha az op tejet akarja valaki kinyerni ahhoz sokkal nagyobb mennyiség kell.
 

 
 
>>> A kert gyönyörei <<<
NORDKOVSKY2022. július 4. 17:38
 
 
Kerti mákból lehet hatásos teát főzni? Vagy akár ópiumot kinyerni? Abból is folyik ki tejnedv, ha bevágod a gubót? Esetleg lehet ópium mák magokat szerezni valahonnan?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2022. július 2. 19:56
 
 
Valóban egy kis citromlével sokkal könnyebben el lehet keverni, és úgy elég egy kevés szörp, csakhogy ne legyen olyan keserű.

Egyébként erősen ajánlom figyelmetekbe a kék lótuszt. Kajak mint egy xanax tea, meglepően erős. KB. Fél úton van a citromfű és a kratom között.
Kellemes bizsergést és mély nyugalmat ad kB 2 órára. 30g ot lefőzve se erősebb mint 5-10 g szóval nem fogsz elszállni tőle, de azt határozottan mondhatom hogy szintekkel erősebb mint pl a citromfű komló Macskagyökér golgotavirág, szóval ne olyankor idd amikor még teendőid vannak. 5-10 g ot én 3 deci vízzel javaslok, hogy jó tömény legyen az íze és a színe. 25-30 g ot 4-5 deci vízzel főztem. Nem tűnt lényegesen erősebbnek, szóval szerintem felesleges pazarlás annyit lefőzni, de persze a kíváncsiság nagy úr. Ja és persze fontos hogy a gázon lobogó vízben kevergetem kicsit mielőtt elzárom a gázt aztán lefedve állni hagyom 20 percig. Utána még gőzölög mikor leszűröm. Az is sokat számít hogy nem elszürcsölgetem, hanem egyszerre lehúzom amikor már nem annyira forró hogy égessen, de még meleg.


Nem tudom mi igazság van abban hogy a frissen szedett virágzat akár pszichedelikus hatást is adhat. Talán ki se szabad szárítani asszem. Talán mire ideér, elveszíti azt a hatóanyagát? Eleve kiszárítva hozzák. Az én magánvéleményem az hogy ez csak egy marketing húzás. Ha azt vesszük a citromfű is egy pszihoaktív szer. De azt se mondom hogy nem igaz, mivel nem áll módomban tapasztalatot szerezni ezzel kapcsolatban, mivel állítólag a friss virágzatból ki lehet préselni egy hasis szerű gyantát, és azt kell elszívni ahhoz hogy beadja, viszont amit én kaptam, az már rég nem friss volt, nem volt mit kipréselni belőle. De jó hír hogy így is van egy nagyon kellemes és határozottan komolyan veendő nyugtató hatása a teának, úgyhogy a kratom mellett egy új kedvenc csodanövényt nyílt alkalmam megismerni a kék lótusz személyében. A gomoán lehet rendelni. Most a napokban be is spájzoltam keményen, mivel csak szezonális cikk. Legalább is tavaly ősszel meg télen nem lehetett kapni.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2022. június 26. 16:48
 
 
Hát nagyon hasznosat beszélgettünk, szerintem másoknak is segít képet kapni a jövőben aki idetéved. Nekem egyébként kevéstől is hihetetlen gyorsan vert a szívem. Bár az is igaz, hogy sok kicsit szívtam az utóbbi alkalommal. Ki tudja mi lett volna ha felrántok egy kétszer akkorát. Ki tudja mikkel ütötték fel, még ha csak lidokainnal, az is szívrohamot okoz nagy adagban. Lényeg hogy ezek szerint a kokó is ugyanolyan szar vagy rosszabb mint a speed meg az eki. Eddig csak áradozást hallottam róla hogy nincs lejövője, ami ezek szerint csak a kisebb adagokra igaz, amik nem okoznak akkora eufóriát. Másik nagy tanulópénzem meg az volt, hogy a gomba abszolút nem "barátságosabb" mint az lsd, mint ahogy egyes ismertetőkben írják, asszem itt a daath on is, de nem akarok hülyeséget írni :)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fekete Mágus2022. június 26. 07:08
 
 
Nagyobb dózisban a hatás biztosan "kellemesebb" lett volna. Viszont utána jött volna ezzel együtt a lecsúszó is. És mivel jobban megismerted volna az érzés természetét - ezért lehet erősebb sóvárgás is kialakulhatott volna. (Nekem is sok-sok próbálkozás kellett ahhoz hogy kiismerjem a kólát.)
Egyébként ahogy írtam a kóla is mindig más. Ez nem tudom mitől függ. (Lehet különféle anyagokkal ütik fel.) Nazálisan úgy a jó ha az ember felránt egy izmosabb utcát, aztán kicsikkel szinten tartja. Szerintem társaságban (buliban) is jó, meg egyedül otthon is. Viszont jó ha van valami terv a végére. Pl egy extra erős kratom tea nagyon jól beválik a végén ;)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2022. június 25. 22:07
 
 
Hát nagyon köszönöm neked Fekete Mágus ezeket a tartalmas gondolatokat, mert sok minden helyre került bennem általuk. Már nem maradtak megválaszolatlan kérdéseim. Az volt a kavics a cipőmben, hogy hátha jobb lett volna a kóla, ha elsőre egy nagyobb csíkot tolok, meg talán otthon egyedül hátha jobb lett volna mint társaságban, de már nem érdekel. Lehet hogy csak szívrohamot kaptam volna, de a hatás nem lett volna kellemesebb.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fekete Mágus2022. június 25. 08:43
 
 
NORDKOVSKY

Hát én szinte minden létező szert fogyasztottam az ibogain, és ayahuasca kivételével (a dmt-vel volt kisebb találkozásom yopo mag formájában). Igazából nekem a hallucinogének azok amiket a "legdurvább" érzéseknek tartok.
Vannak viszont szerek amik instant boldogságot (örömérzést) adnak. (Lényegében az összes partidrog ilyen.) Ezeknek a boldogság érzéseknek úgy gondolom 2 végkifejlete van.
Az egyik a stimuláns út - az a kokain.
A másik pedig a legtisztább nyugalom útja - a heroin.

A kokainról már írtam, de annyira nem mentem bele a lényegébe (direkt). A kóla ugyanis nazálisan, vagy pl orálisan soha nem tud eléggé "koncentrálódni". Tehát mindegy hogy egyszerre felszív valaki fél g-t (és a szívinfarktust kockáztatja) vagy többet, mert úgy elnyúlik a hatása. Ha viszont valaki crack-ként szívja, vagy intravénásan belövi - akkor lökéshullámszerűen jön a létező legtisztább boldogság érzés ami - kb a stimuláns érzések királya. Ez az érzés viszont olyan mély, és annyira tisztán megmarad - hogy kb azonnal függőséget okozhat. Ez a koncentrált érzés kb 10-15 percig tart, és ebben az időtartamban komolyabb szintű boldogság mint maga a heroin (az ugye jóval hosszabb).

Az igazi jó ekinek (megfelelő adagolással) nincs szerintem erősebb lecsúszója. Ha ilyet éreztél lehet nem mdma volt benne, vagy túl sokat vittél be, bár az is lehet te egyszerűen így reagálsz rá.
Minden esetre a kokain okozta örömérzés olyan nagy, hogy onnan már az is kínszenvedés hogy elmúlik és visszatér a "normál" valóság. Tehát egy kemény zuhanás van. Ez semmi klasszikus szerhez nem hasonlítható. Hasonló a lecsúszó mint különféle dizájner drogok után - egyféle üresség. (Az ekihez nem hasonlítható.)

Az ópiátok megint más tészta. Nekem ez az út pont hogy a kratomnál kezdődik (ami egyébként nagy dózisban nagyon jó a kóla lejövőjére). Az ópitáok tipikusan egy nyugalmat adnak, nem pedig egy "szétszakadást". Általánosan elmondható hogy kevésbé gondolkodik az ember (vagy csak nem zavaróak a gondolatok), és úgy minden rendben van. Kissé pörgetőek is az ópiátok, és általában van egy pont ami felett leszedálnak. Na most a kratom NAGYON gyenge, de érzésben tipikusan ópiátos hatást ad.
A különféle gyógyszerek (tramadol, contramal) nagyon rövid idejű hatást adnak, és az érzésből is nagyon sokminden hiányzik. Ezenkívül viszont csak fentanil tapasszal volt dolgom, szóval annyira nem vagyok otthon más ópiát származékokkal (pl morfium). Viszont van pl a máktea (nem bolti mákból) ami eléggé el tud vinni - beadja a nyugalmat stb.
A heroinnal az a helyzet hogy az ezeknek az ópiátos érzéseknek a legmagasabb szintje. Próbáltam pl alu fóliáról is, és olyan "ütése" volt mint kb a bio fűnek (tehát olyan gyorsan jön). Belőve szinte azonnal komoly flesst ad, majd elárasztja az embert a nyugalom. Nincs semmi más ópiát (vagy legalábbis én nem ismerek) ami ilyen gyorsan jönne, és ekkora intenzitással. A hatása utána 3-4 óráig tart egyhuzamban, és utána nincs lecsúszó. Viszont kb 2-3 hét napi szintű használat után elkezd kialakulni a fizikai/lelki függőség. Ez főleg azt jelenti hogy megszokod azt a folytonos nyugalmat. Lényegébe egy burokba zár, ahol érzéketlenné válsz. Egy olyan békés burkon belül tart ahol nem tud zavarni semmi, és senki nem tud bántani, kb minden úgy jó ahogy van (egy ideig). Lényegében ez az érzés egy halálos nyugalom. Ha bármi problémái voltak az embernek akkor azok x időre eltűnnek, megszűnnek létezni.

Egyéni tapasztalataim alapján tehát a kóla a legtisztább boldogság - a barna pedig a legtisztább nyugalom. Talán ez a két legjobb érzés ezen a bolygón. Ezért is baromi veszélyesek. (Kevés olyan ember lehet aki ezeket kipróbálja, és érzi - majd el tudja engedni.)
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2022. június 24. 23:03
 
 
Szóval akkor egy nagy adag kokó lejövője az ekiénél is pokolibb? Nekem legalábbis az extasy után mindig borzalmas depresszió következett, öngyilkossági gondolatokkal. Kivéve mikor volt füvem, az sokat segített átvészelni,de azzal se kellemes. A speed egy fokkal kevésbé depis, de az is szinte ugyanolyan pokol volt. A heroinnal hogy jártál? Annak is rossz a lejövője, vagy csak ha már kialakult a fizikai függőség? Morfium származékok után sose voltam rosszul, csak tompa de kellemesen nyugodt és derűs, mondhatni bearanyozta a másnapos.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2022. június 24. 22:33
 
 
Hú az komoly! Akkor jobb is, hogy nem ismertem meg a kokó igazi arcát. Említetted a heroint, tudnál mesélni róla? Egyszer kórházban belőttek dolargannal (petidin hidroklorid) ami egy nem kispályás morfinszármazék. Össze se lehet hasonlítani azzal amikor csak tablettákat adtak (tramadol, contramal) Függő sosem voltam, de xanaxxal már megjártam. Egy két hónapnyi túlzott használat, és máris csak a pszichiátrián keresztül vezet az út a leszokáshoz. Ott profin lehoztak két hét alatt, rivotrilt adtak hogy ne legyen elvonásom. Egyébként már minden szert abbahagytam a kratom on kívül. 9 hónapja használom gond nélkül, viszont amióta a piáról is leszoktam (1 hónapja) nem bírom megállni hogy csak heti egyszer kétszer toljam. Lehet hogy hamarosan ettől is meg kell válnom és maradnak a jó öreg nyugtató teák.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
Fekete Mágus2022. június 23. 07:02
 
 
Leírom a saját tapasztalataim a kólával.
Szerintem elsőre ki kell ismerni a szert. Azt hogy mit ad. Ami egyébként nem könnyű, és több próbálkozás, valamint különböző dózisok is kellenek. Van hogy valaki nem vágja le a lényegét még be nem tol egyszerre egy izmosabb kb 200 mg-ot egy jobb féléből.
Mindemellett a kóla általában különböző. Hasonló mint pl az sp. Nem mindig ugyanolyan. Hasonló, de mindig kicsit más. Van amelyik ilyen - vagy amelyik olyan. Az a jó aminél a rögök közepén kicsi csillogós darabok vannak, és erős paprikához hasonló a tipikus kóla íz.
A hatása is úgy működik hogy benyom az ember pl egy kicsit az olyan 40-50 percig visz. Ha ezidő alatt rányom valaki, akkor az hozzáadódik az előzőhöz - tehát erősíti egymást - és persze nő a hatás időtartama is. Ezt úgy kell elképzelni hogy létrejön egy "mag" ami gerjesztődik, és ahogy újra-újra-újra viszi be az ember úgy egyre jobban készre is vág. (Persze a kólának nem az a lényege hogy elszálljon az ember, de arra is képes crak-ként szívva, vagy intravénásan belőve.)

NORDKOVSKY

Az én egyéni véleményem az hogy nem vittél be elég mennyiséget, és még nem ismerted ki. De hidd el nekem nem is érdemes, mert amilyen tiszta boldogságot be tud adni - utána annál nagyobb a zuhanás. Lehetetlen kibírni egy izmosabb lecsúszót benzók, vagy (ópiátok) pl kratom nélkül (ami pl nagyon jó lecsúszóba). Ha nincs semmi akkor irtózatos lecsúszóra kell készülni, és ennek mértéke a bevitt mennyiségtől függ.
Nekem a heroin mellett egyébként ez volt (mármint a kóla) ami a legerősebb függőséget is beadta (mondjuk én úgy lődöztem) és tapasztalatból mondom hogy nem éri meg azt a rövid idejű elszállást. Ez egy olyan örömérzéssé tud kifejlődni amihez aztán vagy fél, vagy 1 év is kevés mire el tudja felejteni az ember. Összehasonlításban pl az eki is szétcsap, de pár hét alatt el lehet engedni azt az érzést. A kóla az egyik leg addiktívabb! Nagy dózisban kb felejthetetlen, és állandó sóvárgást okoz.
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2022. június 20. 00:25
 
 
Talán valaki megválaszolja a következő kérdésemet majd évek múlva vagy évtizedek múlva :) mert biztos ritka mint a fehér holló, akinek volt már szerencséje 40%fölötti tisztaságú kokóhoz, amilyeneket nyugaton is csak a megfelelő forrástól kapsz.

Arra lennék kíváncsi, hogy mi a különbség a szarabb kokókhoz képest?
A hígabbak is ugyanazt adják ha nagyobb csíkot szívsz belőlük? Vagy ez olyasmi mint pl. hogy tegyük fel a szarrá hígított kokót hasonlítsuk a sörhöz, a kevésbé felütöttet meg a pálinkához, magyarán hiába iszol meg több sört, maga a hatás karaktere sose lehet olyan mintha pálinkából ittál volna kevesebbet?

Igazából az az eddigi tapasztalatom a kokóval, hogy egy simán hétköznapi cucc a speed vagy ekihez képest, mert nem pörget annyira hogy ne tudnék nyugodtan megülni a seggemen, nem leszek idióta tőle, mert nem szállok el annyira és nincs depi se utána. Ez csak azért ilyen mert még nem szívtam igazán jó kólát? Vagy egyszerűen ennyi lenne a kokó?

Ha azt vesszük, a kokó csak a dopamin visszavételét gátolja, a speed viszont ezen felül a raktárakból is serkenti a dopamin kivándorlását az idegsejtekhez, (meg nyilván az adrenalinra is jobban hat) Ezért volt hogy a kokó hatását csak a fejemben éreztem és kevésbé intenzíven? A speedtől ekitől sokkal jobban elszálltam mint a kokótól. Vajon ez miért van? Mert eddig csak híg fos kólát szívtam, vagy a kokó ilyen azt kész? Csak nagyon vékony kis csíkokat szívtam, mint aki bekínált. Mondta hogy ismer olyanokat akik többet szívnak de én nem mertem, mert beütött az a kevés is mint egy lórugás, viszont nekem nem volt annyira eufórikus mint a speed vagy főleg a bogyó még annó, (mielőtt behalt az eki piac és bejöttek a csicska dizájner drogok) . Világos hogy össze se lehet hasonlítani a kokót a speeddel mert egy más tudatállapot, node valóban kevésbé elszállós lenne mint az amfi? Mert nekem csak annyi volt hogy felpörögtek a gondolataim meg energikusabbnak éreztem magam de eufória nem igazán volt. Inkább arra gondoltam hogy mi ez a szar? Furcsán éreztem magam tőle mint a spanglitól társaságban, és nehezen tudtam követni a beszélgetést, mert csomó gondolatom támadt közben,és gyakran elfelejtettem mit akartam mondani.

Kétszer kokóztam eddig különböző forrásból, és mind a kétszer hasonlóan éreztem magam. Annyi volt a különbség hogy amikor először csináltam kB 10 éve, akkor zsibbadt tőle az arcom és nagyképű cinikus lettem, viszont mikor másodjára toltam fél évvel ezelőtt egy másik forrásból, attól nem zsibbadt az arcom és nem lettem nagyképű, de az ugyanúgy megvolt hogy nehezen követtem a beszélgetést, mert sok gondolatom támadt egyszerre.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Metilon2022. június 3. 11:49
 
 
Az ütött füvekről két érdekes anyag, egy videó, meg egy kutatás:

https://www.youtube.com/watch?v=Y5cmetD-So8

https://analyticalsciencejournals.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/dta.322
0
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. május 30. 22:56
 
 
Szín: zöld (neonzöld)
Logó: Maybach (MM)
Forma: Egyéb

Kisebb mint a régi Maybach tabik, és keményebb állagú is. Ízre is keserűbb mint mint azok a szarok amik jelenleg futnak.
A hatása meglepett, hogy Mdma-s volt. Adta eléggé jól a szeretetfleest, a beszélgető kedvet, a tánchoz való kedvet. Bár nekem egy egész kicsit gyenge volt, szerintem 120-150 mg lehet benne. De legalább MDMA volt, úgy látom a zöld színű tabikban jobban meglehet bízni. Mert az elmúlt 2 évben a zőld színűeknél találtam a legtöbb MD-s tabit.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. május 19. 03:06
 
 
Szín: lila (halvány)
Logó: Tekashi 6ix9ine / 69
Forma: fej

Nagyon érdekes hatásokat produkált, fogalmam sincs, hogy mi lehet de inkább a veszélyes kategóriába teszem.
Mivel sötét volt nem láttam pontosan, hogy nézett ki Lila de a színe a sötétben kissé halvány, rózsaszin árnyalatúnak tünt!
Egyik barátom által lehetőséget kaptam egy fél tabira.

0:00 Beveszem a fél tabit, a számmal és nyelvemmel is érzem, hogy kemény a tabletta.

0:45 Elkezd adni egy kis stimuláns hatást de azon kívűl semmi. Eléggé savat csinált szóval fél cerukált beveszek mellé, hogy elnyomja a hányingert.

1:05 Fokozatosan kezdi adni a gyenge hullámzását. De hatni azt nem igazán akar normálisan. És inkább leűltettős mintsem táncolos.

1:30 Itt megint erősödik egy kicsit a hullámzás, viszont még mindig nem jön exes hatás.

1:45 Itt kezdene kissé táncolos lenni, de sajnos már lassan indulnom kell haza.

2:00 Természetesen miután a szórakozóhelyet elhagytam akkor üt szét és ekkor kezdi el adni a szeretetfleest illetve azt az érzést, hogy nincs nekem semmire szükségem és leszarok mindent. Meg van mindenem, Fejremegés. Viszont a bajom azzal volt, hogy közben erőteljesen arra utasít egyrészt, hogy űlljek le. Másrészt viszont jó lenne ha még lenne buli. Tehát így nem tudom magamat rendesen bele élni a flessbe. Mivel közbe minden bajom volt. És a pupilla még mindig csak a szemem nagyjából 30%-át teszi ki. Korábban sem volt nagyobb és utólag sem.

3:50 Nem igazán érzek depressziót, még mindig hatogat. Csak sajnos közben ideges is vagyok még pedig azért mert sűrgösen hokizni akartam, illetve sűrgösen haza érni és lefeküdni.

5:30 Ekkora értem Kb haza. Ennek örömére a hatás újra éled. De már fáradt voltam és lekelett feküdnöm aludni.

Másnap az elején még úgy kelltem, hogy kissé hat a cucc, de már nem úgy mint előző nap.
Azonban kicsit később enyhe depresszió, kedvetlenség, fáradtság jellemezte.

Összegezve: Ez a tabletta szerintem tartalmaz MDMA-t. De vagy nagyon kevés van benne, vagy van mellé keverve valami más is. Esetleg PMA-val van felütve. Ezt azért merem meg említeni mert nagyon sokáig tartott az, hogy hasson valamennyit. Gondolom nem a cerukál baszta el, mivel már vettem be eki mellé. Igaz akkor már szinte teljesen megjött a hatás. A gáz csak az, hogy már 8 hónapja nem csináltam. És ennyi idő után MDMA-bol már 30mg is tudott volna hatást kifejteni. Végülis a végén hatott valamennyit. Ennyi vagy kicsivel több mg szerintem volt benne. Viszont eléggé ki volt a tököm mindennel a hatás ideje alatt is.
Úgy látom az ekik nem nagyon változtak ezalatt a háromnegyed év alatt, bár ez jobban adott MDMA-ra hasonlító hatást.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2022. május 16. 02:41
 
 
Olvastad, hogy korábban javasoltam a citromot, ami szerintem a legjobb választás erre a célra?
A masszív cukortöltet, amit beviszel a szörppel, nekem nem tűnik túl egészségesnek.
 

 
 
>>> Webtrip <<<
chucknorris1002022. május 7. 18:48
 
 
https://youtu.be/r0YOd9xNShI
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2022. május 7. 18:34
 
 
Közérdekű közlemény!

Kitapasztaltam az immár végleges, tuti kratom receptet, amitől nem ragad a torkodon, és simán le lehet húzni egyszerre.

Korábban írtam már hogy szörpöt öntök bele, mert úgy kevésbé ragad a torkomon, és kevésbé vált ki öklendezést. Ezen kívül rájöttem, ha minimum fél órát hagyom állni, jelentősen megpuhul a "homok" és simán lecsúszik a torkon, persze ehhez elengedhetetlen a jó sok szörp. Kb annyit öntök a 2-3 deci kratomos vízbe, mintha egy liter vizet akarnék vele megízesíteni. Ráadásul egy fokkal erősebben is hat így. Persze kell utána inni pár korty üdítőt vagy valamit, meg pár falat chips elveszi az utóízét. Amúgy én egy baromi púpos evőkanálnyit szoktam elkeverni a kb 3 deci vízzel, és szörppel még ez a sok adag is simán lecsúszik mint a pinty.
 

 
 
>>> DMT vagy halál? <<<
chucknorris1002022. április 30. 15:39
 
 
DMT Trip Report: 'The Nexus of Life'
https://youtu.be/KvYTyMvXNAw

vóó
 

 
 
>>> Gyógyszer <<<
ppnqdd2022. április 28. 01:16
 
 
Amúgy inkább semmit ne fogyassz nazálisan!
 

 
 
>>> Gyógyszer <<<
ppnqdd2022. április 26. 23:20
 
 
Mindent lehet kb. nazálisan fogyasztani, de minek?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2022. április 12. 22:16
 
 
Ja meg az alap, hogy rendesen elkeverni csak úgy lehet ha a pohár oldalához préselgetem sokáig különben nem issza be a víz.

Jó utazást!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2022. április 12. 22:13
 
 
Hasznos praktika!

Ha jó sok tömény szörpöt öntesz a kratomhoz, sokkal könnyebben csúszik. Kevésbé akad fönn a torkomon. Simán lehúzom egyszerre a két-három deci vízben elkevert púpos evőkanál cuccot. Persze kell kéznél legyen valami üdítő amivel azonnal ráöblítek utána, mert a vége felé már jön az öklendezés, viszont ha nem teszek bele szörpöt, már pár korty után öklendezek. pár falat chips is jól jön mert azonnal elveszi az undorító utóízét. Szerintem a szörp talán a folyadék ph értékétt is jó irányba változtatja azért csúszik könnyedén vagy fene tudja. Mindenesetre ez a legtutibb recept amit fél év alatt kikisérleteztem. Ennél semmi nem jobb.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2022. március 26. 22:52
 
 
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a kratom segített feldolgozni, bátrabban szembenézni, és a hatása elmúltával is maradandóan túllépni pl. egy traumán? Vagy szerelmi csalódás, esetleg egy szeretted halála. Vagy bármi hasonló. Kisebb nagyobb sérelmek. Vagy pusztán pszichoterápiás beszélgetéshez alkamazni. Mert valamennyire enyhíti a testi lelki fájdalmakat, de vajon amit elrendezel magadban a hatása alatt, az tartósan megmarad benned? Vagy csupán feledni segít a bánatot ideig óráig?
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Metilon2022. március 22. 20:08
 
 
Az elmúlt időszakban rengeteg, egymástól teljesen független kontaktot végigpörgettem, különféle kinézetű füveket láttam (bár a legtöbb hasonló volt amúgy, de volt egy-két eltérő), mindenféle olyan dílertől vettem, aki bizonyos zenei körökben is igen ismert, meg ilyenek.

Mindegyik egy ütött mocsok volt. Konkrétan az egész ország ütött füvet szív, kivétel csak az, aki magának termeszti, és így 100% tiszta. Ennyi. Nyilván nem reprezentatív még mindig a kutatásom, és egyébként az ünnepek alatt egyszer kaptam jót! De sajnos ennyi, mindenhonnan csak a mocsok jön.
 

 
 
>>> Gyógyszer <<<
scnartic2022. március 22. 10:04
 
 
Suboxone-t lehet nazálisan fogyasztani?
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002022. március 21. 14:41
 
 
https://youtu.be/lQvqqBsjy6o
Asura - Lost Eden
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. március 18. 17:33
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: Philipp Plein (qp/db) hatszögben
Forma: hatszög

7983 - azóta van infó erről? Találkoztam vele én is, de még nem próbáltam. Eléggé porlad, nehezen kivehető a logó némelyiken.
Tesztre lilul, de nekem annyira nem bizalomgerjesztő az állaga miatt.
Köszi, ha valaki kisegít egy kis infóval.
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
Funkbwoy2022. február 20. 12:15
 
 
http://www.mixcloud.com/HarmoniumRecords/teaceremony-by-harmoniumchill-station-ses
sion-1-from-transpirit/
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002022. február 11. 16:10
 
 
https://youtu.be/aVTE8MqN5Uw
Scientist - Scientific
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Metilon2022. január 22. 00:39
 
 
Egy éves videó, de sajnos még bőven aktuális: https://youtu.be/fSjzOYmFIsg
 

 
 
>>> DMT vagy halál? <<<
chucknorris1002022. január 17. 14:28
 
 

https://youtu.be/yHpOHS0TtLU
"the supperdimensional world of whaddafuuuuk"
:D
 

 
 
>>> ---Ketamin--- <<<
ppnqdd2022. január 17. 14:15
 
 
Igen, hosszútávon komoly károsodást okoz az erekben.
 

 
 
>>> Törvények... <<<
ppnqdd2022. január 17. 14:11
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=O0pWg-gDdfQ

Tök jó ez a videó. Látszik, hogy elég modern technológiával dolgoznak és bármikor bárkit lekapcsolhatnak egy bejövő küldeménnyel. Igazából rulett az egész.

Az is látszik benne, hogy nem hülyék, áttapogatják még a vékony borítékokat is.
 

 
 
>>> Törvények... <<<
morcosmihaly32022. január 17. 00:28
 
 
Na jól szétoffolom a fórumot bár a hozzászólásaim nem látszanak :-)) lényeg hogy az e..g nevű legnagyobb magyar webshopban van 5-htp, de ezt sem Magyarországról küldik, hanem Szlovákiából.... szerintetek meg merjem rendelni? Vagy jönnek a pupos taxival és se..beraknak gumibottal?
 

 
 
>>> ---Ketamin--- <<<
NORDKOVSKY2022. január 13. 00:52
 
 
Üdv! Mivel rush (poppers) témakör nincs sajnos, itt láttam legcélravezetőbbnek feltennem a kérdést, miszerint előfordulhat valami maradandó káros hatása, ha tegyük fel minden nap szívnék szex közben? Bár jelenleg inkább recskázáshoz :) Napi egyszeri alkalommal, egyszer a recsi közben, meg egyszer orgazmus előtt.


Eddig egyszer próbáltam, nem volt semmi gáz, de mivel nicsenek a hosszú távú használatáról infók, gondoltam jobb feltennem a kérdést, hátha valaki megerősít abban hogy abból biztos nem lesz baj, ha napi egyszer tolok pár adagot. Gondolom 50 év fölött esélyrs hogy szívrohamot kapsz, de attól még messze vagyok. Inkább az aggaszt hogy állítólag látásromlást okozhat. Kérdés hogy ez mennyi dózistól és milyen gyakoriságú használatnál fordulhat elő?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2022. január 10. 02:18
 
 
Szerintetek okozhat vesekövet eme áldott szent növényünk? Nem mintha napi szinten használnám, de ki tudja mit okoz ha éveken át heti egyszer kétszer használom. Abból kiindulva hogy olyan mintha homokot innánk, vajon az lerakódik a vesében? Szomorú hogy semmi tudományos kutatás nem folyik erről a növényről, legalább is én nem találok a neten. Pedig valóságos csodaszer lehetne az orvostudománynak. Persze akkor kevesebb tramadolon meg xanaxon tudna nyerészkedni a gyógyszeripar. A múltkor pl. Rohadt náthás voltam és semmi nem használt (a whisky se) de egy kz evés kratom teljesen megszüntette a fájdalmaimat, sőt még az orrváladékom is teljesen abbamaradz 10 órára meg a köhögés inger. Elképesztő mit tud. Végén még betiltják mert jót tesz az embereknek. Lehetne pl. kivonni a hatóanyagokat külön külön, és akkor tudnánk szabályozni, hogy na most csak nyugit akarok, mostcsak eufóriát, most csak pörgést. Mert ha jól tudom 3 fő hatóanyag van benne amiknek az aránya változó a fajtákban, de mindegyikben van mindegyikből valamennyi, ezért vegyes a hatása mindegyiknek, igaz egyikben ez dominál másikban az.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
NORDKOVSKY2022. január 5. 20:43
 
 
Mindenesetre szerintem az a legtutibb módszer, ha baszott sok teavajban (amennyi ellepi az edény alját, és így nem fog füstölni) keverjük el a zözit, és vizet csak ezután öntünk hozzá, mert így jobban kioldódik a cucc. Nem is értem miért írják a "profi" receptben hogy egy kis vizet öntsünk a vajhoz már az elején
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
NORDKOVSKY2022. január 4. 23:10
 
 
Ja még annyit hogy a profi recept úgy írja, hogy egy kevés vízzel együtt forralják a vajat, és abban keverik el a zözit. Talán ha én is így csináltam volna, nem füstölt volna az egész konyha. Irdatlan büdös lett.
 

 
 
>>> a fűről hosszú távon <<<
NORDKOVSKY2022. január 4. 23:03
 
 
Na elkészítettem és hatott is a marihuána tea.
Annyi a lényeg hogy egy irdatlan púpos teáskanálnyi teavajat forraltam egy kisebb fémedényben enyhén közepes lángon. Ugyanannyi zöldet tettem bele mint amennyit elszívnék (jó apróra szétmorzsolva) de csak miután már lobogva forrt a vaj. Elég pár percig kevergetni, hamar elszíneződik. Érdemes közben egy másik edényben vizet felforralni annyival korábban hogy már lobogjon, mire elkezded a forró vajban kevergetni a zöldet, hogy mire letelik az a 2-3 perc, egyből ráöntsd a forró vizet. Csak másfél deci elég, úgyis rossz íze van, jobb hamar túlesni azon a fázison, amikor ugyanis meg kell inni. Tetszés szerint cukorral, bármivel ízesíthető. Tejjel ne higítsd mert úgy valamiért jóval gyengébb a hatás. Érdekes pedig abból kiindulva hogy zsírban oldódó cucc, nem éreztem ezt logikusnak. De mégis így van. Az a lényeg hogy a vajban kevergesd a zöldet, aztán öntsd fel vízzel, ennyi az egész. Meglepően erős a hatása, ugyanolyan mint elszívva csak lassabban jön meg. Kell 20-30 perc mire kiteljesedik, de már pár perc után is érezni valamit.
 

 
 
>>> C-lista (új pszichoaktív anyagok jegyzéke) <<<
ppnqdd2021. december 29. 17:24
 
 
NE küldj el olyan hozzászólást, amely:
- LEGÁLIS vagy ILLEGÁLIS szerek BESZERZÉSÉVEL kapcsolatos
(keresés, kínálás, birtoklás, előállítás)

Sosem ajánlunk semmilyen rendelést.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2021. december 29. 17:06
 
 
Bár nem ide tartozik, de kék lótusz tapasztalataitok vannak? Olvastam hogy a fűhöz hasonlítják, de vajon tényleg ennyire hatásos vagy csak kb mint egy citromfű tea? Gomoán nincs jó ideje. Máshonnan meg nem tudok rendelni mert nagyon kacifántos külföldi ceremónia. Addig is amíg reméljük újra lesz a gomoán, gondoltam megérdeklődöm tőletek mit tudtok a használatáról. Állítólag valami gyantát ki lehet préselni belőle és azt kell elszívni, de olvastam olyat is hogy nagyon sok kell belőle, ezért érdemesebb teának megcsinálni.
 

 
 
>>> játékok, amiket jó betépve játszani <<<
chucknorris1002021. december 18. 16:07
 
 

Manifold Garden
https://www.youtube.com/watch?v=w3TJwtuUEr8

lenyűgöző.
hihetetlen.
óóriási!


Superliminal szintén
https://www.youtube.com/watch?v=_SX8XMwMw6Y


 

 
 
>>> A dió, ami szerecsen :) <<<
Fekete Mágus2021. december 14. 14:35
 
 
Az utóbbi időben sok boltban megjelent - majd kiszorította régi féle (Kotányi & Horváth Rozi) diókat a Lucullus. Viszont ez a Lucullus jóval gyengébb hatást ad. A múltkor a Lucullusból 40 grammot is alig éreztem be. A Horváth Roziból a 20 is sokkal erősebb/jobb élményt adott.
Vajon mitől lehet ez? És miért tűntek el a polcról a régi diók?
Az tény hogy a Lucullus 200-250 értékben mozog - a régiek meg 350-500.., de akkor sem értem miért tűntek el..? A múltkor bejártam (nálunk egy kisvárosban) 4 boltot, és egyikben sem volt. Kénytelen voltam az Auchanig buszozni, mire Horváth Rozit kaptam. Ez igencsak elkeserítő :(
Nagyon érdekelne hogy más is tesztelte-e már ezt a Lucullus-t, és hogy mi róla a véleménye..? (Vagy hogy valaki tud-e erről az egészről valamit mondani.)
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. december 13. 19:24
 
 
Szín: kék (szürkéskék)
Logó: buddha
Forma: háromszög

Igazából maga a felni az Buddha alakú,csak nincs a menüpontnál,igy háromszöggel jelöltem.Felezővel ellátott laszti,mindenképpen MDMA-s. Féllel kezdtem,majd a csúcsnál bedobtam a másik felet is.

30-40 perc alatt be is adta a dolgokat ahogy kell,zenét élveztem,"Pofa be nem áll,Boldogság,nyugodtság,lejövetel 0 és nagyon jó alvás 10/10.
 

 
 
>>> C-lista (új pszichoaktív anyagok jegyzéke) <<<
disillusioned2021. december 10. 18:00
 
 
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata '1v-LSD'-vel kapcsolatban? Leginkább legális szempontból kérdezem. Jelenleg nem szerepel a C-listán de így is szkeptikus vagyok a rendelését illetően. Megéri kockáztatni?
 

 
 
>>> Törvények... <<<
vacsad2021. december 10. 17:20
 
 
4 hónappal később a nyomozást lezárták, potosan ugyanaz a vád, mint a beismerő vallomás, nem nyomoztak ki lófaszt se. Kétrendbeli vétség.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2021. december 8. 23:04
 
 
Azon elmélkedem, ha már fogyasztjuk eme csodálatos szert, a működését is szeretném megismerni, de nincs igazán infó a neten ezzel kapcsolatban. Ti mire tippeltek, illetve tudtok e valamit?

Azt vettem észre hogy a white-ok nagyobb dózisban se szedálnak le annyira mint a redek. De vajon miért van így? Állítólag ezek és a greenek tartalmazzák a legtöbb hatóanyagot, és ha abból indulunk ki hogy a kratom nagy dózisban leszedál, akkor ezeknek ebben az esetben jobban kéne szedálniuk mint a redeknek. Én azt gyanítom hogy abban lehet a különbség hogy a kétféle hatóanyagot más- más arányban tartalmazzák, és ez okozza az eltérő hatást. Lehet hogy a mitragin meg a hidroxi mitragin vagy mifene, különböző hatásúak. Talán az egyik pörgetősebb, a másik meg szedánsabb
 

 
 
>>> C-lista (új pszichoaktív anyagok jegyzéke) <<<
Én+te+ö=gén2021. december 5. 16:20
 
 
tempro:
A 2C-T-21 azért került fel most nevesítve, mert a "C-lista" (fenetilaminokra vonatkozó) 4.4.1. alpontja tiltja a fenilgyűrűn a halogénalkil és alkilszulfanil oldalláncokat, de a 2C-T-21 esetében itt fluoroetilszulfanil van, ami nem tekinthető e kettő "tetszőleges kombinációjának".
Az 5-CL-aMT pedig azért került fel most nevesítve, mert a "C-lista (triptaminokra vonatkozó) 3.2.1. alpontja csak a hidroxi-, metoxi- vagy acetoxicsoportot tiltja az indolil csoport 5-ös helyzetében, halogéneket nem.
 

 
 
>>> Megvilágosodás <<<
chucknorris1002021. december 4. 13:17
 
 

https://youtu.be/11nz9VdTryk
 

 
 
>>> Webtrip <<<
chucknorris1002021. december 1. 15:20
 
 

https://youtu.be/WofJD4eAVR0

Megatron-11B üzenete az emberiségnek.

jézusmária
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002021. november 29. 20:56
 
 

https://youtu.be/HD58Wz1hmh4
Dhamika - Ayurveda
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Fekete Mágus2021. november 27. 09:53
 
 
NORDKOVSKY
Hát én jó alvó vagyok. A kratomnál sokkal durvább szereken is elalszok.
Viszont ez alapján akkor azt mondanám neked, hogy ne idd ilyen 3 óra után.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2021. november 27. 04:29
 
 
NORDKOVSKY, a vörös fajtákra menj rá, ha pihenni szeretnél! Lehet a dózis is túl nagy, amit használsz.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2021. november 26. 22:47
 
 
Ti hogy alszotok kratomtól? Én éjjel 2-3 körül szoktam elaludni, ehhez szoktam hozzá a munkámból kifolyólag, viszont kratomtól csak forgolódok reggel 5-6 ig akkor is ha éjjel 11 kor iszom, akkor is ha 9 kor, és akkor is ha már jóval korábban pl este 6 kor iszom. Érdekes. Talán ha éjfél és 1 között innám hogy a csúcs addigra essen amikor el szoktam aludni, akkor úgy nagyobb az esély elaludnom vagy még később re tolódna ki az elalvás?
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Fekete Mágus2021. november 26. 11:49
 
 
ppnqdd

Hát jó, én elhiszem hogy a zöld teában van a több koffein. Viszont mégsem úgy érezni.
A feketéből ha többet csinálok teának, azt szinte azonnal beérzem. A zöldnél meg szinte nem érzek semmit, viszont ha este iszom akkor érzem hogy nehezebb tőle elaludni (tehát a háttérben mégiscsak van valami).

Jól írtad :) Erre tippeltem én is, hogy azért lehet ez - mert más a felszívódása.

Viszont akkor a kratommal is hasonló lehet a helyzet. A vörös akkor azért másabb kicsit, mert másképp szívódik fel. Bár a kratomnál eddig nem tapasztaltam akkora eltérést a zöld/vörös között (de lehet ez azért volt, mert nem 1 fajtát próbáltam).
Persze a kratom amúgy is érzékeny növény. Sokszor 2 egymás utáni nap, is más lehet ugyanaz a fajta, mert ott sokmindentől-sokminden függ (pl gyomortartalom, tolerancia, stb).
Minden esetre érdekes ez az egész. Főleg hogy sokáig azt hittem ezek külön kratom fajták. Most meg kiderült hogy a színekkel csak szórakoztak velünk :D
 

 
 
>>> C-lista (új pszichoaktív anyagok jegyzéke) <<<
ppnqdd2021. november 24. 21:36
 
 
Benne van a törvényben, hogy milyen csoportokat tiltanak a fenetilamin fenilen. Gondolom ez nem volt benne. Nem vágom, milyen csoport ez, gondolom valami kénes. Az is lehet, hogy megint rátették. Szoktak olyat.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2021. november 24. 04:14
 
 
Nincs több koffein a fekete teában :). A zöld teában van a legtöbb koffein, csak abban komplex formában van jelen és máshogy szívódik fel. A fekete tea koffein felszívódása sokkal gyorsabb és kevésbé széles a hatása. Pl. a a zöld tea eléggé le tudja dobni a cukrot és akadályozza a szénhidrátok felszívódását bizonyos enzimek blokkolásával. A fekete tea ezt sokkal kevésbé csinálja, ott viszont megvan az a hirtelen koffeinlöket.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Fekete Mágus2021. november 23. 07:39
 
 
Hát ezt így nem gondoltam volna. Minden esetre akkor a vörös akár kicsit másabb hatású is lehet, mert talán más a felszívódása. A fekete teában is több koffein van :)
Ezek után viszont csak zöldekben bízom igazán.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
ppnqdd2021. november 17. 20:28
 
 
Azt tudtátok, hogy a levél ér színek bullshitek? Indonéz nagyker forgalmazókkal dumáltam erről anno.
Az igazi kratom az zöld színű, nyilván mint a levél színe. Zöld akkor marad, ha ügyesen szárítják beltérben, nap nélkül.
A vöröset hasonlóan csinálják, mint a fekete teát, fermentálják, vagyis oxidálják a zöldet.
A fehéret meg napon szárítják, de szokták érrel, szárral is ütni valamelyiket, hogy fehérnek nevezzék.

A legtöbb strain igazából ezeknek a keveréke. Pl. 2:1 zöld:fehér, stb...
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2021. november 12. 18:24
 
 
Hmm... Teszek egy próbát a malájjal : )
Meg a white maeng da ami még kíváncsi vá tett. De legalább egy valami már bevált. A red maeng dából kiismertem a dózist egy nagyon kellemes hatáshoz. Viszont kár hogy nem tudok elaludni a hatása alatt. Pl este 7 kor ha beveszem, reggel 5 kor alszok el. Miután a csúcs már órák óta alábbhagyott. Vajon ha este 11 kor venném be, akkor lenne esély elaludnom a csúcs alatt, vagy ez mindenképp felejtős, mert ez esetben még később tudnék csak elaludni? Lehet inkább délután 3 kor kéne bevennem és akkor talán éjfél körül elaludnék? Majd kitapasztalom. De van egy olyan érzésem hogy ez a szer ígyse úgyse enged elaludni, bármilyen közel is érzem magam hozzá.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Fekete Mágus2021. november 12. 08:19
 
 
Valóban azt mondják/írják szinte mindenhol hogy a fehérek az élénkítők - a vörösek pedig az ellazítók.
Viszont nekem nem így váltak be.
A fehérek nekem irtó nagy dózisban tetszettek - úgy meg nem lehetett már velük pl dolgozni.
Monoton munkáknál tehát inkább nekem a vörösek vagy a zöldek adták. (De ez full az én egyéni véleményem/tapasztalatom.)

A gomoa oldalán is úgy írják hogy a fehér a pörgetős. Viszont nekem a fehér kisebb dózisokban nem sokat adott :)

Amúgy már messze nem a maeng da fajták a legerősebbek - hanem a maláj félék. A malájból vannak olyanok amikkel nagyon vigyázni is kell! Nekem volt olyan pl hogy egy evőkanálnyitól szinte menni sem tudtam :D
A maláj az jellemzően gyorsan jön, és sokkal nagyobbat üt - viszont hamar lecseng.., és aztán kimarad egy rész a többi fajtához képest. Utólag sem okoz olyan nyugalmat. Viszont ahogy bejön a hatás - úgy szerintem kb mindent visz ;)

Az igazi ópiátos nyugalmat ugyan egyik sem adja tisztán, de cserébe a kratom biztonságos - és az igazi ópiátokhoz képest nagyon minimális elvonási tüneteket okozhat. (Meg persze biztonságos is a kratom, hiszen nem lassítja úgy a légzést.)

Ami ugyan nem biztos hogy ide tartozik, de mivel a "Psychostimuláns - témakörben" szó volt a kokainról, ezért megemlítem hogy a kóláról amikor jön le az ember - akkor a legjobb rá a nagy dózisú kratom. Ilyenkor elmegy a feszengés, és inkább békés/beszélgetős lesz az egész lejövője. Nekem ebben a formában hasonlított legjobban az ópiátokra. Nem gondoltam volna előtte hogy a kicsi kis kratom ennyire tökéletesen kiegészíti a "hard" kóla lecsúszóját (sőt átmegy egy kombinált hatásba). Minden esetre érdekes. (Nekem így mutatta be igazán azt hogy valóban egy ópiátokhoz hasonló erőről van itt szó.)

Összességében még azt lehet elmondani hogy már annyi féle fajta van, hogy előre nem nagyon lehet kisakkozni hogy melyik mit ad. Mindegyikre érdemes rápróbálni. Sokszor az amikről azt hiszi az ember hogy nem neki való - az adja a legnagyobb meglepetést...
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2021. november 12. 01:06
 
 
Engem egyébként a morfiumhoz hasonló hatása érdekel, amit sikerült is elérnem a brutál púpos evőkanál red maeng dával langyos vízben. Alacsonyabb dózisban nekem nem jó érzés a hatása. Csodálkoztam is hogy ez mennyire elképesztő en jó érzés nagyobb dózistól. kíváncsi vagyok lehetne e még egy kicsit fokozni ezt a leszedált boldog érzést anélkül hogy esetleg rosszullét, émelygés ilyesmi jönne rám.
Vagy pedig ennél többet úgysem adna a cucc ilyen szempontból? Mert akkor boldogan beérem ennyivel is : )

Az meg egy másik rejtély számomra hogy amikor először csináltam és jóval kevesebb et (2-3 g lehetett vagy annyi se) akkor valóban inkább afféle pörgetősebb volt a hatás, de aközben is ugyanúgy szédültem ha fölkeltem pisálni, mint a nagyobb dózistól. Szóval létezik ennek olyan kis dózisa ami anélkül pörget hogy szédülnék? Nehezen tudom elképzelni hogy reggel ezzel indítsam a napom, főleg hogy kilépjek az utcára.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
NORDKOVSKY2021. november 12. 00:33
 
 
Ezek szerint megtévesztett engem egy jómadár. A youtube on van a rókaland vlog csatorna, akik csináltak egy videót ezzel a címmel: Kipróbáltuk a kratomot

Ott azt mondta a srác hogy a redek amik leszedálnak, a white pörget, a green meg a kettőt ötvözi.
De a te szavaidból úgy veszem ki Fekete Mágus, hogy nem jól tudta a srác. Furcsálltam is mert nem tűnt ésszerűnek amiket mondott, azok alapján amiket olvastam a kratomról.

Most már talán kezdem leszűrni a lényeget.
Pont fordítva mondta ez az okostojás vlogger. Hisz ha abból indulunk ki hogy a white fajták tartalmazzák a legtöbb hatóanyagot, akkor úgy logikus hogy azokból már kevesebb is inkább szedál. A redek pedig a napfény miatt elvesztik a hatóanyagok jórészét, ezért azokból egy ugyanakkora adag lehet hogy inkább még a pörgetős dózis felé hajaz.

Mondjuk ha a white maeng da a legerősebb, akkor miért nem mindenki csak azt veszi?

Na mindegy. Magam sem tudom mit akarok ezzel mondani vagy kérdezni. Totál kész vagyok most. De lényeg hogy értem amit mondtál Mágus, és kössz!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Fekete Mágus2021. november 11. 11:08
 
 
NORDKOVSKY

Mindegyik kratomnál van egy határ.., ameddig inkább pörget - azután pedig leszedál.
Ha inkább a pörgetősebb hatást akarod elérni, akkor felesleges fokozni a dózist.
Nekem így az írásodból az jött le hogy neked most inkább csökkenteni kéne.
Mármint mondjuk legközelebb ne olyan púpossal :D
Persze fokozhatod is. 2 púpos evőkanál az már simán lehet 20g is. Mentőt tuti nem kell hívni, mert nem lehet így túladagolni - viszont talán rájössz hogy jó - vagy inkább rossz az irány.
Bár inkább a fehérek amik nagy dózisban kellemesen le tudnak ütni. Persze ez is van akinek bejön, van akinek nem..
A vörösek meg inkább a pörgetős részben jobbak. Ezért gondolom hogy ha neked így beadta, akkor nem érdemes növelni tovább a dózist. Talán inkább kicsit most meg csökkenteni kéne :)
A mennyiséget nagyjából belőheted a kanálhoz is. Viszont akkor érdemes rá figyelni, hogy mindig ugyanaz a méretű kanál legyen.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 133824)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!